Дайте съвет за пратка, САЩ-България...
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
indianeca написа:Май най-добрия вариант е да изчакам да дойде по човек, а утре ще обикалям по центъра и ще разпитам тук-там. Предполагам, че с мито и самата такса ще излезне доста зян. А иначе приемам и варианта на някой колега ако се прибира познат, ще почерпя...
Ако до 8-ми Март може да пристигнат телефоните във Фарго, Норт Дакота, значи на 12 ще ги имаш в България

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
LeX написа:indianeca написа:Май най-добрия вариант е да изчакам да дойде по човек, а утре ще обикалям по центъра и ще разпитам тук-там. Предполагам, че с мито и самата такса ще излезне доста зян. А иначе приемам и варианта на някой колега ако се прибира познат, ще почерпя...
Ако до 8-ми Март може да пристигнат телефоните във Фарго, Норт Дакота, значи на 12 ще ги имаш в България
А бе бате там у Фарго поща идва ли?

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Stoyan7777 написа:LeX написа:indianeca написа:Май най-добрия вариант е да изчакам да дойде по човек, а утре ще обикалям по центъра и ще разпитам тук-там. Предполагам, че с мито и самата такса ще излезне доста зян. А иначе приемам и варианта на някой колега ако се прибира познат, ще почерпя...
А бе бате там у Фарго поща идва ли?
не питай че ме е срам

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Фарго е яката ралта
Ако не стане с колегата пиши ми, може да се измисли нещо за началото на април, един познат ще си ходи.
Ако не, аз на мойта и изпратих един парфюм по пощата за 10 кинта, ама нема застраховка.

Ако не стане с колегата пиши ми, може да се измисли нещо за началото на април, един познат ще си ходи.
Ако не, аз на мойта и изпратих един парфюм по пощата за 10 кинта, ама нема застраховка.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2