защо ме спират полицайте?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 20 Фев 2008, 13:56

///MapTo написа:
ditko1 написа:Марто да не е правил дрифтове :mhihi:

Марто го няма по София почти по цяла седмица...само уикендите се прибира ;)
Но ми прави впечатление,че със бялата кола ме скъсват от проверки,докато със синята за 4 месеца нито 1 път не са ме спрели :roll:

Аз затва си взех синя... да не ме требозят докато си карам труповете в багажника... няма да ме издавате :mhihi:
---

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 20 Фев 2008, 14:51

яко ме спират ма и аз яко почнах да не спирам на тия без астрите , любимото като видим че ше ме спират и газта до доло и спиране след .. 20 м :mhihi: но тва обикновенно като тръгвам от некои сфетофар или след завои .. абе като ме спрат тия кво ми сочат с палката да се качвам каде ли не или да отбивам отстрани как па не да си чупим колата спирам си като на село :mhihi:
а на магистралата много редко спира освен на караулки но още по редко се качвам на магистрала с бмв-то :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 20 Фев 2008, 15:04

И мене постояно ме спират и направо се дразна, особено пък като излезна след 12 с колата, няма начин да не ме спрат поне няколко пъти,а си карам черна е30ка, не хваща окото кой знае колко,че толкоз често да ме спират :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата