Малко помощ за лаптоп-избор..
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Marrshal
- Потребител
-
Значи аз бих ти предложил Асус ЕЕЕ ПС просто нема по добро от тва според мене. Обаче няма блутут и е 7 инчов.... А, за съжаление хардда ЗАСЕГА му е само 8 гигабаита
. иначе е много готин бърз е и така. Има интел мобилен 900 мегахерца и 512 рам която може да се увеличава до 2гигабайта 

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
eddiebg написа:Svetlio.Angelov написа:Колега, има 2 марки за лаптопи (лично за мен) едната е IBM,
Тя тая фирма май не прави лаптопи вече...
P.S. това е интересно предложение, мисля че е идеално като съотношение цена/характеристики, но нямам преки наблюдения.
eraziel написа:Бе хубаво е поне, че си вярвате ...Вайотата с тея безобразни цени ... мноо добро предложение ... Пък за АйБиЕм, вече и името дори не им остана ... Макбука какъв макинтош е с тоя интелски кор дуо процесор ...
Аз бих си купил лаптоп от компанията, която предлага най-доброто сервизно обслужване в София
Пълни простотиии... От над 10г. се занимавам с т'ва и повярвай ми ефтинджоси бол. По-добър съпорт от този на IBM в BG няма а т'ва че китайци купиха бизнеса им не виждам нищо притеснително след като от години всичко се прави там и на същото място. Имай предвид че там където съм работил и там където работя на всеки 3г. скъсваме трътките дежурно на куп фирми с тестови бройки и познай... Няма по по-добро от Lenovo (ако така ти е кеф)... SONY-то вече си плащаш и за гъзария. MAC-а е също много добър, да не казвам че е върха но им подводни камъни от към софтуера. Последно ги тествах на под -10 градуса ... само IBM нищо му нямаше... малко трудно различавах на екрана к'во пише но другите и до там не стигнаха

turboto написа:eddiebg написа:Svetlio.Angelov написа:Колега, има 2 марки за лаптопи (лично за мен) едната е IBM,
Тя тая фирма май не прави лаптопи вече...
P.S. това е интересно предложение, мисля че е идеално като съотношение цена/характеристики, но нямам преки наблюдения.eraziel написа:Бе хубаво е поне, че си вярвате ...Вайотата с тея безобразни цени ... мноо добро предложение ... Пък за АйБиЕм, вече и името дори не им остана ... Макбука какъв макинтош е с тоя интелски кор дуо процесор ...
Аз бих си купил лаптоп от компанията, която предлага най-доброто сервизно обслужване в София
Пълни простотиии... От над 10г. се занимавам с т'ва и повярвай ми ефтинджоси бол. По-добър съпорт от този на IBM в BG няма а т'ва че китайци купиха бизнеса им не виждам нищо притеснително след като от години всичко се прави там и на същото място. Имай предвид че там където съм работил и там където работя на всеки 3г. скъсваме трътките дежурно на куп фирми с тестови бройки и познай... Няма по по-добро от Lenovo (ако така ти е кеф)... SONY-то вече си плащаш и за гъзария. MAC-а е също много добър, да не казвам че е върха но им подводни камъни от към софтуера. Последно ги тествах на под -10 градуса ... само IBM нищо му нямаше... малко трудно различавах на екрана к'во пише но другите и до там не стигнаха![]()
![]()
Една от причините да си взема мак преди време беше точно софтуера на Майкрософт. Нема по-бъгав шит от Уиндоус. Мака мога да кажа че го товаря сериозно и се държи перфектно. За забиване не може и дума да става. Но все пак зависи за какво ще се ползва лаптопеца де. Има си неща с които ПЦ юзера като свикне после е трудно да се направи прехода...
Имал съм и Тошиба, готина машинка е но ябълката е по-добрия избор.
Абе ти какво си правил на -10 само за теста или си бачкал нещо? Яблка тества ли на -10?
- turboto
- ентусиаст
-
ja написа:.......
говорех за подводни камъни от към съвместимост с други операционни системи и софт-а, а не че е бъгав...
turboto написа:ja написа:.......
говорех за подводни камъни от към съвместимост с други операционни системи и софт-а, а не че е бъгав...
Да аз те разбрах. За това казвам,че зависи за какво ще се ползва. ADOBE работят дори по-добре на Мак, Майкрософт имат офис пакет за Мак. Така е и с почти всички производители на софтуер. Според мен няма нещо което да липсва при Ябълката пък Майкрософт да го имат. Виж за обратното примери колкото искаш:)
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
утече работата...!! вече поръчах-требва неска да го донесат. един фуджицо-сименс 12ка с 120гига памет,1гига рам и 2,6 процесор.. има си блутут,уайфай,камера..
държах да е нещо по-мъничко дано не съм сбъркал ,ма то вече свирено! ше напиша фчепатления като го поползвам.
п.с. никога не съм ползвал мак и не посмях да рискувам-навика си е голема работа.
държах да е нещо по-мъничко дано не съм сбъркал ,ма то вече свирено! ше напиша фчепатления като го поползвам.
п.с. никога не съм ползвал мак и не посмях да рискувам-навика си е голема работа.
- turboto
- ентусиаст
-
SKISA написа:утече работата...!! вече поръчах-требва неска да го донесат. един фуджицо-сименс 12ка с 120гига памет,1гига рам и 2,6 процесор.. има си блутут,уайфай,камера..
ако имаш грижи свиркай ми на Л.С. да давам жокери

SKISA написа:утече работата...!! вече поръчах-требва неска да го донесат. един фуджицо-сименс 12ка с 120гига памет,1гига рам и 2,6 процесор.. има си блутут,уайфай,камера..
Ами честито:)
Не успях да те вкарам в гилдията

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2