ОТКРАДНАТО БМВ!!! ПОМОЩ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 09 Мар 2008, 16:04

Колега ако ти се обадят за откуп им организирай засада като предаваш сумата, че ако дадеш кинти след некой и друг месец пак ще я дигнат колата.
П.С. дано се наредят нещата
Изображение
От тогава русото не е на мода.

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 09 Мар 2008, 23:29

Силно се съмнявам някой да се обади, просто има акция за БМВ-та в момента, защото същата вечер са разбили същото БМВ на един приятел, но поради повредена помпа не са го запалили, а същата вечер са откраднали и бмв-то на негов приятел... :roll: Хора стига сте ги карали БМВ-та земаха ми го на части заради вас :mhihi: (тва в кръга на шегата) опитвам се да го забравя вече, въпреки, че тва не се забравя :(
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 10 Мар 2008, 11:35

колега нали имаш фарове и стопове от колата за спомен (и тва в кръга на шегата :( )
ако колата ти е застрахована за 20 000 толкова ли ще ти изплатят онези ?
и следващата красавица в БулИНС

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 10 Мар 2008, 15:10

Ще ми изплатят пълната сума (доколкото знам), чакаме да свърши следствието и тогава. А до фаровете и стоповете по дорбе да ги продам, че носталгияяяя
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Мар 2008, 23:01

не че да ти докарвам нерви допълнително ,ма.... изчакай да стане ,да платят и тогава ше се види читави ли са!! щот те в началото се тва викат: нема пролем,сичко ше е наред,всичко ще ви изплатим...! и после само чекат да липсва некой кламер в документацията и да резнат от сумата или да я забавят ,или и аз не знам кво...!!
а булинс ич не им се фърляй ,щото преди три месеца точно баницата дето ни гепиха на 2г с техни лепенки и си замина по живо по здраво...! никой не ги бръсне не булинс ,а ако ще и на булинс баба им да ти е направила полицата. шанса е да имаш човек в компанията ,в която си застрахован ,за да ти придвижи документите по-бързо и да не ги завре на кучето в гъза.... и ако можеш да си направиш некоя шашма сам да не може да пали колата - различна то сичките и компютри и имобилайзери.
жалко за произшествието-дано е опровергаеш след три , четри месеца ,ма едва ли ше си много щастлив на финала ...!

Потребител
Аватар

Мнение от baiemil » 11 Мар 2008, 0:44

Колега ако не е взета за откуп,заминава на части-БМВ се кара масово. Много често майче и лизинговите компаний ги гепат ако е на лизинг
СОРИ и Успех

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 14 Мар 2008, 21:33

дано я намерят брат:( или поне платят както трябва

Потребител
Аватар

кражби

Мнение от tuccia » 19 Мар 2008, 11:04

и моята Х5 беше застрахована в Бул инс ама ми я откраднаха и то пред нас в най голямото задръстване за няма и 1мин.,не са се обаждали но разбрах по вътрешна информация це ще ми искат 20.000лв.,абсурд да си я държат.Нито застрахователи нито полиция помагат

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46
Мечтае да кара: ///M Power

Мнение от coupe » 03 Апр 2008, 22:56

мама им деба крадлива деба :(
Ако след каране на BMW не ти е замаяна главата значи само си се возил!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 03 Апр 2008, 23:39

Просто трудно започнаха да се намират части за Е46.

Бъди сигурен, че няма да се обадят. След месец месец и нещо търси части за тази кола по моргите...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 09 Апр 2008, 2:42

BMW-E39 написа:...
и следващата красавица в БулИНС

БулИнс, МулИнс все тая!

Току що ми се обади приятел, че са му ощипали бавареаца пред дискотеката.Беше като на колегата @jailbreaker, 530d 2003, застрахована при прословутите БулИнс :evil:
Че ще я намерим, ще я намерим, ама защо трябва да е така, до кога бухалката ще е единствения закон в таз лайняна държава :evil:

Ще ми изплатят пълната сума (доколкото знам), чакаме да свърши следствието и тогава. А до фаровете и стоповете по дорбе да ги продам, че носталгияяяя

Колега, един съвет!Отивай и търси връзки, да се разбираш със следователите, защото в противен случай разследването може да се проточи повече от 3 години и на края застрахователите ще ти оценят колата като с 3 години по-стара, в цифри-поне 5-6000 по-малко

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 09 Апр 2008, 10:19

Абе що ми се струва че скоро го засякох точно това БМВ в Лозенец до РУМ-а... Влезе в една от уличките и слизаше от кошарите...
Изображение

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 10 Апр 2008, 23:20

За мойто ли става върос? :roll: Щото има още едно същото тъмно синьо с същия номер... ако някой го мерне, да спира шофера и да звъни у полицията :)
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Апр 2008, 23:27

SaSo написа:Абе що ми се струва че скоро го засякох точно това БМВ в Лозенец до РУМ-а... Влезе в една от уличките и слизаше от кошарите...

Видял си синьото, на един комшия е, едно към едно с това на колегата и номера е същия, само дето на колегата откраднатото е тъмно зелено, а на комшията е тъмно синьо. Аз още в началото на темата предупредих за него ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 11 Апр 2008, 0:26

Може не споря... Казах че ми се стори че е същото не съм казвал че е точно това...А и нали се сещате че тая кола няма да я видите по улицте особенно с този номер... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата