!!! БЪЛГАРИЯ 2007 !!!
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Да ви е.а майката резаци умрели...Ще ми каже шибания цървул нещастен,че щял да ме напраи на сапун.Елате ми с автобус ако не ви напълня главите черни със сачми и олово пък на.Мамицата ви проста политическа с уважение ама и на вас да ви е.а майките продажни копеленца,вчера признавате Косово утре ще кажете,че и Родопите са Турция лайняри гадни.От такива като вас политически марионетки ме е срам да призная,че съм Българин.Колкото и крайни да са им възгледите на Атака май само те ще ни оправят... предпочитам да знам че съм умрял след като съм избил една камара мангаля отколкото от срам.Има да ревеме след 10 години и да се молим Тато да се върне и да ни опрай държавата ама няма.Докато си мълчим така ще е... че и ще ми дават новини на майчин език по канал1.Имате си държава ходете си там,пък като толкова ги обичате мангалите мизерни де незнаят от къв х.й са праени си ги земайте с вас!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Не мисля, че филмчето е някакъв вид манипулация...в него няма, за огромно съжаление, нищо измислено и фалшиво...всичко е реално и ужасяващо истинско.
Имам преки наблюдения от гр. Кърджали и когато заминавах за пръв път там, майка ми беше определно притеснена, тъй като преди около 10 години тя беше ходила многократно там на командировки и ми разказа, как са се правели, че не разбират български по магазините, гледали са ги на кръв и с презрение.
Когато отидох за пръв път там преди 2 години нямаше нищо такова, мирен спокоен град, българи и турци съжителстват мирно. Обаче след 10-тина посещения и разговори с хора се оказва, че нещата са невидими на пръв поглед и всъщност положението е много по-зле. Там не знаеш ли турски умираш...тъй като никой не те взима на работа, по тоя начин българите напускат и се спасяват по други градове...всъщност това, което е ставало явно преди, сега става тихо, спокой и много по-сигурно и никой не разбира какво всъщност се случва там.
Имам преки наблюдения от гр. Кърджали и когато заминавах за пръв път там, майка ми беше определно притеснена, тъй като преди около 10 години тя беше ходила многократно там на командировки и ми разказа, как са се правели, че не разбират български по магазините, гледали са ги на кръв и с презрение.
Когато отидох за пръв път там преди 2 години нямаше нищо такова, мирен спокоен град, българи и турци съжителстват мирно. Обаче след 10-тина посещения и разговори с хора се оказва, че нещата са невидими на пръв поглед и всъщност положението е много по-зле. Там не знаеш ли турски умираш...тъй като никой не те взима на работа, по тоя начин българите напускат и се спасяват по други градове...всъщност това, което е ставало явно преди, сега става тихо, спокой и много по-сигурно и никой не разбира какво всъщност се случва там.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
В градовете със смесено население е някакъв ужас. Говори се на турски и Българския език го нямат за нищо
По изборите не виждате ли какви ходят да гласуват от фесовете, не знаят грам Български език, но гласуват за да има ДПС и да се гаврят с нас
Та колегата Joro_Paveto, е прав, че всичко става тихо и спокойно!

По изборите не виждате ли какви ходят да гласуват от фесовете, не знаят грам Български език, но гласуват за да има ДПС и да се гаврят с нас

Та колегата Joro_Paveto, е прав, че всичко става тихо и спокойно!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Club BMW написа:amd, ако гласуват достатъчно българи, няма да има нужда от коалиция с ДПС, сещаш ли се?!

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Дори и да гласувам за друга партия а не за ДПС пак ще крадът така че няма смисъл. А това дето ще ни взимали родопите са пълни глупости. Точно на скат вервайте дето шашкат хората за да гласуват за партията на Волен-чо за да може и той да крадне после. 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
ако имаше кой да се противопостави и да застане на пътя на всичките турски автобуси които идваха със гласовете на турция можеше да сега да е различно 

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Ето и още едно не по-малко притеснително филмче
http://www.vbox7.com/play:58c0a942
Вече не съм сигурен, кое от двете е по-опасно. Циганите са по-неорганизирани и нямат неизчерпаемите финансови средства на турчулята
За съжаление вече трудно ще се измъкнем от турцизацията. Трябва ни радикално решение. До следващите избори да забранят двойното гражданство или нещо от сорта да не може да се упражнява този изборен туризъм. Едно колежка ми каза, че в Австрия е забранено двойното гражданство. Така решаваме и проблема с македонците, които ни наричат "вие българите", но пък си работят (за много пари) и учат (за малко пари) тук. Нямам нищо против тях, свестни хора са, но като ще ти пише в паспорта българин, ще си само такъв, а не и македонец.
Иначе и за хората от Родопите. Един от най-свестните ми колеги е от Мадан. Мюсюлманин е по религия, но е ходил повече в черква, отколкото в джамия. Доказва за пореден път, че те не са лоши хора. Просто някои от помаците са лесни за манипулиране. В повечето случаи са от бедни семейства, а мазните турци предлагат безплатни екскурзии и на такива пикантни предложения едва ли би могло да устои едно просто бедно момче. И така се започва ... за съжаление тия хора вече са дълбоко заседнали във властта, имат неограничени финансови ресурси ... не знам какво може да ни помогне ...
http://www.vbox7.com/play:58c0a942
Вече не съм сигурен, кое от двете е по-опасно. Циганите са по-неорганизирани и нямат неизчерпаемите финансови средства на турчулята

За съжаление вече трудно ще се измъкнем от турцизацията. Трябва ни радикално решение. До следващите избори да забранят двойното гражданство или нещо от сорта да не може да се упражнява този изборен туризъм. Едно колежка ми каза, че в Австрия е забранено двойното гражданство. Така решаваме и проблема с македонците, които ни наричат "вие българите", но пък си работят (за много пари) и учат (за малко пари) тук. Нямам нищо против тях, свестни хора са, но като ще ти пише в паспорта българин, ще си само такъв, а не и македонец.
Иначе и за хората от Родопите. Един от най-свестните ми колеги е от Мадан. Мюсюлманин е по религия, но е ходил повече в черква, отколкото в джамия. Доказва за пореден път, че те не са лоши хора. Просто някои от помаците са лесни за манипулиране. В повечето случаи са от бедни семейства, а мазните турци предлагат безплатни екскурзии и на такива пикантни предложения едва ли би могло да устои едно просто бедно момче. И така се започва ... за съжаление тия хора вече са дълбоко заседнали във властта, имат неограничени финансови ресурси ... не знам какво може да ни помогне ...

bmw maniqk ivo bmw написа:Дори и да гласувам за друга партия а не за ДПС пак ще крадът така че няма смисъл. А това дето ще ни взимали родопите са пълни глупости. Точно на скат вервайте дето шашкат хората за да гласуват за партията на Волен-чо за да може и той да крадне после.
Това е ясно, ще ни краде всеки. Ама тук не става въпрос за това. Човек, ще ни управляват турци и цигани, разбираш ли! А за Атака и Волен Сидеров никой не говори - никога няма да гласувам за тях - те граничат с фанатици. Темата е по-скоро за погазването на българщината и народа ни в собствената ни държава. Пак казвам темата НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА
- likeavirgin
- кандидат ентусиаст
-
Joro_Paveto написа:Не мисля, че филмчето е някакъв вид манипулация...в него няма, за огромно съжаление, нищо измислено и фалшиво...всичко е реално и ужасяващо истинско.
Мога да кажа същото и за Ихтиман , там обаче окупаторите са роми

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
БАте Бойко и дясната компания, само това не е пробвано за всички други сме гласували само това остава. Ако и това не стане, незнам. Сещате ли се че на човек в българия се пада по 2 жени, това означава, че българки ще почнат да се тъпчат със турци
Знам, че сме мъже за 100 жени и можем да направиме компромис и за другите жени да им помогнем, ама пък наще ще са против

Знам, че сме мъже за 100 жени и можем да направиме компромис и за другите жени да им помогнем, ама пък наще ще са против

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ditko1 написа:Знам, че сме мъже за 100 жени и можем да направиме компромис и за другите жени да им помогнем, ама пък наще ще са против

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BMW_CS_Concept
- кандидат ентусиаст
-
Да знаете едно от мен дадат ли ми право да трепя хора те са истрепани до крак мамицата им ще поеба само да имам такова право.
И ни е сме си тъпи особено тея политици как успяха да направят турчин политик в българия с какъв акул са го сторили това много ми е чудно.
И ние Българите потърпевши и пак нищо не правим по въпроса.
Наще които са извън българия не им дават да гласуват, а на турците идват с автобусите им дават на това се чудя още повече как можаха да го направят... тук в БЪЛГАРИЯ трябва да дигнем бунт срещу тях да направим нещо като закон да ГЛАСУВАТ САМО БЪЛГАРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ/ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ и т.н. как ще допускат гласовете на турците и циганите и защо го паравят като знаят какво правят те за нашата страна защо не ги махнем от тази страна или не ги вкарваме в ред.
И какви са тея джамии защо им дават право да ги строят се едно да турчин да влезне в църква ейтова. България да е една цяла христианска църрква и с джамията като турчин в църква ейтва.
И ако се спрат социалните грижи да дават на циганите пари за тяхните те раждат само и само да зимат помощи....
НЕмога да се изкажа просто омразата им към тях ми е много голяма и се бих включил в името на нашата държава БЪЛГАРИЯ за да я опазя за да махна тея некъдърни псета от таз държава наречена БЪЛГАРИЯ.... Трябва да накараме тези цигани турци да ни се подчиняват да им махаме джамийте да не им даваме да си празнуват турските празници в БЪЛГАРИЯ да не допускаме тяхните гласове за избор на презедент и т.н. просто трябва повечето българи да узнаем какво и на къде тръгва българия с тея турци...
И немога да разбера как ПОЛИЦАЙТЕ може да ги защитават, а нас да вкарват в затвора.
Как ще ми влиза в двора да ми краде имуществото и като му еба майката аз да съм виновен той какво прави в покъщината ми да няма да го гледам директно аута в главата му и тва е
И ни е сме си тъпи особено тея политици как успяха да направят турчин политик в българия с какъв акул са го сторили това много ми е чудно.
И ние Българите потърпевши и пак нищо не правим по въпроса.
Наще които са извън българия не им дават да гласуват, а на турците идват с автобусите им дават на това се чудя още повече как можаха да го направят... тук в БЪЛГАРИЯ трябва да дигнем бунт срещу тях да направим нещо като закон да ГЛАСУВАТ САМО БЪЛГАРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ/ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ и т.н. как ще допускат гласовете на турците и циганите и защо го паравят като знаят какво правят те за нашата страна защо не ги махнем от тази страна или не ги вкарваме в ред.
И какви са тея джамии защо им дават право да ги строят се едно да турчин да влезне в църква ейтова. България да е една цяла христианска църрква и с джамията като турчин в църква ейтва.
И ако се спрат социалните грижи да дават на циганите пари за тяхните те раждат само и само да зимат помощи....
НЕмога да се изкажа просто омразата им към тях ми е много голяма и се бих включил в името на нашата държава БЪЛГАРИЯ за да я опазя за да махна тея некъдърни псета от таз държава наречена БЪЛГАРИЯ.... Трябва да накараме тези цигани турци да ни се подчиняват да им махаме джамийте да не им даваме да си празнуват турските празници в БЪЛГАРИЯ да не допускаме тяхните гласове за избор на презедент и т.н. просто трябва повечето българи да узнаем какво и на къде тръгва българия с тея турци...
И немога да разбера как ПОЛИЦАЙТЕ може да ги защитават, а нас да вкарват в затвора.
Как ще ми влиза в двора да ми краде имуществото и като му еба майката аз да съм виновен той какво прави в покъщината ми да няма да го гледам директно аута в главата му и тва е
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Не съм чел коментарите, но предполагам кви ще са. Всички се изреждат: да умират турците и някви такива работи, ДА ама както казва Милко (колкото и да спорим с него на тази тема, тука е прав) България си е страна на пу**и и тва си е, всички говорят и никой нищо не прави, ТВА Е! Бензина го дигат, всички си мълчим и сипваме, тва дигат - пак си го използваме. В Гърция им бяха дигнали цената на колата или не помня на кво беше точно (ма беше за пиене) и ги даваха по телевизията как цялата страна спират да купуват продукта и цената пак пада. Миналата година като стана бунта циганите и крещяха "смърт на българите" тука пак се изредиха 100 човека да изреждат как ще им правят бърноути наг лави, ще ги колят не знам си кво си, еми някой излезна ли? НЕ ! (може да има някое изключение случайно)
Всичко е точно като в "Немили-недраги" там действието се развиваше в кръчмата, а сега се разива по форуми, ма нека си чешем езика
ПП - просто размисли
Всичко е точно като в "Немили-недраги" там действието се развиваше в кръчмата, а сега се разива по форуми, ма нека си чешем езика
ПП - просто размисли
Tux0 Ca !

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4