офффффффффффффффффффф
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Успокой се, човека е отишъл просто да обмисли нещата! Дай му малко време и ще се върне от там с годежен пръстен. А и спри да го търсиш под дърво и камък, защото се получава обратния ефект. Той сам ще ти се обади по-скоро отколкото предполагаш или направо ще те изненада лице в лице.
П.С. Веднъж с D3BEP да сме на едно мнение
П.С. Веднъж с D3BEP да сме на едно мнение
От тогава русото не е на мода.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
bobi_maxo написа:Мацко, успокой се! Заеби го тоя!
Има толкова много свестни мъже! За утеха ако искаш пусни едно Л.С., аз ще те успокоя!
Еееееее, сега знаеш ли колко подобни предложения ще последват

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...аз имах подобна случа преди време: излизам с една мацка, много съм влюбен в нея, а и тя в мен, абе няколко месеца ме тресе химията здраво! идва време за морета- тя ми вика- аз заминавам за два месеца по морето първо с наще, после при приятели, ама ти нали ще дойдеш накрая, дори и само за седмица?! викам- ОК! почват се една телефонна любов не ти е работа. аз вече съм говорил с шефа за отпуска, стягам куфарите и какво мислиш....няколко дни преди заминаването наща изчезва! не дига телефони, не отговаря на смс-и нищо! къде да ходя аз?!? някъде из южните курорти?! естествено всичко пропадна, ама аз се бях яко притеснил- вече си мисля най-лошото- че се удавила, отвлечена, припаднала....а то се оказва, че забила в дискотеката некъв баровец и решила, че видиш ли това е шанса на живота й....е после като видя, че "совите не са това което са" пак започна да ми звъни, но късно вече- птичето веднъж каца! та така и с теб, скъпа ни колежке, може и да ти е трудно, но помни едно- Бог отнема от ръката ти, само ако възнамерява да сложе в нея нещо по-стойностно и истинско! горе главата!
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
gtit16 написа:оффффффффффффффффф
Ако всичкото "оффффффффффффффффф" и след шестата промяна е истина, е много тъжно, но не е фатално... понякога се случва не след 3, а след 13 или 30 години... Не, че е по-малко болезнено...

--------------------------------------------------------------------------------
Не знам защо, някакси не ми звучи истинско...... а и не само на мен, изглежда...
D3BEP написа:... щото малко си подменяш историята и има доста несвързани моменти...
---------------------------------------------------------------------------------
D3BEP написа:Но аз все повече взех да си мисля, че в тоя форум трябва да се отвори една секция "искрено и лично". Или "лична драма"...
Ако се отвори такава секция... и аз ще разкажа една история...

"... _ _ _ ..."
- Azrail
- UFO Pilot
-
Всеки има да разкаже една такава история. И сигурно ще има и занапред още да се случват. Но животът е такъв и трябва да се научим да го обичаме и ценим, защото хубавите и красивите неща, които ни се случват, са по-трайни и остават, за разлика от лошите...
От време на време всеки има нужда от форум "Искрено и Лично", но се страхувам, че няма да му е тук мястото, колкото и готино да е цялото ни общество...
Стискайте зъби, помнете хубавите неща и най-вече живейте в мир със себе си. Мир вам и от мен
От време на време всеки има нужда от форум "Искрено и Лично", но се страхувам, че няма да му е тук мястото, колкото и готино да е цялото ни общество...
Стискайте зъби, помнете хубавите неща и най-вече живейте в мир със себе си. Мир вам и от мен

MORE BEER!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2