Глоба за неправилно паркиране
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Mpower84 написа:Не ми е ясно защо спориш за глупости?Какво намираш за нормално да се кара на една гума ли?Създава се предпоставка за ПТП така както аз създадох такава със спирането на колата си на забранено място.Двете неща са почти равни макар, че аз не застрашавам нечии живот по цялата дължина на улицата.Още малко ще кажаш, че при ограничение на скоростта 50 км/ч няма значение как ще ускоряваш до тия 50 км даже и резервната гума да ти пищи по асфалтаПо улиците се кара човешката и с внимание за други изпълнения хората са създали пистите
Не споря

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Mpower84 написа:Значи няма да ми взимат точки...екстра.Повече щеше да ме е яд за точките отколкото за парите.А тъпите ушеви не знаеха даже колко е глобата и дали се взимат точки та за това питам тук.Благодаря колеги и внимавайте по пътищата, че на всичко отгоре и ченгетата са прости...докато ми пишеха акта по улицата мина моторист на задна гума, а те се направиха, че нищо не са видели
А те и да се направят, че са го видели как смяташ, че ще направят забележка на моторист, който е минал покрай тях на задна гума?

Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
datcho написа:Mpower84 написа:Значи няма да ми взимат точки...екстра.Повече щеше да ме е яд за точките отколкото за парите.А тъпите ушеви не знаеха даже колко е глобата и дали се взимат точки та за това питам тук.Благодаря колеги и внимавайте по пътищата, че на всичко отгоре и ченгетата са прости...докато ми пишеха акта по улицата мина моторист на задна гума, а те се направиха, че нищо не са видели
А те и да се направят, че са го видели как смяташ, че ще направят забележка на моторист, който е минал покрай тях на задна гума?
Предполагам не са единственния патрул в региона и поне по радиостанцията трябваше да съобщят.Все пак това е по опасно от мойто провинение!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2