Много добра автомивка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Мар 2008, 9:05

AHTuBuPyC написа:аз давам един глас за автомивката зад Кауфланд, Младост3, може да се мине и от дясната страна на Била. Ползвал съм я само веднъж и беше отлично. Всеки ден виждам измити коли и смея да кажа че си гледат работата много добре и доста професионално. Aston Martin DB-9 често се мие там :twisted:

Това е ГазКом-а ,само и единствено там си мия колата :!:
След първото пълно пребоядисване видях как ми скапаха лака разни автомивки, но като я пребоядисах втория път и оттогава мия само там ВИП - тристъпково ,просто лака почти не ми е мръднал :D

Иво, беше тук (собственика) преди 2 години ,но по едни или други сериозни причини не ще и да чуе за това място ... така или иначе там е пълно с БМВ-та и какви ли не скъпи автомобили.

Астън Мартина го гледах там онзи ден - кара го една мацка,която има и бяла ///М6 кабрио :D Много се изкефих на Мартин-а и в първия момент не ми стана ясно защо момчетата на мивката ми викат "Това е боклук,бате, тая кола нищо не става от нея а е толкова скъпа" и аз ей така :arrow: :shock: Викам им абе луди ли сте, това е хенд мейд автомобил,класика,ръчно сглобен и прочие суперлативи а те почнаха :

- Разлепи й се кожата на арматурното табло по най-гадния начин и се наложи да го претапицират тук :shock:
- Изпопада й този огледалния слой от джантите, олюпиха се кофти и те взеха ,че ги поядисаха черен мат :shock:
- Развали й се устройството за сваляне и вдигане на стъклото на шофьорската врата при отваряне и затваряне на вратата (както е и на Е36 купето) :shock: Даже сега стъклото седи 1 см по-ниско постоянно :mhihi:

Колата е само на 12 000 мили ...

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 30 Мар 2008, 11:53

И аз само в ГазКом-а ходя /рядко/ ама много се чака бе.. Особено уикенда. Че и карта за отстъпка имам. Иначе колкото пъти отида имам чувството, че половината коли са от форума :) Даже си мислих да направим няква организирана автомивка, хем да изгубим 1-2часа на кафенцето докато мият колите, че сам не ми се седи, а е достатъчно далеч отвкъщи да ме домързи да се прибера пеша и пак да ходя да си я взема..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 316i, E36 320i, AUDI A8 4.2

Мнение от BilLaBONG » 31 Мар 2008, 10:30

Бензиностанция OMV при билата на бул.България с левчетата , апа и ти си я миеш какво по добро ххахахахах :mhihi: :mhihi: :mhihi: 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 31 Мар 2008, 11:43

Penchev написа:
GEORGIEV написа:ма що така 15 лева бе,при нас е 6 вън вътре :mhihi:

......дръг е въпроса че на автомивка не стъпвам ,като видя друг да ми пипа колата и откачам :confused:

Еее ма в Севлиево стандарта е друг, то и в Пловдив миналия уикенд си мих комплексно колата за 10 лв :shock:

Георги Пенчев

бе аз като ви казвам, че в София е по-скъпо - вие: "не" :mhihi:

иначе мисля, че замиване на колата е вредно и времеемко начинание, което не води до нищо положително.

Мартина син ли е?
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 31 Мар 2008, 14:32

Тцтцтц само мен ли ме цакат с 20лв. външно и вътрешно горе на Околовръсното :shock: :mhihi: Иначе мият хубаво;))

Предишна

Назад към Извън Темата