Малко информация за eBay
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
добре де аз доколкото разбрах можеш да пазаруваш само с кредитна карта??визата електрон е дебитна, някои пазарувал ли е с електрон? да сподели опит?
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
leTransporteur написа:добре де аз доколкото разбрах можеш да пазаруваш само с кредитна карта??визата електрон е дебитна, някои пазарувал ли е с електрон? да сподели опит?
Важното е картата да може да се ползва за интернет разплащания, няма значение дали е дебитна или кредитна.
Кредитна е когато имаш отпусната някаква сума за овърдрафт (кредит), дебитна е когато ти си я зареждаш или е вързана за сметка.
Аз имам 5 дебитни, Виза (не електрон) и Мастъркард в Уникредит вързани за сметка и се замозареждат до определен от мен лимит при харчене.
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
да мисля за всеки е ясно разликата между дебитна и кредитна, мисълта ми е при регистрация в ибей дали изрично искат кредитна карта? защото останах с впечатление че с дебитна неможе да се пазарува от там?
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
овърдрафт може и по дебитна
има кредитни карти от дебитен тип, т.е. не излизаш на отпуснат минус.
не това са основните различия м/у картовите продукти.
Основното е, че с Електронката можеш да си чегърташ в нета на воля, там където има лого на ВИЗА

има кредитни карти от дебитен тип, т.е. не излизаш на отпуснат минус.
не това са основните различия м/у картовите продукти.
Основното е, че с Електронката можеш да си чегърташ в нета на воля, там където има лого на ВИЗА

Колеги нека споделя и моя опит с пазаруването от Ebay .
Спецялно аз съм пазарувал 3-4 пъти от Ebay.де или Ebay.co.uk и съм доста доволен , цените са добри а ти носят нещата направо в къщи.
А Картата с която пазарувам е Кредитна ВИСА, нека отбележа не е Електрон. Пробвал съм с дебитна ВИСА Електрон но не ми я приема, но ако е дебитна ВИСА 100% ще я приеме.Поне при мен така се получава...
Така 4е колега Поръчвай смело но преди това обърни внимание на малите неща, позитивно мнение за продавача , какво още продава и т.н
Успех

Спецялно аз съм пазарувал 3-4 пъти от Ebay.де или Ebay.co.uk и съм доста доволен , цените са добри а ти носят нещата направо в къщи.
А Картата с която пазарувам е Кредитна ВИСА, нека отбележа не е Електрон. Пробвал съм с дебитна ВИСА Електрон но не ми я приема, но ако е дебитна ВИСА 100% ще я приеме.Поне при мен така се получава...
Така 4е колега Поръчвай смело но преди това обърни внимание на малите неща, позитивно мнение за продавача , какво още продава и т.н
Успех

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
е, да има изключения - някои банки не позволяват издаваните от тях Електронки да работят, ако не се прочете информацията на тях - респективно в нета. Тъпо е но има и такива. А има и местни Електронки, те са още по-трагични
Повечето са ОК обаче.
Но както казаха - важен е %-та на търговеца, че да няма Мяу

Повечето са ОК обаче.

Но както казаха - важен е %-та на търговеца, че да няма Мяу

- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
да предполагам се електрона в евро на ПИБ нема да има проблем...
Възниква ми обаче следният въпрос към sicbul: колега какво става като ти доидат нещата на митницата?какви допълнителни мита и такси си плащал ако вобще е имало такива?говоря за неща от USA?
Възниква ми обаче следният въпрос към sicbul: колега какво става като ти доидат нещата на митницата?какви допълнителни мита и такси си плащал ако вобще е имало такива?говоря за неща от USA?
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
leTransporteur написа:да предполагам се електрона в евро на ПИБ нема да има проблем...
моя Електрон от ПИБ работи, така че и твоя ще работи

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3