135 години от смъртта на Апостола
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
bmw maniqk ivo bmw написа:
Леле бахти идиота така да обижда Апостола
Смятай на пряко включване в ефир, ма тъпотията не ходи по гората.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
deyan-enchev написа:bmw maniqk ivo bmw написа:
Леле бахти идиота така да обижда Апостола
Смятай на пряко включване в ефир, ма тъпотията не ходи по гората.
Ама това тоя същия дето е създател на тезата за двойника ли е говорил? Аз просто видях статията, и аз не и вярвам де.
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Tech0 написа:Ама това тоя същия дето е създател на тезата за двойника ли е говорил? Аз просто видях статията, и аз не и вярвам де.
По негови думи е написана статията, незнам дали той е автор, изпаткав историк, ще вика с/у Левски. Тъптит
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Глупоста не ходи по дърветата, а по хората. Такива идиоти, въобще що им дават глас не мога да разбера.
Дълбок поклон пред Апостола

Дълбок поклон пред Апостола

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
lidiyailieva написа:Дълбок поклон!

Това за двойника ме доведе до разтреперване от гняв

Георги Пенчев
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
sonny написа:Поклон пред паметта му![]()
![]()
![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Колеги и съфорумци, яд ме хваща от такива "мними" професори, който едва ли не успорва делата на нашите видни революционери и даже успорват историята на България, всичко е подкрепяно от хора имащи интереса историята малко по малко да се пренапише.
Нямали клане в Батак, нямало турско робство и подтисничество, имало "проблеми в батак" и "османско ПРИСЪСТВИЕ", ми да докато има живи, измикярски мозъци, и то Бългаски, дето ако някой им даде пари, не майка си ми и баща си ще продадът.
Буквално ме уби професора от Долна Оряховица сутринта и още го псувам, и няма да чета темата повече че се подсещам.
Васил Левски е бил не само велик наш сънародник, ами и еталон за поведение и мислене. Не че е бил прост революционер, то идеята за освобождението я е движил на 90% той и неговите съратници. Основал е първата в света разузнавателна служба, а иманно тайната полиция, бил е толкова интуитивен и добър, че ако днес 10% от нас мислят и действат като него за 18-19 години демокрация щяхме да сме не сила ми сила на силите в европа. ааааа Ма пак ме фана яд мааа....
Нямали клане в Батак, нямало турско робство и подтисничество, имало "проблеми в батак" и "османско ПРИСЪСТВИЕ", ми да докато има живи, измикярски мозъци, и то Бългаски, дето ако някой им даде пари, не майка си ми и баща си ще продадът.
Буквално ме уби професора от Долна Оряховица сутринта и още го псувам, и няма да чета темата повече че се подсещам.
Васил Левски е бил не само велик наш сънародник, ами и еталон за поведение и мислене. Не че е бил прост революционер, то идеята за освобождението я е движил на 90% той и неговите съратници. Основал е първата в света разузнавателна служба, а иманно тайната полиция, бил е толкова интуитивен и добър, че ако днес 10% от нас мислят и действат като него за 18-19 години демокрация щяхме да сме не сила ми сила на силите в европа. ааааа Ма пак ме фана яд мааа....
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe

Аз гледах сутрешния блок по БТВ и до колкото разбрах, от историка седящ отляво, дата на обесване е 18-ти, защото по стар календар (не съм сигурен за термина) е 6-ти, а рожденната му дата пак е 6-ти по стар и 18-ти по нов! Също каза, че в новите учебници датата била поправена на 18-ти. Кажете, ако нещо не съм разбрал, но аз това чух, а и този ми се видя капацитет

Mens sana in corpore sano
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
deyan-enchev написа:Tech0 вярно хората не знаят за апостола, какъв българин и "управник" е бил, колко е помогнал на народа ни и дал тласък на свободата ни. Днес преди да отидан на работа гледах по Бтв сутрешния блок и там някви професори ли историци незнам, говориха именно за това колко е бил велик. И нещеш ли съвсем случайна включват някъв "мозък" тъп от Долна Оряховица, дето я разправя тая теория за двойника на Левски. И оня разправя по телефона :
"... аз от много години изучавам историята н аЛевски и той не е бил обесен, а и вие не знаете кой е бил Левски историята е изошачена, той е бил една жена един страхливец..." аз само го слушам тоя и почвам да го псувам бати тапака, водещата млъкна само седи и незнае ко стаа, и му се смее на думите, аз махнах канала че направо побеснях.
Та за двойника му тия историци казаха че е пълна клевета, хората имали за доказатесво няква документация в/у която се базират твърденията им. А оня паляк вика че Левски не бил никой маааму тъпа.
Да, и аз го гледах. Не знам кой от гостите обаче го каза - такива, като въпросния изказват подобен тип "гениални мисли", само за да им се обърне внимание, за "един миг слава". Та така - този, който го включиха всячески се опитваше да обори факта, че Левски е славен българин, оплювайки го по всевъзможни начини. Накрая и водещата май не му изтърпя размислите, и разпраа "Оооо, прощавайте, но не ви чувам какво казвате. Някой чува ли го !?

Сега, от друга страна и журналистите са си виновни, защото тя каза, че искала да чуе и другата гледна точка един вид, и го включиха в ефир. След като е наясно както тя така и колегите й, то цялата гимнастка се обезмисля,но нали "винаги търсят новина" .....

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6

малко са такива като "Апостола", а в днешно време

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46