Къкво мислите за "пернишкия тунинг" ?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
~ Z L O B A R ~ написа:Ееее,пичове ,вие май нищо не сте видяли?!Какво ще кажете за Мерцедес 190 със огромен спойлер,тип-пейка за влюбени на багажника и предна броня от БМВ М3 Е46Често стой в 'Лозенец'
ааа знам гот тоя идиот, даже мислех да го снимам и да го пусна да му се посмеем тука

абе кво има сега да говорим всеки има някакво свое виждане за собствения си автомобил, или по-скоро няма достатъчно якъл в главата и се придържа строго към някаква определена от други мода... никой не се задължава да ги харесва тези автомобили (по-особените, ако мога така да се изразя) въпреки че повечето от собствениците им претендират за това... но както и да е аз вече просто спрях да обръщам внимание на тези неща... не казвам че съм чак толкова над нещата, просто гледам да не се връзвам, а пък като видя някой особени отличителен екземпляр (с всички подробности за които можете да се сетите) не пропускам да се посмея видимо, като през цялото време соча колата и издавам кофти звуци... някак си много нервно им става на собствениците в тоя момент

Последна промяна naskoksan на 07 Юни 2004, 15:43, променена общо 1 път
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
василен+голф=
:mha: :mha: :mha: майтапя се.
наистина има много селски изпълнения...аз някъде видях една лада 2101 със споилер самоделен-към капака заварени с електрожен 2 планки и отгоре една ламарина пак с електрожен
...и това е типична пейка вече.иначе има всякакви..... 

наистина има много селски изпълнения...аз някъде видях една лада 2101 със споилер самоделен-към капака заварени с електрожен 2 планки и отгоре една ламарина пак с електрожен

8.32
el_nino написа:Vladi написа:GaD написа:Тези хора само си равалят колата. Няма смисъл да караш 318и и да сложиш М3 емблема..Какво постигаш с това? Семкаджийте да гледат и да говорят глупости...
Да прав си! Много по оферта е да си сложиш надпис 316 на 325-цата и ше има да ги оставяш да си мислят по светофарите![]()
Иначе съм виждал и много по големи селянии. Наприм пред даскалото имаше една колица(не се сещам каква в момента) със спойлер от дъски, закован с пирони
това последното направо.........тоя верно е за 4-ти километър Никакво уважение
Тоя барутник е всеки ден там някой път ще си взема апарата и ще го снимам, че и вие да видите за какво става дума!
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Тази шкода не можеме да я причислиме към колите с тунинг тип - пернишки. Спред мен тук са вложени доста усилия .. макар и да не е подбрал правилната кола .. не може да се отрчете че този човек е вложил доста фантазия ... не мога да кажа че е селско .. това е нещо УНИКАЛНО .. докато сините пръскалки мисля че са изобретение на бакшишите който си нямат друга работа 

R.I.P Landikar
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
ква е тая кола ???
на мене ми прилича на сбирщина от шкода 100S 120L и некаква спортна кола....иначе си е голяма играчка и си заслужава ама да не я беше набухвал с толко джунджурии...
в бургас има един червен шкодилак...евалла на човека дето я има.наистина мераклийски е правена-неони,прагове,издувки,кристални стопове...абе бургазлии знаят за какво става въпрос..мене ме надъхва..
само да я направят да гърми кат хората...и естественото за всички шкодички като мине и понамирисва на масълце
ама е добра 

в бургас има един червен шкодилак...евалла на човека дето я има.наистина мераклийски е правена-неони,прагове,издувки,кристални стопове...абе бургазлии знаят за какво става въпрос..мене ме надъхва..

8.32
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Преди да се прибера на едно кръстовище пред мен мина червена Е36 с син неон под номера и нещо като малък ролбар по неона .Е такива хора са за линчуване.
п.с . обърнете внимание- ярко червено с ярко синьо
п.с . обърнете внимание- ярко червено с ярко синьо

rtzankov написа:Тази шкода не можеме да я причислиме към колите с тунинг тип - пернишки. Спред мен тук са вложени доста усилия .. макар и да не е подбрал правилната кола .. не може да се отрчете че този човек е вложил доста фантазия ... не мога да кажа че е селско .. това е нещо УНИКАЛНО .. докато сините пръскалки мисля че са изобретение на бакшишите който си нямат друга работа
Съгласен съм с теб че му е отнело доста работа, но по-скоро целта е била да изглежда смешно.
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
Vasilen написа:vicho написа:Приближава голф 2ка, черен, голямо гърне, тътен, със СИНИ ПРЪСКАЛКИ!!!
Ааааааааааааааааааааааааааааааааа нееееееееееееееее господи слез си прибери вересиите !!!!!
в горна оряховица вече имаме от тез сините гнусутии дет се слагат
на чистачките

стават

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Е тази Шкодичка като я гледам отвътре ми прилича повече на космически кораб от колкото на на автомобил
Раздувките малко лъхат на Ферари,ама само лъхат де
То си е хубаво да си наточиш автомобила с качествен тунинг,ама като ги няма човек парите

То си е хубаво да си наточиш автомобила с качествен тунинг,ама като ги няма човек парите

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
PIONEER написа:василен+голф=![]()
наистина има много селски изпълнения...аз някъде видях една лада 2101 със споилер самоделен-към капака заварени с електрожен 2 планки и отгоре една ламарина пак с електрожен...и това е типична пейка вече.иначе има всякакви.....
ха заварки гледай кво става http://i.data.bg/images/gallery/ludiqdancho_1.jpg

Да тази лада ми е идол
Ето я и отпред:
http://free.bol.bg/vladimpwr/gavra1.jpg
А за това какво мислите?
http://free.bol.bg/vladimpwr/kasalada.jpg

Ето я и отпред:
http://free.bol.bg/vladimpwr/gavra1.jpg
А за това какво мислите?
http://free.bol.bg/vladimpwr/kasalada.jpg

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3