ЕМО STYLE

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 31 Мар 2008, 14:25

аве, да не е ЕмУ? :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 31 Мар 2008, 14:29

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 31 Мар 2008, 14:34

По един задвратник на всичките и на строежа, като не учат. Па ако искат да си режат вените...то бива бива ама то вече на нищо не прилича...основно родителите са виновни..щото ги оставят да правят каквото си искат....крайно време е вече да си ги вкарват у пътя за да не се налага на обществото да ги вкарва по бързата процедура..
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 31 Мар 2008, 14:37

Като прочетох статията не мога да разбера какви проблеми може да има едно 14-годишно момиче, че да се стигне до самоубийство :shock:
Като цяло тия ЕМО-та са ми страшно антипатични, не стига че се обезобразяват, ами се мислят и за светата вода ненапита :help:
Жалко за децата, наистина, че заради такива глупости са стигнали до самоубийство.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 31 Мар 2008, 15:05

Абе, колеги, и аз съм млад човек, ама и аз не ги разбирам. Сестрата на приятелката ми е на 14 г. и от нея знам за тия. Тя слава Богу си е нормално дете...нищо, че слуша чалга - лошо няма! По-добре чалга, отколкото да видя на баща й самобрусначката да виси от вените :mhihi:

Айде сега дружно да се съберем и в един глас да благодарим на чичковците от USA: Да ви го н_чукам! Всичките тия малоумни моди тръгват от там! Това, че те са една побъркана нация и всеки ден на някой 16 годишен перко му прищраква и решава да изтрепе де що живо има в училището му е отделен въпрос.

Някой каза - какви проблеми може да има едно 14 годишно дете. Ами питай ги и ще ти отговорят!!! ""Тая тъпа к_рва майка ми не ме разбира", а тя жената й обяснява да учи, щото иначе ще стане магистралка. Баща й я биел - еми като скитосваш по цял ден, без да се обадиш, че си добре, а не те е прегазил някой малоумник. Имали проблеми те - такива деца имат всичко, което им трябва и се чудят каква глупост да измислят, за да се покажат колко са велики! Гледам я и на гаджето сестра й - то дрехи, то грим, то стойки...хванах я един ден и я питах правила ли е секс, а тя се изчерви. Еми като те е срам, тогава какви са тия стойки, бе?

Въобще нямам думи, хора! А и тези деца няма да ни управляват нас...защото най-вероятно ще са станали или пълни боклуци и мързели или пък ще са измрели - кой от дрога, кой от пиене, кой от бръснарско ножче!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Мар 2008, 15:11

Pitbull_Germany написа:А
Айде сега дружно да се съберем и в един глас да благодарим на чичковците от USA: Да ви го н_чукам! Всичките тия малоумни моди тръгват от там!!
Абсолютно... И то не само в БГ :confused: :evil:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 31 Мар 2008, 15:19

аре ся американците виновни, виновни са си тия деца, как някой от нас не е такъв, просто щото имаме мозък (без значение малко или много) тия като са прости да си режат вените. Кофти ми е за близките им дето си нямат и на идея за кво става въпрос
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 31 Мар 2008, 15:36

SpUd3r написа:аре ся американците виновни, виновни са си тия деца, как някой от нас не е такъв, просто щото имаме мозък (без значение малко или много) тия като са прости да си режат вените. Кофти ми е за близките им дето си нямат и на идея за кво става въпрос

По тая логика ще ти кажа и следното - политиците са ни виновни на нас, нали? А не ния, че сме прости и им позволяваме да си правят магариите! Сега ще кажеш, че е така, ама всички си плюеме по тях, нали!

А и ти на колко години си? На 14 - не мисля! Малко или много си израстнал по друго време, с друга мода. По наше време не беше модерно да си депресант! Да си метъл, па после рапари-мапъри и сякви такива. Отговори ми с просто да или не - откъде тръгва тази мода? Мисля, че приключихме!

Било просто мода. Да, бе добре, а аз съм Пипи Дългото чорапче и пия по кило ракия! И тая мода не е комерсиализирана, нали? О, неееееее...няма специално облекло в специален стил, няма МАРКА на облеклото и ако носиш друго не си истински ЕМО, няма специална музика само за ЕМО-та...не, бе, това не е комерс...няма някой американски педал, дето да е направил милиони от това...неееееее...

Иначе си прав - тези като им е толкова малко акъла, та да се трепят за нещо подобно - нека да си се режат - все пак човешкият живот е неприкосновен и самият човек е единствения собственик на живота си - каквото решат, че е добре, това да правят с животите си! Мен ме дразни това, че се комерсиализира и продава една такава мода, която изповядва групови самоубийства и омраза към всички, включително и семейството ти!
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 31 Мар 2008, 15:36

:shock:
Оръщайте внимание на децата си докато е време :!:
Аз на времето като си пробих ухото да си слагам обица,баща ми такъв шамар ми отвъртя че още го помня :mhihi:
Друг е въпроса че не се харесах и без това бях махнал обицата,ма него това не го успокои.Казами аз толкова години те гледам ,а ти ше ми се правиш на маймуна :!: :mhihi:
Всичко е до възпитание според мен.
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 31 Мар 2008, 15:49

Pitbull_Germany написа:....

Не съм на 14, но съм на 20 и съм още млад, но не съм се водил по модите.
Преди време имаше мода да си скинар и всички около мен се правеха на скинари, аз не. После стана модерно да си рапер, аз пък по това време си слушах регенце и си ми беше перфект ( и още си ми е де). После се комерсиализира регето и рагата в България и почти всички мой връстници почнаха да го слушат, да пушат трева, понеже било модерно. После стана на мода пък от реге на д'н'б и габата след тва и тия хора квото беше модерно такова правеха, супер смешна история. Аз пък точно щото не ги следва си слушах през цялото време реге и още си го слушам, не ходя на реге партита, понеже само като отидеш отпред пред клуба и видиш кви ходят просто се отказваш. Та имам в предвид тия дето ся са емо-та или квито се водят там и обясняват как това е начин на живот и не знам си кво, след няколко месеца като излезне нещо друго модерно, те ще станат такива, палячовска история. Тва са хора без мнение, които се водят само по тълпите и тва е ;)
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 316i, E36 320i, AUDI A8 4.2

Мнение от BilLaBONG » 31 Мар 2008, 15:53

Малко ме е срам да го кажа ма като вида такива визирам момчета ЕМО ... псувам ги ако се обърнат им бия по един два шута да вземат да се съвземат малко от тия глупости , но като гледам пак не помага . Ще трябва да зема по радикални мерки , защото ще става се по-зле и зле :(

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 31 Мар 2008, 16:11

Лошото с тия е, че колкото повече ги биеш, риташ и псуваш, толкова повече им засилваш мотивацията да са отритнати, малтретирани и т.н. от обществото

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 31 Мар 2008, 17:00

Битката с новите нрави и порядки е обречена ....

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 31 Мар 2008, 18:46

Nucl3arDru1D написа:аве, да не е ЕмУ? :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Май, май не е "порода" щраус, ама на мозък сигурно го докарват същото! :P

По темата, какво да каже човек... просто не знам,... *баси модите :roll:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 31 Мар 2008, 18:56

Aз за пръв път ги чувам тия... Явно остарявам :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата