Препоръчайте евтини хотели по морето

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 27 Юни 2008, 10:45

X-citer написа:Преди два дни се върнах от морето. Бях по южното черноморие. Цените са все още нормални, дори евтини. Например в Китен има квартири с WC, кабелна и климатик на цени 4-5 лева. Аз спах в огромен луксозен апартамент в нов хотел и цената беше 70 лева на вечер :shock: апартамента имаше две спални три коридора, кухня с дневна, две бани, климатици, телевизори навсякъде и една огромна тераса на която спокойно можеш да си играеш на гоненица. Цените и по заведенията са на места дори по-тънки и от софия - говоря за ресторантите, а не за капанчетата. Хора обаче няма. Дискотеките са празни, баровете са празни. В ресторантите се завъртат по десетина маси на вечер и това е. Наблюденияти ми са пряко за Приморско, Китен, Лозенец и един комплекс до Дюни - Гамартата.

А батка малко координати на хотелчето и квартирите а може и телефони ще съм ти благодарен ;)

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 28 Юни 2008, 11:44

Те са се връщам от морето бях на Китен е тва е истината.А колега към
колко звезди се ориентираш.За по евтино две звезди знам базата на Кремиковци добри отзиви са ми казвали.

Аз бях точно до плажа хотела и два метра и песак (ама буквално)
хотела са казва Каменец**** - четити звезди много готин има огромен басеин перфектен паркинг (междодругото видях една М3 страшна),
та хотела супер ме хареса.
Спах в апартамент спалня,дол с диван за един човек +допълнително легло дават, има и закуска и вечеря в цената (шветска маса страшна храна)
Цена платих 150лв. на вечер като има и ядене.
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 29 Юни 2008, 2:34

:mhihi:
в заглавието пише "евтини"
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Предишна

Назад към Извън Темата