Ето затова "баварец" стана мръсна дума...
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Те и по-улегналите хора гъзареят.
В Вторник, към 23:30 пред тази дискотека до Военния клуб, май Червило беше, две 760i -та, V12-ки и две здравички такива момчета, силни българи като Боримечката та единия говори на другия, докато той си отваря багажника и така 10-15 сек само си вдигаше капака и се оглеждаше дали целия Цар освободител е видял че тва е неговия багажник ...
.... в насрешното колега с е36 кабрио се реже и оглежда парчоците от дискотеката, па аз си перкам с купето с стикерите за по-ниска цена на горивото и е те тва е
Междудругото, с кво право се спира там вечер? Че и от двете страни гледам, и като си фърча с едни 60 км/ч как ще спра да не отнеса някой пияна руса кифла излязла да я освежат в градинката на руската църква?
В Вторник, към 23:30 пред тази дискотека до Военния клуб, май Червило беше, две 760i -та, V12-ки и две здравички такива момчета, силни българи като Боримечката та единия говори на другия, докато той си отваря багажника и така 10-15 сек само си вдигаше капака и се оглеждаше дали целия Цар освободител е видял че тва е неговия багажник ...
.... в насрешното колега с е36 кабрио се реже и оглежда парчоците от дискотеката, па аз си перкам с купето с стикерите за по-ниска цена на горивото и е те тва е

Междудругото, с кво право се спира там вечер? Че и от двете страни гледам, и като си фърча с едни 60 км/ч как ще спра да не отнеса някой пияна руса кифла излязла да я освежат в градинката на руската църква?
bmw
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- Peyo Bozov
- Потребител
-
AHTuBuPyC написа:Те и по-улегналите хора гъзареят.
едното беше 730д. а това какво общо има с темата колега?
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Аз ония ден имах една случка с един пасат 5.
Абе карам си аз, тръгвам от Хаджи Димитър посока сточна гара и минавам един прелез и понеже съм с ниско профилни гуми и ниско окачване, преминавам през линийте много бавно за да не поучукам нещо.И тоя селянин с пасата отзад ми се е лепнал, едва или не ще ме удари още малко свирка ми и аз му свирнах и му рахомахам.Гледам го в огледалото и ми показа среден пръст
И от там продължих да карам с 20км. в час и тоя се побърка
,а неможе да ме изпревари, чак накрая се ме замина и се опита да ме засече ама не стана
Реших да не правя селски прояви, а само да го бъзна по-тънката лайстна, което много го нервира
За това селяни има със сякакви коли, от трабант до мерцедеси, поршета, бмв-та, всякакви ...
Абе карам си аз, тръгвам от Хаджи Димитър посока сточна гара и минавам един прелез и понеже съм с ниско профилни гуми и ниско окачване, преминавам през линийте много бавно за да не поучукам нещо.И тоя селянин с пасата отзад ми се е лепнал, едва или не ще ме удари още малко свирка ми и аз му свирнах и му рахомахам.Гледам го в огледалото и ми показа среден пръст

Реших да не правя селски прояви, а само да го бъзна по-тънката лайстна, което много го нервира

За това селяни има със сякакви коли, от трабант до мерцедеси, поршета, бмв-та, всякакви ...
Peyo Bozov написа:едното беше 730д. а това какво общо има с темата колега?
Ами има общо че не им е там мястото да спират, например.
Липсва всякаква толерантност, а на мен това място ми е много присърце, когато от лентите за завой се престрояват занаправо. Засичал съм много народ там, от тия неправилно пристроените, дето се праят на тарикати и чакам само някой да ме удари и ще го убия ритуално пред погледа на камерите на СДП-то и то с право

Друга селска проява на всички шофиори е пускането на аварийки където им падне. Във варна бях повече от 10 дни и всички коли които видях да ползват тоя начин за безразборно спиране бяха софиянци = култура нулева.
bmw
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
33k написа:t060 покажи какво разбираш под спортно
Спортно за домошари

Спортно за ергени

Спортно за професионалисти

Необходим ли беше този оф-топик, колега?
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Richmond написа:Аз ония ден имах една случка с един пасат 5.
Абе карам си аз, тръгвам от Хаджи Димитър посока сточна гара и минавам един прелез и понеже съм с ниско профилни гуми и ниско окачване, преминавам през линийте много бавно за да не поучукам нещо.И тоя селянин с пасата отзад ми се е лепнал, едва или не ще ме удари още малко свирка ми и аз му свирнах и му рахомахам.Гледам го в огледалото и ми показа среден пръстИ от там продължих да карам с 20км. в час и тоя се побърка
,а неможе да ме изпревари, чак накрая се ме замина и се опита да ме засече ама не стана
![]()
Реших да не правя селски прояви, а само да го бъзна по-тънката лайстна, което много го нервира![]()
ми и аз карам със 17" на 40 гуми и по дупки и такива прелези минавам бавно и редовно ми се случва тва което на теб ти се е случило,веднъж точно като теб един го карах 200 300 метра да кара с 15 20 зад мен и не му давам да ме испревари тоя направо откачи

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2