Косово е Сърбия!
Модератор: Общи модератори
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
то именно тва са следващите 2 нови държави, Турцинария и Циганария, а ние ще останем малцинство, сега изглежда смешно но след 10-15 години ще е тъжно 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз също съм потресен от това решение - Те не питата народа, Те си вършат своите игри и после се оттеглят да си доживяват живота на страхотно места без никакви претиснения
Сега отново раздор в отношенията ни, но този път трайно
Отвратен съм и просто не искам да се свързвам по никакъв начин с тази власт, яд ме е че и аз влизам в това число - в числото на подмазвачите пред великия свински народ
Путин никога не ми е бил симпатичен ,но сега просто само мога да изказвам своите адмирации от позицията на Русия
Сърбите винаги са си отстоявали своето ако ще и с кръв , докато ние винаги сме се снискали ,като да не казвам какво
Точно затова аз няма да призная никога вече че ние сме геройски народ ! Не може да се дава рамо на такава гмеч,те са само на 300 км оттук , това ,че сме в НАТО и ЕС изобщо не означава ,че не сме застрашени от подобни събития ! Мисля си само както беше казал alx в една друга тема на друга тематика ,че "часовника цъка .."
Току що ние казахме "да" на тези изруди,аз в другата тема бях написал ,че съм бил там и съм видял с очите си за какво става въпрос
повръща ми се
п.с. нямам думи,сега настава мизерията с дълги и мъчителни пътувания през адската държава Румъния, не ми се мисли
Георги Пенчев

Сега отново раздор в отношенията ни, но този път трайно

Отвратен съм и просто не искам да се свързвам по никакъв начин с тази власт, яд ме е че и аз влизам в това число - в числото на подмазвачите пред великия свински народ

Путин никога не ми е бил симпатичен ,но сега просто само мога да изказвам своите адмирации от позицията на Русия

Сърбите винаги са си отстоявали своето ако ще и с кръв , докато ние винаги сме се снискали ,като да не казвам какво

п.с. нямам думи,сега настава мизерията с дълги и мъчителни пътувания през адската държава Румъния, не ми се мисли

Георги Пенчев
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
а ся де,кво савпадение

- Penchev
- Сватбаря
-
И сега някои хора тук забравят за това какви зверщини сме извършили повреме на войната срещу Сърбите ,срещу тяхното население
Как няма да ни мразят
Асимилация има и смятам ,че попаднали веднъж в друга държава няма начин да им се даде право да говорят на друг език ,дайте да не се заблуждаваме ,че ако беше обратното щяхме да им позволим да си говорят на матерния Сръбски език
Ние даже сме още по-кофти народ,по онова време и концлагери имахме
Георги Пенчев

Асимилация има и смятам ,че попаднали веднъж в друга държава няма начин да им се даде право да говорят на друг език ,дайте да не се заблуждаваме ,че ако беше обратното щяхме да им позволим да си говорят на матерния Сръбски език

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
///sasho написа:Navi_Bmw написа: ..... Да му мислят тия дето минават през Сърбия??!![]()
![]()
Сега да не минаваме през Сърбия ли?
Опасно ли е сега да минаваме от там?
Как мислите?
Ма как да не е опасно,като съобщиха за потрошени прозорци на МПС-та с Български табели и срязани гуми вече

Георги Пенчев
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Путин никога не ми е бил симпатичен ,но сега просто само мога да изказвам своите адмирации от позицията на Русия Exclamation
Путин не е против заради неговата човечност или загриженост, а просто Америка вече се настанява сериозно по европа и за тоова така реагира, а на Путин защо никой не му казва да си изтегли войските от Чечня и че от 10г. ги убиват като кучета заради ресурси, това никой не го споменава. Големите печелят ния само коментираме

- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
ще одам в понедленик за Косово, между другото ще тражам части за кола
... и ще напраам някоя снимка чисто да видете какво е това место кое доби независност...
Йас еднаш го кажав моето мислене, дека сум против независноста на косово, колко години ще минат Македонски градове како Тетово, Дебар, гостивар каде мнозинско население са шиптари да искат независност?
Поздрав Кирил

Йас еднаш го кажав моето мислене, дека сум против независноста на косово, колко години ще минат Македонски градове како Тетово, Дебар, гостивар каде мнозинско население са шиптари да искат независност?
Поздрав Кирил
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
Penchev написа:
Ма как да не е опасно,като съобщиха за потрошени прозорци на МПС-та с Български табели и срязани гуми вечеДано никой не пострада ,защото Сърбия не е полицейска държава и дори полицията е солидарна ,хората имат ясно национално самосъзнание
Никой няма да подаде ръка или да спре някого срещу Български гражданин там вече
мен ме е яд защото сега ние ще патим , съседни държави сме и срви във взаимоотношенията.Румънците казаха "НЕ" ,но ние сме чучело на онази свинската нация
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
-напълно съм съгласен-така мисля и аз-какво се получи ние на практика сме скарани със всичките си съседи-сметам не е нормално това-така се държим все едно не живеем на балканите...
-поредната жалка постъпка...

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
На мнение съм, че щом някой иска да се цепи нека се цепи.Понеже работя в Сърбия и ще усетя ако има промяна в отношенията към нас и ще споделя с вас за какво става дума най-общо казано.
За мен не е нормално да започнат да се отнасят лошо с нас заради решение на правителството, че аз к'во съм виновен например или всички наши сънародници, нормални хора там
Така се отнасят сякъш сме им длъжни за нещо и това тяхното ми звучи малко като "абе вие българите как смеете да не се съгласявате с нас ей сега ше видите..."
За мен не е нормално да започнат да се отнасят лошо с нас заради решение на правителството, че аз к'во съм виновен например или всички наши сънародници, нормални хора там

Така се отнасят сякъш сме им длъжни за нещо и това тяхното ми звучи малко като "абе вие българите как смеете да не се съгласявате с нас ей сега ше видите..."
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
македонец написа: Йас еднаш го кажав моето мислене, дека сум против независноста на косово, колко години ще минат Македонски градове како Тетово, Дебар, гостивар каде мнозинско население са шиптари да искат независност?
Поздрав Кирил
Може много, може малко а може и никога, братле.
Точно туй е същността на мизерията.
Държат всички околни държави в страх и шах, създават и поддържат омраза между новоизмислени "нацийки" за да могат те да контролират регийона и да си налагат решенията с малко сила. Е сега, дни след "независимостта" вас ше ви вземат в НАТО. Колко време мислиш ще мине докато американците дойдат да "ви пазят"? Аз ще ти кажа. Времето, което им е необходимо да си изберат удобно нясто за базата, да заделят частите, кото да изпратят и да приключат преговорите, по право "преговорите". Ще се отървете само ако от съседни бази покриват регийона достатъчно или ако нямате достатъчно удобно място за тяхна база.
За съжаление е ПРАВИЛНО да няма референдум.
Решението е много опасно и може да бъде емоционално, ако се даде на хората.
Честно, аз още преди месеци казах че така трябва да се направи с Косово в един форум и подкрепям тоя педерастки хиенски начин за признаване на Косово и мисля, че това беше правилният, и по право единственият начин - да изчакаме колкото можем повече и да минем в общо решение с други държави. Друго не можем да направим.... Това е, толкова са ни силите.
Вие що си мислите, че България го прави щото не й пука за отношенията със Сърбия и Русия или щото много харесва и одобрява Косово? Няма нищо общо с това щурото решение. Даже аз лично мисля, че ако работата е до това кой как ИСКА да бъде Серго Станишев и Жорето Първанов са ПОСЛЕДНИТЕ хора, които биха признали Косово. И двамата са руски възпитаници, довлекоха тука Путин сума пъти. Първанов имаше сериозни връзки със Сърбия преди да стане президент. Нямаме избор братлета. Търсете ключовото събитие преди което признаваме Косово. Според мен то е срещата на върха на НАТО след няколко дена.
А какво или кой е НАТО, всички знаем. Не знаем защо признахме Косово, но едно знаем: не е от свободен избор.
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен