Българският език да не е задължителен, предлага закон

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_CS_Concept » 30 Мар 2008, 2:22

k1k0 написа:Сега остава да махнат и новините на Български език от БНТ и да остават само новините на Турски :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

и след туй ако вече ние си замълчим таз страна ще си загубив народноста
Изображение
BMW пред него само може да се :bowdown: , защото е БОГ, другите марки са подчинени на гибел...Полицията е по - близо до мафията, от колкото до народа !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 30 Мар 2008, 3:53

BMW_CS_Concept написа:
k1k0 написа:Сега остава да махнат и новините на Български език от БНТ и да остават само новините на Турски :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

и след туй ако вече ние си замълчим таз страна ще си загубив народноста

Няма да се учудя...спрех да се учудвам след като видех, как хората прескачат мъртъв просяк на тротоара в понеделник сутрин без даже да го погледнат..
А най-жалкото, е че ще гласуваме и приемането на исляма за официална религия и пак никой нищо няма да направи..без значение дали моментната ситуация е замазване на очите за да се източи някой и друг евро фонд...това за жалост е трагичната картинка, в която живеем.
Честито на всички печеливши!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 30 Мар 2008, 4:08

Абе тепание им ем майката!!! :evil:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 30 Мар 2008, 12:11

Какво очаквате от хора, които мислят само с г.зовете си и само за г.зовете си. :twisted: Между другото, съгласен съд да направят българския да не е задължителен в България при едно условие- да е задължителен за целия останал свят.
Що не вземат нашите политици да си направят своя държава- Политикария, ще е само за тях. Е тогава ще се избият помежду си и ще се самоунищожат, защото няма да има народ, от който да крадат и ще започнат да се крадат един друг.
Аз съм нормален и умерен човек, но като видя такива глупости, издивявам.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 30 Мар 2008, 12:41

:kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 30 Мар 2008, 15:42

:) :) :)
Обикновено такива закони се пишат с две цели:
1. Някой депутат смята, че не е достатъчно известен и е измислил тоя начин. Знае, че със скандали работата е най - лесно.
2. Някои от опозицията или купен депутат желае да дискредитира управлението, коеот се отъждествява с министерски съвет и народно събрание. Може да е поръчка от Атака или Бой.Бор. - те имат полза от такава работа.
Това, че законут не е на мнозинството, ще познаете ако бъде отхвърлен от парламента. Мнозинството няма да прави глупави антизакони, които само да си бламира - не и на таква безспорна тематика.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Мар 2008, 16:52

бе дпс-то си върши работата,бавно ни превземат,а нашите медии нещо за рожденния ден на догана ли толкова го даваха оная вечер,неразбрах?
тва журналята такава долна смрад са повечето,хеле пък бтв-то :twisted:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 30 Мар 2008, 17:05

то как е тръгнало скоро ще земат и да го забранят,
България отива по дяволите :twisted:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 30 Мар 2008, 17:33

мамка му ама ако се приеме това нещо отивам пред министерството спирам на дядо ми трактора с огромен надпис ДОЛУ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Мар 2008, 18:24

абсурдна заигравка с търпението нанарода :wtf:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Мар 2008, 20:03

Nucl3arDru1D написа:абсурдна заигравка с търпението нанарода :wtf:

Идва пролет, трябва да се пръскат овошките :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525 TDSA '95
Мечтае да кара: X6 M

Мнение от E34PSH » 30 Мар 2008, 21:12

Да ми ядат ку.а всички днешни законодатели и тия дето взимат кинти за да прокарват нечии интереси ... и тия дето после ги гласуват, нещастници, то не са новини на турски, половината администрация на министерствата са резляци, айде стига подигравки !!!

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 30 Мар 2008, 22:00

Братко E34PSH, прав си, но не съвсем. Аз съм бил и ще бъда за България. Чак краен и националист не съм- просто българин. Познавам много свестни турци и сигурен съм, те не са виновни за много неща, които им се приписват. Както казах в едно предно мое изказване по темата- виновни са политиците. Доган е хитър, коварен и богат такъв. В комбинация с останалите от коалицията, които са алчни дупедавци, резултатите са налице. И прав е Дзвера, като каза, че ще си проличи от гласуването на кого е тая абсурдна идея за езика . Ама що трябва да чакаме, за да видиме резултата и да правим изводи тогава? Не можаха ли да го спрат това предложение още от началото. Това и е лошото на нашата държава, доколкото я има, че се случва нещо и тогава се мисли!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 30 Мар 2008, 22:06

ktv написа:Братко E34PSH, прав си, но не съвсем. Аз съм бил и ще бъда за България. Чак краен и националист не съм- просто българин. Познавам много свестни турци и сигурен съм, те не са виновни за много неща, които им се приписват. Както казах в едно предно мое изказване по темата- виновни са политиците. Доган е хитър, коварен и богат такъв. В комбинация с останалите от коалицията, които са алчни дупедавци, резултатите са налице. И прав е Дзвера, като каза, че ще си проличи от гласуването на кого е тая абсурдна идея за езика . Ама що трябва да чакаме, за да видиме резултата и да правим изводи тогава? Не можаха ли да го спрат това предложение още от началото. Това и е лошото на нашата държава, доколкото я има, че се случва нещо и тогава се мисли!!!

Всеки депутат има право на законодателна инициатива.
В предното народно събране лично аз се бутах по някои проекти, ходел съм като гост, слушал съм, те са идвали по различен повод.
Имаше няколко определено ненормални личности. Няма да споменавам имена, но говоря за личности, които наистина не бяха добре в психично отношение и им личеше и едва ли някой си правеше илюзии. Някои бяха и ветерани. Повечето като им изтече мандата и вече ги няма.
Даже и на тях НИКОЙ няма право да им отнеме конституционното право на законова инициатива, т.е. те са свободни да напишат и предложат закон.
Вече въпросът е кой ще им одобри закона.
С такава инициатива могат да изскачат и длъжностни лица от МС...

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 30 Мар 2008, 22:12

С няколко думи: циркът е пълен :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата