Репортаж, Sweden- Wintertests

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 25 Фев 2008, 13:00

Dr.Schnaps написа:...

....невероятен си човече, ....а тези машини които сте тествали немогат да се опишат с думи и снимки!!!.... просто трябва да се видят на живо за да се усетят :twisted: ...аз съм един от щастливците които ежедневно се докосват до тях и все още не ми стигат думите да ги опиша :twisted: :twisted: :twisted:

п.п.: Поздрави от морето и ако идваш насам непременно да се обадиш ;)
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 25 Фев 2008, 23:31

moni76 написа: п.п.: Поздрави от морето и ако идваш насам непременно да се обадиш ;)

Лятото ;)
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 25 Фев 2008, 23:54

леле като ги гледам тези пътища и състоянията в който ги държат ми се иска, ако не да живея там, то поне от време на време да мога да ходя с е30-ката за седмица или две :twisted: между другото и в щатите го има това с тока около сградите само че тук не си слагат печки в колите а едни нагреватели на магнит който се слагат на картера и други нагреватели който ти топлят антифриза, хубавото на това е че като стане -30 и трябва да запалиш маслото не е станало на боза, и като тръгнеш колата духва топло почти веднага. готина командировка, искам и аз :D
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Plamen_335i » 26 Фев 2008, 21:31

Супер! Снимките са невероятни! Колега, работата ти е мечта за много от нас :)

Предишна

Назад към Извън Темата