Баш майстора в действие

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 30 Мар 2008, 20:52

uricatoli написа:Затова ако имаш по-свободно време правиш така... И ако ти се занимава разбира се... прочиташ 3-4 книги... малко упражнения и си я боядисваш сам... един пистолет може да си вземеш за 200лв с компресора...

ама ти в тва убеден ли си дето го каза :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 30 Мар 2008, 21:26

Тва ще е бахти цирка майна ако всеки сам започне да си боядисва колата :lol: Ще има изблици на творчество и може би - коли картини :winky:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 30 Мар 2008, 21:45

аз -което мога -мога!!! мия си и си пастирам колата сам и никой не може да го направи като мене....!!!не ма мивка,нема секво...!!!
за боядисване и вътрешни ремонти-не мога! имам си майстор от 16г го ползвам и понеже съм се убедил ,че не е от тия ,дето мацват с пръст масло по колата и ти викат: опраихме я готова е съм доволен! ползвайте проверени майстори!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Мар 2008, 21:59

emo_pld написа:Тва ще е бахти цирка майна ако всеки сам започне да си боядисва колата :lol: Ще има изблици на творчество и може би - коли картини :winky:

напрао тъй,то и ся има такива шедьоври...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 30 Мар 2008, 22:26

uricatoli написа:Затова ако имаш по-свободно време правиш така... И ако ти се занимава разбира се... прочиташ 3-4 книги... малко упражнения и си я боядисваш сам... един пистолет може да си вземеш за 200лв с компресора...

:banghead: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Баце,ти си ебати оптимиста.Я да вземиш са да ни обясниш как става тоя номер с 200 лв. айде нека са евро,да купиш пистолет и компресор.Знаеш ли за колко време ,средно,се кара една ръка боя и за това време тоя компресор трябва да ти подържа еднакво налягане.а знаеш ли колко струва един пистолет SATA.А всеки уважаващ себе си бояджия използва такъв,дори да не говорим за модели като SATA Jet 2000 HVLP.
Така ,че остави тая работа.Са друг е въпроса ако искаш да ставаш бояджия.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата