Ето затова "баварец" стана мръсна дума...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 20 Юни 2008, 17:25

Те и по-улегналите хора гъзареят.

В Вторник, към 23:30 пред тази дискотека до Военния клуб, май Червило беше, две 760i -та, V12-ки и две здравички такива момчета, силни българи като Боримечката та единия говори на другия, докато той си отваря багажника и така 10-15 сек само си вдигаше капака и се оглеждаше дали целия Цар освободител е видял че тва е неговия багажник ...
.... в насрешното колега с е36 кабрио се реже и оглежда парчоците от дискотеката, па аз си перкам с купето с стикерите за по-ниска цена на горивото и е те тва е :mhihi:

Междудругото, с кво право се спира там вечер? Че и от двете страни гледам, и като си фърча с едни 60 км/ч как ще спра да не отнеса някой пияна руса кифла излязла да я освежат в градинката на руската църква?
bmw

Потребител
Аватар

Мнение от dobri_bozhilov » 20 Юни 2008, 21:14

Не беше такова. Това май има някакъв тунинг. Онова си беше оригинално - нямаше ги тези спойлери...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 20 Юни 2008, 21:51

мф селяни има и в бмв-та и в мерцедеси и в сякви марки ...
It`s party time !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 20 Юни 2008, 22:10

верно е аз днес направих доста голяма глупост на околовръсното и чЕРЕН ПЕРНИшКИ ГОЛФ МИ НАПРАВИ МЯСТО съвсем колегялно а можеше да си седи и да каже, абе къде си стъгнал ?никога нямаше да допусна че точно тази кола ще ме пусне ;)

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 20 Юни 2008, 22:18

Абе всички карате бързо, на кви се правите сега :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Peyo Bozov » 21 Юни 2008, 6:27

AHTuBuPyC написа:Те и по-улегналите хора гъзареят.

В Вторник, към 23:30 пред тази дискотека до Военния клуб, май Червило беше, две 760i -та, V12-ки и две здравички такива момчета, силни българи като Боримечката та единия говори на другия, докато той си отваря багажника и така 10-15 сек само си вдигаше капака и се оглеждаше дали целия Цар освободител е видял че тва е неговия багажник ...
.... в насрешното колега с е36 кабрио се реже и оглежда парчоците от дискотеката, па аз си перкам с купето с стикерите за по-ниска цена на горивото и е те тва е :mhihi:

Междудругото, с кво право се спира там вечер? Че и от двете страни гледам, и като си фърча с едни 60 км/ч как ще спра да не отнеса някой пияна руса кифла излязла да я освежат в градинката на руската църква?

едното беше 730д. а това какво общо има с темата колега?

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 21 Юни 2008, 11:50

Аз ония ден имах една случка с един пасат 5.
Абе карам си аз, тръгвам от Хаджи Димитър посока сточна гара и минавам един прелез и понеже съм с ниско профилни гуми и ниско окачване, преминавам през линийте много бавно за да не поучукам нещо.И тоя селянин с пасата отзад ми се е лепнал, едва или не ще ме удари още малко свирка ми и аз му свирнах и му рахомахам.Гледам го в огледалото и ми показа среден пръст :evil: И от там продължих да карам с 20км. в час и тоя се побърка :mhihi: ,а неможе да ме изпревари, чак накрая се ме замина и се опита да ме засече ама не стана :mhihi:
Реших да не правя селски прояви, а само да го бъзна по-тънката лайстна, което много го нервира :mhihi:
За това селяни има със сякакви коли, от трабант до мерцедеси, поршета, бмв-та, всякакви ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 21 Юни 2008, 13:32

Peyo Bozov написа:едното беше 730д. а това какво общо има с темата колега?

Ами има общо че не им е там мястото да спират, например.
Липсва всякаква толерантност, а на мен това място ми е много присърце, когато от лентите за завой се престрояват занаправо. Засичал съм много народ там, от тия неправилно пристроените, дето се праят на тарикати и чакам само някой да ме удари и ще го убия ритуално пред погледа на камерите на СДП-то и то с право :evil:

Друга селска проява на всички шофиори е пускането на аварийки където им падне. Във варна бях повече от 10 дни и всички коли които видях да ползват тоя начин за безразборно спиране бяха софиянци = култура нулева.
bmw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: .....
Мечтае да кара: X6M

Мнение от 33k » 21 Юни 2008, 15:19

t060 покажи какво разбираш под спортно :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 21 Юни 2008, 15:36

33k написа:t060 покажи какво разбираш под спортно :mhihi:

Спортно за домошари
Изображение

Спортно за ергени
Изображение

Спортно за професионалисти
Изображение

Необходим ли беше този оф-топик, колега?

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 21 Юни 2008, 16:46

Richmond написа:Аз ония ден имах една случка с един пасат 5.
Абе карам си аз, тръгвам от Хаджи Димитър посока сточна гара и минавам един прелез и понеже съм с ниско профилни гуми и ниско окачване, преминавам през линийте много бавно за да не поучукам нещо.И тоя селянин с пасата отзад ми се е лепнал, едва или не ще ме удари още малко свирка ми и аз му свирнах и му рахомахам.Гледам го в огледалото и ми показа среден пръст :evil: И от там продължих да карам с 20км. в час и тоя се побърка :mhihi: ,а неможе да ме изпревари, чак накрая се ме замина и се опита да ме засече ама не стана :mhihi:
Реших да не правя селски прояви, а само да го бъзна по-тънката лайстна, което много го нервира :mhihi:
За това селяни има със сякакви коли, от трабант до мерцедеси, поршета, бмв-та, всякакви ...

ми и аз карам със 17" на 40 гуми и по дупки и такива прелези минавам бавно и редовно ми се случва тва което на теб ти се е случило,веднъж точно като теб един го карах 200 300 метра да кара с 15 20 зад мен и не му давам да ме испревари тоя направо откачи :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата