БОКЛУЦИ С БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 03 Апр 2008, 23:54

правилникът за движение не се степенува по основни, по-основни и най-, всичко трябва да се спазва :idea:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 04 Апр 2008, 0:22

България е единствената страна в която като дадеш път на някои и вместо благодарност получаваш псувня в замяна :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 04 Апр 2008, 0:47

Мен по подобен начин ме вбеси едно голфаджийче... От лентата за ляв завой, направо...само дето аз не спрях да му давам път, а си карам напред, а онзи ми се кара, че не съм го пуснал...а пред него - островче...как да е този след мен го пусна, а голфа ми се залепил на задната броня на 50 см от мен и продължава да ми ръкомаха нещо и да ми се кара - ще ме изпреварва в задръстването лекето... :mhihi: Викам си и без това имам драскотини по задната броня от оня с реното, дето спря в мен, миналата година, още една щетичка и я карам в Булстрад...а така и така този който те е е треснал отзад винаги го водят виновен и...хоп една рязка спирачка...видях на онзи отзад как му настръхна косата и как се облещи...аз си ковнах спирачката за секунда и после си продължих, ама оня се панира и взе че спря съвсем...после се засякохме на паркинга на Метро...през две коли спря...не го знам гонеше ли ме кво ли, ама излезе някакъв лилипут от колата и май нещо имаше намеение да ми се кара...излязох и аз от колата и го гледам нагло...викам му "Хубави спирачки имаш...добре хващат" А тоя се притесни нещо и взе да ми обяснява кво окачване си бил сложил, та му бил къс спирачния път...изслушах го за окачването, нали съм си културен и възпитан :mhihi: и му викам "Айде, жив и здрав, и другия път да папкаш повече преди да се караш на хората, че нещо не ми внушаваш респект с тия 40 кила" и си влязох да си пазарувам...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitkovalkov » 04 Апр 2008, 0:52

Nucl3arDru1D написа:
///peter написа:с Е36 ли беха? :mhihi:

:mrgreen:

Всеки качил се на Е36 преди е карал Голф :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 04 Апр 2008, 0:53

mitkovalkov написа:
Nucl3arDru1D написа:
///peter написа:с Е36 ли беха? :mhihi:

:mrgreen:

Всеки качил се на Е36 преди е карал Голф :mhihi:

ама от кога е актуално това инфо .. да знам дали и аз съм от тея феШъните ся :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 04 Апр 2008, 0:59

Не знам дали можете да ми повярвате, но съм виждал място, където карат по-зле от БГ. Говоря за Украйна (Черновци).
Е, няма такива глупаци! От всякви завойчета изкачат, нема първи, нема десни, който първи свари той е с предимство.:mhihi:
Дядката през зимата беше направил неволно леден капан и се пребих, та трябваше да ходя до болницата и извикахме такси.
Идва Волагата :mhihi: и започва спускането по улицата, която позволява да се движеш 4-5 км по инерция, тоя нещо се взе за пилот...
Някви луди скорости по завоите в които 2 коли не могат да се разминат. Докато стигнем до медиците, не бяха престроявания не бяха изпреварвания.
На мен ми мина болката, докато стигнем до медиците, майка ми отзад се вкопчила в седалката и трепери. :shock: Бати филма...
Накрая си тръгнахме с рейс, :lol: а те почти всичките са от 50-те 60-те и такситата не са им жълти, а произволни, каквито си поискат и тъмните стъкла са разрешени за всички.:conf:
Във вузовете официално няма такса за влизане, но всъщност има под масата и е задължителна за всеки кандидат-студент, па ние сме били зле, а? :lol:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 04 Апр 2008, 1:06

mitkovalkov написа:Всеки качил се на Е36 преди е карал Голф :mhihi:

Прав си, даже и аз, дето на мразих BMW 1-ва серия, щото ми приличат на голф отзад, съм карал голф. Ама беше на един приятел. А той не щеше да ми го дава, щото съм щял да му го блъсна в знак на омразата ми към тоя модел коли...

Ето и любимата ми модификация на голф
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от skyfish » 04 Апр 2008, 1:20

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

ако въпросните са сребриста 3-ка и сребриста 5-ца ги знам,щото и на мен са ми го въртяли същия номер баш на същото кръстовище.
същите умници след тунела щяха и катастрофа да направят,ама здраве да е...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Апр 2008, 1:30

Единственото което не рабрах е - КАКВО ОБЩО ИМА БМВ и всички фенове като цяло , със някакви лайнари . . . и защо повече няма да даваш предимство на 100 000ината хиляди БМВта в България. А за Е36 наистина стана като Голф,което изобщо не означава , че не железен автомобил.То всичко евтино се купува и от тъпаци.Лошо е че и Е39 много падна и сега има 100000000000000000000000000000 520и и 525тдс със тазове и олющена боя :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 04 Апр 2008, 2:49

Аз като съм си в средна лента си карам само направо с нормална скорост и изобщо не ми пука за тоя дето от лява лента иска да мине направо. Ако пък е толкоз на зор да си стъпи на педала и да мине , но да намалям да мине някой "тарикат" никога. За да бъда честен мога да кажа , че и аз го правя това от лява лента направо , но в извънредни случай и като го правя тръгвам с газ до дупка , че да не преча на тия от средна лента или пък да намалят заради мен. Така че карайте си направо с нормална скорост пък "тарикатите" да са блъскат в островчета и знаци , ако чакат от вас да намалите , защото ние сме ги научили на тия тарикатлъци като им даваме да минат...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 04 Апр 2008, 3:24

има яко кенефи по пътищата наистина..! тия дето се прават на 'тарикати' аре те поне може да карат.. ма тия дето не могат са по страшни , ужас... ! а такива насранковци дето те псуват от колата и после ги засечеш и като почнат да заекват хаха винаги ше има такива олигархи, спасението е едно - караите вечер/през ноща :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 04 Апр 2008, 7:37

acho.rs написа:Единственото което не рабрах е - КАКВО ОБЩО ИМА БМВ и всички фенове като цяло , със някакви лайнари . . . и защо повече няма да даваш предимство на 100 000ината хиляди БМВта в България. А за Е36 наистина стана като Голф,което изобщо не означава , че не железен автомобил.То всичко евтино се купува и от тъпаци.Лошо е че и Е39 много падна и сега има 100000000000000000000000000000 520и и 525тдс със тазове и олющена боя :confused:

Това ,че няма да давам път ма БМВ-та го написах ,защото бях ядосан, разбира се ,че ще давам, и не само на тях, както съм правил и досега :) Просто за съжаление тенденцията в българия е към пълно изпедерастяване на нацията :confused: А онези не бяха с Е36 а с Е90
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 04 Апр 2008, 9:22

Nucl3arDru1D написа:правилникът за движение не се степенува по основни, по-основни и най-, всичко трябва да се спазва :idea:

Всъщност прав си, аз просо исках да разгранича неправилното паркиране от минаването на червено например!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 04 Апр 2008, 9:51

k1k0 написа:България е единствената страна в която като дадеш път на някои и вместо благодарност получаваш псувня в замяна :mhihi:

И докато изпреваршваш в насрещното рискуваш някой да те одари отзад :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 04 Апр 2008, 10:15

е това беше най голямата простотия... "всеки караш Е36 преди това е карал голф"
ми аз не съм карал голф а това ми е 3-та Е36-ца и кво сега да отида да го продам и да си купа голф ?

случва се наистина голфаджии да карат е36-ци но това е за малко... докъто не разбере че бмв-то няма нищо общо с предното предаване и не се удари някъде и след това хоп отново на любимия голф... така че като видите някой колега да прави подобни лайнарщини като тези 2-мата шефове да знаете че е бивш голфаджия който в най кратки срокове ще се удари

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата