Черен/Бял списък на бензиностанциите.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 01 Юни 2008, 22:44

BMDrago написа:Не съм доволен от чичо Пешо-рейсаджията
Тубите са му мръсни и му течат капачките :mhihi: :mhihi:
европеец :mhihi: ама то при тея цени ко да се праи и леля ти марияна трябва да викаме с големите туби :shock:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 01 Юни 2008, 22:56

И аз давам един "Heads UP" за ЕКО-то на Шипченски Проход, след завод Електроника, посока Дружба... добро обслужване, с тоя бензин колата ми върви доста добре :) (сипвах 100 Unleaded, сега 95Plus - също е добър, а разликата е само 10ст между двата.)

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 02 Юни 2008, 2:36

VT5602AK написа:
BMDrago написа:Не съм доволен от чичо Пешо-рейсаджията
Тубите са му мръсни и му течат капачките :mhihi: :mhihi:
европеец :mhihi: ама то при тея цени ко да се праи и леля ти марияна трябва да викаме с големите туби :shock:

Майтап бе-сипвам само от ОМВ на бул"България" и имам 3 волейболни топки
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 02 Юни 2008, 16:18

Бензиностанция: ОМВ
Град: София
Вид гориво: дизел

Кратко описание на случая:
1. Последните 2 зареждания там ми качват разхода с 1.7л/100км
2. През изминалия месец два пъти зареждах там и двата пъти ми се налага сам да си зареждам автомобила (каде се крие обслужващия персонал?)
3. При въпросните два пъти все ми се случва едната каса да приключва, другата да не работи или няма кой да те обслужи, а на третата някаква опашка.
4.При последните три пъти все пропускат да ми дадат талонче за топка.
5. При последното зареждане ми откраднаха от там ароматизатора, който беше рекламен на БМВ (амбипур пълнителче). За съжаление се усетих на следващия ден и не ми се занимаваше да ходя да се разправям и да проверявам камерите за някакъв ароматизатор, било пък то специален.
Друг коментар: Призовавам да ги бойкотираме тези ОМВ-та и да не зареждаме на тях.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gigaset » 02 Юни 2008, 18:54

Бензиностанция: ОМВ
Вид гориво: А-95

Кратко описание на случая:
окло 10 вечери по едно и също време зареждам на ОМВ 8л с които минавам преко сили 80км и след като заредя и дам гас колата буквално забива муцуната в асфалта.
Докато последните 3 дена сипвам на шел след посоченото ОМВ учудващ компота върви нормално и се изминава цели 115км като има мегдан за поне още 10

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 03 Юни 2008, 0:40

tankishev написа:Бензиностанция: ОМВ
Гориво: Бензин
Коментар: Карам БМВ доста време вече и мога да преценя кога колко ми харчи. Зареждам на ОМВ на Цариградско шосе - Окръжна болница и до сега не са се дънили.

Измамата е налице ... :evil: :evil: :evil:
Малко преди Младост ми светна резервата, която при мен трябва да е от 6 до 8 литра(10% от 62литра трябва да е). Не мога да дефинирам точно колко, но е малко.
Там сипах А95 за 20лв - това е около 8.4 литра. Заредих необичайно бързо (вярно, че и бензина скочи много).
От там до Арена Запад са около 12.5км и резервата пак светна
:!: :?: :!:
И 50км да бях минал преди Младост и да сипя колкото е резервата, че даже и отгоре за 10км, за да ги изхарчи трябва да даде разход 5-6литра на 10км :confused:
Това е невъзможно и за М-ка, пък камо ли за М44 мотор.
Скапани измамници :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 03 Юни 2008, 11:44

Колеги бях пуснал една такава тема за ОМВ че са пържоли и некои хора почнаха да се ебават с мене. както и да е.

След случая с омв почнах да сипвам на други бензиностанции като че ли скъпия 95 на екото е наи добре.
Бих ви посъветвал да не сипвате след 12 през ноща заштот няколко пъти ми се случва да зареждам по това време и ми се струва че сипвам въздух. предполагам избиват някви липси от през деня примерно.. нямам идея..

Дори мислех да сипа 6 литра примерно в резервоара и седмия литър в шиише от кока кола да видим колко ше се напълни.... като го направя ще пиша:)
Карай бързо
Стигни 'пръв

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 03 Юни 2008, 12:05

Аз ще похваля кварталната бензиностанция, от която най-редовно си сипвам.

Бензиностанция: Петрол
Адрес: не мога да ви кажа със сигурност, но се намира зад бившия Рамстор на Вагона.
Гориво: дизел и бензин.
Коментар: Когато сипвам от там, винаги го правя с транскард. Обслужването е идеално като за такъв вид бензиностанция (на мен ми стига да не барам пистолета и да не се омирисвам на гориво). Когато сипвам от там разходът ми е 8 градско и 6 извън.
Наскоро един приятел с бензинов Голф бе сипал 20-тина лв на ОМВ на моста Чавдар. Веднага след това колата му започна да работи неравномерно, спря да ускорява като за GTi. Обади ми се за съвет. Предложих му да отиде на въпросният Петрол и да сипе същото количество 95Н от него, каквото е сипал и на ОМВ-то. След 5-тият изминат километър двигателят отново заработи нормално. :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 03 Юни 2008, 17:20

Знам,че малко тук сипват газ,но все пак..:
Газстанция: Газтрейд
Град:София
Коментар:Аз година и нещо сипвам от там и колата си върви по един и същ начин и харичи равномерно (10-11,5).Обслужването е добре,дори се запознах още в началото с пичовете и през целия този период са ме ориентирали на коя колонка да заставам :mhihi: :mhihi: :mhihi: ,че ако има шменди да не ме лови :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 03 Юни 2008, 20:43

err0r написа:...

Това ми е сравнително близо. Не мога да се сетя, обаче, къде точно се намира. След Ramstore-a завиваш предполагам вдясно по една уличка, по-надолу има кръчма във формата на гъба :mhihi: и след това едно училище :)
Там ли е някъде ?
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 03 Юни 2008, 20:49

Тука гледам само от София сте се събрали,но ако ви се наложи да зареждате в Русе:

Бензиностанция: Омв
Град: Русе
Случката: Отивам с 2 туби по 5 литра да ги пълня догоре-10 литра нафта общо,по касов апарат ми излиза гориво за 11,2 литра т.е на 10 кила лъжат с 1,2л.Усетих се на касата и и станаха скандали,излязоха ми с оправданието,че тубите от стоенето са се разширили но все пак макркирах докаде са и си тръгнах
Пак същото ОМВ зареждам служебното Версо с бензин за 10 кинта около 4 литра и минавам 32 км.

За Белия списък
Бензиностанция : Ромпетрол

Град: Русе
Отивам с вече изпразнените,но маркирани туби и сам си наливам като резултата е че до маркерите ми излезе 10,1 л. което е минимално и допустимо отклонение.
Пак с Версото за 10лв. минавам 45 км.
Последна промяна RSxRacer на 04 Юни 2008, 20:20, променена общо 1 път
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 Е92 М3 6sp, 2011 E70 X5 35D

Мнение от tol4o » 04 Юни 2008, 17:58

А ако се наложи да зареждате в САЩ, за тук бих казал че от Shell V-Power 93 октана съм най доволен. Mobil Super 93 също не е зле.
За лъгане с литрите и дума не може да става защото контрола е супер строг. Вземат се лицензи, затварят се бензиностанции и солидни глоби
Тук повечето хора карат колите си с 87 октанов бензин защото е най-евтин :)
Цените на горивата се вдигнаха и сега гледам как тези с пикапите и големите джипове дето горят по 15-20л/100км изнемогват от ден на ден
There is nothing but BMW!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Юни 2008, 18:20

аз само предлагам първия ред на негативните мнения да е в червено а позитивните в зелено.
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 06 Юни 2008, 19:25

Akyosev написа:... След Ramstore-a завиваш предполагам вдясно по една уличка, по-надолу има кръчма във формата на гъба :mhihi: и след това едно училище :)
Там ли е някъде ?

Веднага след завоя се пада бензиностанцията.
Изображение

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 06 Юни 2008, 19:32

tol4o написа:А ако се наложи да зареждате в САЩ, за тук бих казал че от Shell V-Power 93 октана съм най доволен. Mobil Super 93 също не е зле.
За лъгане с литрите и дума не може да става защото контрола е супер строг. Вземат се лицензи, затварят се бензиностанции и солидни глоби
Тук повечето хора карат колите си с 87 октанов бензин защото е най-евтин :)
Цените на горивата се вдигнаха и сега гледам как тези с пикапите и големите джипове дето горят по 15-20л/100км изнемогват от ден на ден

:mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата