ДНЕС НА ЦАРИГРАДЦкО ЕДИН МОТОРИС

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 08 Апр 2008, 22:43

абе... квоот и да си говорим мотористите не могат да се научат да карат кротко... видят ли топло време налазват по пътищата... :confused:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 08 Апр 2008, 22:47

Turbo_Ted написа:абе... квоот и да си говорим мотористите не могат да се научат да карат кротко... видят ли топло време налазват по пътищата... :confused:

Все едно ти да видиш хубав завой, същата работа е :) :winky:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 08 Апр 2008, 22:58

BMWALPINA написа:
Turbo_Ted написа:абе... квоот и да си говорим мотористите не могат да се научат да карат кротко... видят ли топло време налазват по пътищата... :confused:

Все едно ти да видиш хубав завой, същата работа е :) :winky:

съгласен съм с тебе, ама не е редно да кара с 200+ км.... иначе нищо против - да си карат, всеки си има нещо дето му доставя удоволствие, преди малко си говорих с едно мотористче и ми се хвалеше как си карал Р1цата с 200+ в града.... аз карам с 50... кой ще спре първи ако автобус се наложи да се отклони от посоката си :roll: това ми е което не съм съгласен с тяхното поведение ;) не искам да засегна никой от мотористите, лично мнение е ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 08 Апр 2008, 23:05

SHVEDA написа:
sonny написа:
SHVEDA написа:Да бе викайте им както искате,вие нали сте АВТОМОБИЛИСТИ!
Ей всички сте разбирачи значи

Абе не знам, ти колко си разбирач и аз колко съм, ама 80% и нагоре от моторджийте си мислят, че света е техен, има и много читави момчета, ама повечето са за утрепване

Този спор нали знаеш как ще прерастне.Идеята ми е че е като при бмв-тата,всеки вика по тях но и сред тях има нормални.А предишното мнение ми прозвуча едва ли не като пожелание към всички на две колела,затова така реагирах!

Не бъркай пожелание със съдба.Нали знаеш,че както всички се гъзарят и си търсят "нещо с много добичета под капака/между краката",така им идва и "гъзарията и смелостта" в главата и почват да се правят на интересни.
Такъв беше и случаят,на който станах свидетел 2006та година. На погребението на дядо ми(Бог да го прости),през две места имаше погребение-момиче и момче,мотористи,без каски,момчето размазало мотора със 190 в бетонно заграждение...Погребаха ги заедно...
За мен моторът е изключителна машина,вдига адреналина,чувството е прекрасно...ако имаш достатъчно акъл да го управляваш когато и както трябва.
Познавам 10на момчета с мотори(повечето пистарки) и само двама от тях са без нещо чупено/без инцидент откакто карат.
А и в колата все пак имаш защита някаква,каквото и да се случи,недай си Боже.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Апр 2008, 9:55

Пичове стига сте ги хулили мотористите!
Само който е карал и му се отдава естествено знае какъв е адреналина ;)
Същото е като лъзгането на БМВ ма е по опасно щото всичко се случва много бързо и да трябва да си добър и бърз в реакциите и да имаш малко мозък в главата ,да знаеш къде можеш да навиваш и къде не :!: И аз съм така като се кача на мотор много обичам да го изрезвам мъжката ,но все пак гледам да се опазя жив и избягвам да го правя в градски условия.
Иначе няма такава мания ;)
Пазете ги щото е много неприятно падането дори с малка скорост освен ако не си 40 кила с мокри дрехи :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 09 Апр 2008, 12:59

Не знам някой да може да кара спокойно, нещо на което теглото е равно на конските му сили... :D
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 09 Апр 2008, 14:27

vld написа:Пазете ги щото е много неприятно падането дори с малка скорост освен ако не си 40 кила с мокри дрехи :mhihi:

Има си правилник за движение по пътищата и който не го спазва-да се пребива :!: :!: :!: А най-се дразня като някой моторист се бута между платната да си пробие път и с кеф ги удрям и засичам!!!Платното е за едно превозно средство и който ми влиза в него-на паважа :evil:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 09 Апр 2008, 14:37

exotique написа:
vld написа:Пазете ги щото е много неприятно падането дори с малка скорост освен ако не си 40 кила с мокри дрехи :mhihi:

Има си правилник за движение по пътищата и който не го спазва-да се пребива :!: :!: :!: А най-се дразня като някой моторист се бута между платната да си пробие път и с кеф ги удрям и засичам!!!Платното е за едно превозно средство и който ми влиза в него-на паважа :evil:

Тука на комплекси избива малко... :evil: :evil: :evil:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Апр 2008, 14:49

exotique написа:

Колега имам в предвид да си гледаш (гледат ) такива като теб повчеко в страничните огледала и да не се престрояват когато им скимне и да пускат мигач предварително :idea: ;)
Много скоро ако не помниш един колега от форума пострада сериозно от такава нелепа засечка!
Ей за това става дума ,а който иска да се трепа тва си е негова работа.
А нали се сещаш че все някъде ще си намериш майстора така като ги засичаш нарочно ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Апр 2008, 15:35

vld написа:...
А нали се сещаш че все някъде ще си намериш майстора така като ги засичаш нарочно ;)

после ходи обеснявай, защо ти е останал само един ред зъби в устата :owned:

по темата: не съм го видял, не искам и да го виждам. Нямам нищо против мотористите, даже им се кефя на смелостта.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `97 528i; '01 W220

Мнение от kasa_bira » 09 Апр 2008, 17:28

Колеги недейте да говорите лоши неща за мотористите, все пак и ние сме хора ;) Вярно е че има разни тапаци който вчера са си купили некви PVC-ta (пистарки) и днеска се веят с 200+ но има и свестни момчета който внимават като карат и не заслужават да се гледа на тях като половин хора или "донористи". Аз самия карам мотор от 2-ри клас и на мотор имам в пъти повече навартяни километри отколкото на кола и съм падал само 1 път :)

П.С. Една молба към вас колеги, моля гледайте в огледалата за мотористи защото ние колкото и да се пазим, ако и вие не ни пазите злополуките са неизбежни. А към колегите които имат желание да карат мотор или карат но нямат много натрупан опит, като се качите на мотор, веднага след като запалите задължително включвайте фаровете защото иначе трудно се виждате от автомобилистите и вероятността да стане беля е по-голяма ;)

Айде със здраве и безавариино :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Апр 2008, 17:33

Каса бира, кажи ми като караш с 200+++ например по цариградско или друг, участък с променлива височина, и да гледам в огледалото през 30сек има ли смисъл?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `97 528i; '01 W220

Мнение от kasa_bira » 09 Апр 2008, 17:59

Колега аз ако карам с 200 по Цариградско и през 5 сек да гледаш пак нема да ме опазиш нз кви рефлекси трябва да имаш и какъв медиум трябва да си :mhihi:
Идеята ми беше следната: и без това като сме на пътя па дали с кола или с мотор поне 50% от времето през което караме гледаме в огледалата, а моторите се забелязват по-трудно от автомобилите защото са доста по малки. Тея дето карат с 200+++ и по някаква причина са решили да се трепат нема кой да им помогне, но тези който са като мен и като много други момчета и се стараят максимално много да се пазат не карат по-бързо от останалите участници в движението и случаите на такива хора да падат защото са ги засекли или не са ги видяли не са 1 или 2.

Не искам да обидя никого, надявам се ида не съм :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Апр 2008, 18:07

kasa_bira написа:Колега аз ако карам с 200 по Цариградско и през 5 сек да гледаш пак нема да ме опазиш нз кви рефлекси трябва да имаш и какъв медиум трябва да си :mhihi:
Идеята ми беше следната: и без това като сме на пътя па дали с кола или с мотор поне 50% от времето през което караме гледаме в огледалата, а моторите се забелязват по-трудно от автомобилите защото са доста по малки. Тея дето карат с 200+++ и по някаква причина са решили да се трепат нема кой да им помогне, но тези който са като мен и като много други момчета и се стараят максимално много да се пазат не карат по-бързо от останалите участници в движението и случаите на такива хора да падат защото са ги засекли или не са ги видяли не са 1 или 2.

Не искам да обидя никого, надявам се ида не съм :)

Определено не си :yes:
Идеята ми е такава, много се жалват с историята: "карах със 180 и един ме засече, жалете ни" е няма как... :)
То същото и със шоферите, онзи ден така един мен щеше да отрака ама... :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 09 Апр 2008, 18:09

След като моторите са по - трудно забележими от колите, и вие го знаете - вече в 10-та тема наблюдавам да обръщате внимание на това, ами правете така ,че да ви забелязват. Карайте като хората, с прилична скорост, изнесени малко вляво и спазвайте колоните. Работата е проста, Не виждам къде е проблема?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата