абе mercedes по принцип ме дразни ама.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Апр 2008, 2:57

Ми, по мое наблюдение, а и шофиране визирам голф4 си е супер здрава икономична кола. А, и от "auto und sport" ако не се лъжа беше списанието тестваха астра и голф на 200 хил.км, и почти без забележки.

Да не би сякви пунтчета, клио-та, хонди и сякви френски чекии да се броят за коли. Знаеш ли че като карах преди ситроен ксантия през ноща бях като в тъмна индия не можех да видя с колко карам, а фаровете блещукаха като свещ на изгаряне. Да не казвам, че се е получавала ситуация в която съм излизал от колата през прозореца!!!
Дори веднъж се опита да ме оближи с капака, (няква джажа изкокна и бутна капака нагоре). София -> Пловдив съм го пътувал с отворен прозорец до край няма затваряне и много много други приключения, а за капак двигателя и умря в една гора 2-3 часа през ноща. Вярно, че колата беше 95-та, ама ебавам ти френската, патагонската и всяка друга различна от немска автоиндустрия. Дори и новите им "коли" се карат 4-5 години и стават на пълни кошници. Познат с 1към1 пежо като това дето карам аз му чукна 200к и подивя. Скоростна кутия, жила, спирачки, абс, аирбаг нз кво 4к ремонт. Само двигателя е наред щот е съвместен проект с bmw. :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата