Въпрос за мотор
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Щом си приготвил 8000 значи търсиш мотор за максимум 7000 а като се ориентираш точно какво търсиш (пистов, ендуро, нейкед, чопър и т.н.) пиши тук и мисля ще може да ти се помогне със съвети и за мотор и за екипировка.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
I.Voykov написа:Щом си приготвил 8000 значи търсиш мотор за максимум 7000 а като се ориентираш точно какво търсиш (пистов, ендуро, нейкед, чопър и т.н.) пиши тук и мисля ще може да ти се помогне със съвети и за мотор и за екипировка.
кво стана с тебе приятел, нали и ти щеше да се мяташ
на матор? Аре съберете се една удърна групичка и да
ви прата по един пистак
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Stoyan7777 написа:I.Voykov написа:Щом си приготвил 8000 значи търсиш мотор за максимум 7000 а като се ориентираш точно какво търсиш (пистов, ендуро, нейкед, чопър и т.н.) пиши тук и мисля ще може да ти се помогне със съвети и за мотор и за екипировка.
кво стана с тебе приятел, нали и ти щеше да се мяташ
на матор? Аре съберете се една удърна групичка и да
ви прата по един пистак
мойто атв ще можем ли да го съберем при моторите някак

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
я и едни джанти за мене
пиши ми на лс кога мислиш ги пращаш маторите

пиши ми на лс кога мислиш ги пращаш маторите
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
мда, оферта ще е най добре.
аз търса пистов, те най - много ми харесват
екипировки, подръжка и т.н не знам как става, но ще се науча с питанье 
аз търса пистов, те най - много ми харесват

аз съм моторист и ще ти кажа какво трябва да направиш.
значи ако се качваш за първи път на мотор (без да броиш 3-те пъти на балканчето на съседа) си определено за 250cc пистов мотор. гледаи да е 4-ри тактов като марки мога да ти кажа хонда цбр 250, кавазаки и сизуки.
аз лично първо карах 250 сс мотор 2 години и преди един месец си взех 600 сс и наистина ми се струва че е голям но ако преди това не бях карал 250 сс досега вече щях да съм паднал щото всеки може да навива масура и да праи ластици ама тез спирачки знаеш ли кога и колко трябва да ги стискаш. ще ти дам един линк www.bikerz.netissat.bg. вътре има един форум "мъдростта на моториста" изчети всичките теми внимателно. там също има и теми от рода "какъв първи мотор да си взема" успех и дано съм ти помогнал. и помни че моториста в движение е застрашен 16 пъти повече от пешеходец или автомобилист. не се мисли за безсмъртен като се качиш на мотора.
значи ако се качваш за първи път на мотор (без да броиш 3-те пъти на балканчето на съседа) си определено за 250cc пистов мотор. гледаи да е 4-ри тактов като марки мога да ти кажа хонда цбр 250, кавазаки и сизуки.
аз лично първо карах 250 сс мотор 2 години и преди един месец си взех 600 сс и наистина ми се струва че е голям но ако преди това не бях карал 250 сс досега вече щях да съм паднал щото всеки може да навива масура и да праи ластици ама тез спирачки знаеш ли кога и колко трябва да ги стискаш. ще ти дам един линк www.bikerz.netissat.bg. вътре има един форум "мъдростта на моториста" изчети всичките теми внимателно. там също има и теми от рода "какъв първи мотор да си взема" успех и дано съм ти помогнал. и помни че моториста в движение е застрашен 16 пъти повече от пешеходец или автомобилист. не се мисли за безсмъртен като се качиш на мотора.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2