ТИР премаза БМВ, шофьорът загина

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 19 Фев 2008, 20:32

Прочетете коментарите в дир.бг - колко озлобени хора има - не е за вярване - бмв това; бмв онова, мутри били.... само едно мога да кажа - прост народ - слаба държава! Заслужаваме си участта!

Стамбо, твоите коментари ги има, ама моя го цензурираха !!! :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 19 Фев 2008, 20:39

Svetlio.Angelov написа:Прочетете коментарите в дир.бг - колко озлобени хора има - не е за вярване - бмв това; бмв онова, мутри били.... само едно мога да кажа - прост народ - слаба държава! Заслужаваме си участта!

Стамбо, твоите коментари ги има, ама моя го цензурираха !!! :evil:

да излезнали са ама повече няма да чета коментарите там че почвам мноо да са изнервям :banghead:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Фев 2008, 20:46

Аз ей сега ще вляза там в тоя ДИРник и ще им е*а п****та лелина :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :censored: :banghead: :no: :gay:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 19 Фев 2008, 20:49

колко години марката БМВ е първа по брой катастрофи в България?!?!?!? :confused:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Фев 2008, 21:05

Аз написах нещо ,да видим сега дали има цензура !!!
Избухнах като видях и снимката там,от събора :!:
И ще ми пишат ,че сме се показвали и дуели :evil: :evil: :evil:

Дано се "покаже" човека отговорен за тази статия и снимката ,зададох му някои въпроси :evil:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 19 Фев 2008, 21:46

и аз написах коментари ми е интересно дали ще го променят а ето какво съм написал:
определено никой не чете коментарите...ситуацията е съвсем различна,но грешно описана и вместо да се хули шофьора на камиона (не е тир),който той не е СПРЯЛ на знака СТОП...всички почват да говорят и пишат срещу шофьора на БМВ-то (а е човек на възраст)и за другите каращи БМВ-та

сега гледам са ми пуснали коментара и я кажете защо е объркан :roll: :roll: :roll: ..при полужение че го написах правилно преди да го пусна
...даже го копирах тук ;)
ето вижте как са пропуснали няколко букви (нарочно или .... :roll: )
"....ситуац е съвсем ...."
Последна промяна the_gate на 19 Фев 2008, 22:58, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 19 Фев 2008, 22:04

Тцтц простотията е налице. Като няма какво да кажат, защо просто не млъкнат?! :!: Бил с БМВ, ами ако беше с Лада, кво пак ли виновен :roll: А пък тия с тировете и камионите летят като ненормални по магистралите, направо ме хваща страх като се приближа до тир.
В тая държава всеки е ненормален и си прави квот си иска :help: :help:
Жалко за загиналия човек!

Аватар

Мнение от saarak » 19 Фев 2008, 22:06

Според мен е хубаво в темата в ДИР-а да се постне линк към тази тема в нашия форум, тъй като мненията там се цензурират - ако не пуснат линка насам - според мен е ясно колко са убедени в правотата си, ако го пуснат - поне ще може да се коментира на място без цензура, тъй като тук, ако не друго - поне сме толерантни към чуждото мнение, което мисля е доказано многократно. Според мен това плюене се отнася за всички ни пряко, защото поне за себе си мога да кажа, че претендирам да карам уставно и максимално толерантно. Прочетох всички мнения в ДИР-а и освен безмозъчно хулене - нищо друго не видях. Не претендирам да знам точно какво се е случило, но при наличието на очевидец във форума ... мисля, че може да се застъпим за името си поне в този случай ...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 19 Фев 2008, 22:13

КРЕТЕНА (19.02.2008 г. | 17:14ч.)
ТО пък едни коли са БМВ - мани

MACHO CARIBA (19.02.2008 г. | 19:07ч.)
KAKVI BMW-ta BE WEEEIII,OT YACHTS FERRETTI PO VELIKO NEMA!

:) (19.02.2008 г. | 19:13ч.)
Днес из града едно чисто ново скъпо BMW кара из града със 100. Стигнахме до един светофар. Даде ляв мигач, зави надясно мина най-, най-отпред и застана пред автобус, който беше вече спрял и чакаше на червеното. Тъкмо премигваше червеното, когато BMW-то направи левия завой, минавайки пред десетки други автомобили, които се движеха направо в обратната посока! BMW-то беше бяло с германска регистрация и с три или четири 3-ки :) Тройкаджия! Сигурно не случайно са му писали тройките...

Само тия коментари трябва да видя и ми става ясно какви идиоти пишат Дир по тази тема!!! :evil: :evil: :evil:
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 19 Фев 2008, 22:18

е тука вече трябва да се излезе с открито писмо от "висшите" във форума :idea: щото явно дир.бг си показва сичките комунистически черти :evil: :!: все пак не може да се плюе срещу собствениците на БМВ :evil: ние сме една общност :idea: а как може със всичката си простотия да сложат снимка от събора ... и то с такъв смешен коментар.. по-точната дума е жалък :evil: според мен работата е за съд :!:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 19 Фев 2008, 22:44

Няма начин да дадем линк за нашата дискусия в дир.бг има цензура - забравихте ли??? Има ли начин да се напише нещо официално към дир.бг? Има ли юристи, които да четат форума сега?

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 19 Фев 2008, 22:49

stambo_81dg написа:Изображение

преди малко гледах новините по рекординг(хасковския канал)коментара беше пак същия бмв-то не спазило предимство и камиона го блъснал :shock: :shock: :shock:
дадоха и картина която е същата ситуацията както стамбо я е нарисувал
... :roll: :roll: как ако не е спазил предимство камиона е с посока идващ от второстепенния път (със знак стоп) а бавареца е по главния
мисля че искат да оправдаят шофьора на камиона,защото водача на бмв-то е мъртъв и реално няма какво да губи...гадно е но е реалност :evil: :evil: :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 19 Фев 2008, 22:54

чак пък сложили и снимка от събора ... направо си ни заклаха :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 19 Фев 2008, 23:00

Много жалко...много гадно ми става като видя поредната тема за катастрофа с БМВ...Не знам защо винаги ,когато има катастрофа ,в която участва БМВ се пуска тема във форума...
ОФФ:
Някой заговори за съд...Не може да се осъди да плати компенсация на всеки шофиор на БМВ...Може единствено да се осъди да плати компенсация на БМВ клуб България като представител на всички БМВ шофиори ,което пак е нещо де...Ама най-добре да им спрат мизерния сайт...А с тази статия нямат идеята да съобщят тъжната новина ,ами просто искат статия ,която да се радва на голям интерес а какво по добро от "сгрешил" шофиор на БМВ...Тъпото е ,че повечето хора се връзват и продължава легендата за некомпентноста на шофиорите с БМВта...
ПС не съм юрист не съм сигурен дали е така ,но доколкото знам това с делото е така...Не виждам как по друг начин могат да се развият нещата...
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 19 Фев 2008, 23:00

the_gate написа:
stambo_81dg написа:Изображение

преди малко гледах новините по рекординг(хасковския канал)коментара беше пак същия бмв-то не спазило предимство и камиона го блъснал :shock: :shock: :shock:
дадоха и картина която е същата ситуацията както стамбо я е нарисувал
... :roll: :roll: как ако не е спазил предимство камиона е с посока идващ от второстепенния път (със знак стоп) а бавареца е по главния
мисля че искат да оправдаят шофьора на камиона,защото водача на бмв-то е мъртъв и реално няма какво да губи...гадно е но е реалност :evil: :evil: :evil: :evil:

аз немога да си обясня как ако е така както пишат бмв-то да не е спряло на стопа по законите на физиката просто няма как да застанат така а те си бяха точно така както съм нарисувал и не бях сам още няколко човека видяха и никои не си помисли че бмв-то може да е виновно
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата