Айде без книжка...
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ии то тва вземане на книжка шъ кайш че физическа болка изтърпяваш,че чак и съчувствия
иначе кофти е тва,да те барнат кат я пробваш,ама тва ще са някви злобари,мамка им..за тва дръжте си книжките у вас
иначе кофти е тва,да те барнат кат я пробваш,ама тва ще са някви злобари,мамка им..за тва дръжте си книжките у вас
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
кофти случка колега !
иначе за да се разведриш малко виж клипчето
http://youtube.com/watch?v=ITrxX53mP80
иначе за да се разведриш малко виж клипчето

http://youtube.com/watch?v=ITrxX53mP80
Брабус - Мечта Водителя
- keith_flint69
- кандидат ентусиаст
-
Добре дошъл в клуба
Споко на мен за 7 м. ми я взимаха, това беше гаден период, постоянно да караш на страх, а даже първия месец се правих на примерен и виках хора да ме возят, като трябва да ходя някъде!

- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Кофти случка колега...
На един приятел му я взеха за превишена скорост на магистралата и му пратиха честитка
И после си въртя в квартала нещо и един път го гепиха и да видиш как ескорт до тех за 50 леа, куките от двете страни с 2 мотора 
На един приятел му я взеха за превишена скорост на магистралата и му пратиха честитка

Mens sana in corpore sano
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
по принцип трябва да има закон ако нарушиш нещо се взима книжката от срок от еди колко си месеца до еди колко си.
- keith_flint69
- кандидат ентусиаст
-
Има си закон, само още не му е излезло наказателното постановление - а има и значение с колко км е превишил скоростта, а това, че не е имала регистрации няма значение за срока на отнемане на "тефтера"ditko1 написа:по принцип трябва да има закон ако нарушиш нещо се взима книжката от срок от еди колко си месеца до еди колко си.

Съчувствие
За тези, на които не са им вземали книжките пояснявам схемата:
Връчват ви акт с който може да карате докато излезе постановлението в КАТ. За което е нужно всеки месец да ходите там и да се редите на една ОГРОМНА опашка (поне във Варна е така) по 2-3 часа за да ВИДИТЕ дали ви е излязло постановлението. Ако не ви е излязло (както става в повечето случаи) ви бият един печат и ви изпращат с "Ще се видим след 1 месец". Аз имах акт направен в Шумен за превишена скорост в града, а живея във Варна и ми пристигна постановлението след 4 месеца. Чувал съм за случаи и по 8-9 месеца чакат хората. След като ви излезе постановлението се вижда наказанието. Моето беше 150лв акт и 1 месец без книжка и най-тъпото НЕ МИ ВЗЕХА ТОЧКИ!!! За което съм благодарен де, но българската глупост....Когато си получаваш книжката пак е интересно де защото ти искат разни бележки че не дължиш други глоби и тн.
P.S. На никой не пожелавам да се занимава с (варненският) КАТ
P.S.S. Стискам палци да ти е малко наказанието

За тези, на които не са им вземали книжките пояснявам схемата:
Връчват ви акт с който може да карате докато излезе постановлението в КАТ. За което е нужно всеки месец да ходите там и да се редите на една ОГРОМНА опашка (поне във Варна е така) по 2-3 часа за да ВИДИТЕ дали ви е излязло постановлението. Ако не ви е излязло (както става в повечето случаи) ви бият един печат и ви изпращат с "Ще се видим след 1 месец". Аз имах акт направен в Шумен за превишена скорост в града, а живея във Варна и ми пристигна постановлението след 4 месеца. Чувал съм за случаи и по 8-9 месеца чакат хората. След като ви излезе постановлението се вижда наказанието. Моето беше 150лв акт и 1 месец без книжка и най-тъпото НЕ МИ ВЗЕХА ТОЧКИ!!! За което съм благодарен де, но българската глупост....Когато си получаваш книжката пак е интересно де защото ти искат разни бележки че не дължиш други глоби и тн.
P.S. На никой не пожелавам да се занимава с (варненският) КАТ
P.S.S. Стискам палци да ти е малко наказанието
ditko1 написа:не разбрах за колко време ти я взимат ?
6 месеца баце

- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
keith_flint69 написа:Има си закон, само още не му е излезло наказателното постановление - а има и значение с колко км е превишил скоростта, а това, че не е имала регистрации няма значение за срока на отнемане на "тефтера"ditko1 написа:по принцип трябва да има закон ако нарушиш нещо се взима книжката от срок от еди колко си месеца до еди колко си.
Колега нито съм превишил скороста нито нищо,сичко беше тип-топ,само кадето колата не беше изрядна

- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
pavlin_e30 написа:ии то тва вземане на книжка шъ кайш че физическа болка изтърпяваш,че чак и съчувствия
Що бе много ясно че му съчувствам на човека,аз също съм минал по този път знам кво е.Момента в който отиваш и си даваш свидетелството за правоуправление го сравнявам точно с физическа болка,поне при мен беше така.За мен по гадно наказание от това няма,при условие че по цял ден не слизам от гъза на моята(кола)

- lord-viper
- Потребител
-
Колега много неприятно за книжката. Ама и аз за малко да увисна като купувах моята бима ама приятелчето дето ми я вкара вика отиди да я пробваш ама нека тоя човек да е с теб , и аз си викам за какво тоя пич се качи с мен незнам и кат излязохме аз я резнах да видя как върви и ПАЛКА
та тоя пич се оказа полицай каза на колегите си че я пробваме и ми се размина на косъм:)

Виж сега колега, аз до колкото знам книжката не могат да ти я вземат! реално те нямат основание или причина поради която ти не можеш да притежаваш книжка! не са те хванали в нарушение с което доказват че ти си неправоспособен шофьор! за колата сам съгласен , редно да ти я конфискуват или поне да се спре от движение до като не се изясни, чия е , каква е и т.н.
Слагам 1-2-3-4-5-6 и гледам 200-300 .... градуса на водата !
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Не е така, всеки който кара МПС без регистрация е без книжка за 3 месеца.Мен преди 3 год. ме хванаха с един ЗИЛ (джуган) в гората без регистрация беше, и 3 месеца очите ми бяха на понички гледах 2 км. напред за кукиKlef написа:Виж сега колега, аз до колкото знам книжката не могат да ти я вземат! реално те нямат основание или причина поради която ти не можеш да притежаваш книжка! не са те хванали в нарушение с което доказват че ти си неправоспособен шофьор! за колата сам съгласен , редно да ти я конфискуват или поне да се спре от движение до като не се изясни, чия е , каква е и т.н.

50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4