ТЕМАТА ПРОДАВА
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
BMDrago написа:t060 написа:не
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
Nukem написа::kuku: Бе ти нормален ли си!Други проблеми нямаш ли си?
Ти изглежда пари нямаш и та е яд че другите купуват!Като имаш предложения вав форум ''за жената'' си ги давай!
Ти едно нещо купил ли си от тази секция!????????????????????????????
![]()
![]()
![]()
Дали имам или нямам пари това не е толкова важно, парите не опират до морала на човека
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
В повечето други автомобилни форуми е практика, неща НЕсвързани с дадената марка да не могат да бъдат продавани/купувани, но според мен това си е един вид "расова дискриминация".
Аз си продадох една кола тук и то доста бързо, не виждам смисъл да не може да се продават и други неща тук, да не би всички да се занимавате и да имате само и единствено БМВ-та?
bigmurzi - НЕ
Аз си продадох една кола тук и то доста бързо, не виждам смисъл да не може да се продават и други неща тук, да не би всички да се занимавате и да имате само и единствено БМВ-та?
bigmurzi - НЕ

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
bigmurzi написа:В повечето други автомобилни форуми е практика, неща НЕсвързани с дадената марка да не могат да бъдат продавани/купувани, но според мен това си е един вид "расова дискриминация".
bigmurzi - НЕ
Да така е, но тук е http://bmwpower-bg.net а не http://битак.бг
Аз ли не мога да разбера ти ли незнам но ти искаш нещо много безсмислено представиси след време на жена ти колата която е например форд и искаш да я продадеш а колате е в много добро састояние и друг сафорумец иска сащата за неговата жена ти не би ли му помагнал като пуснеш обява тук форума е за да си помагаме
- Новини
-
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2