КАТ. Тенденциозно отношение към марката. Субективизъм.
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: КАТ. Тенденциозно отношение към марката. Субективизъм.
Stanchev написа:vicho написа:.... но ще дойде време и ще си купя Черен Джип и тогава ще треперят, както треперят сега, като видят такъв!!! И мазно мазно ще се подсмихвам и ще ги подигравам. ТЪПАНАРИ!!!
баце, имаш не малък комплекс за малоценност![]()
според мен е по-добре да си купиш два черни джипа, за да може да им се подиграваш два пъти повечеили най добре три

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Stanchev написа:vicho написа:.... но ще дойде време и ще си купя Черен Джип и тогава ще треперят, както треперят сега, като видят такъв!!! И мазно мазно ще се подсмихвам и ще ги подигравам. ТЪПАНАРИ!!!
баце, имаш не малък комплекс за малоценност![]()
според мен е по-добре да си купиш два черни джипа, за да може да им се подиграваш два пъти повечеили най добре три
Баце, не знам какво имам, ама като видят такава кола и се насират, разбираш ли ме, не го говоря на изуст, а го говоря защото съм го видял, защото Джамбаза (да не назовавам имена) е спрял по средата на улицата на пешеходна зона (отбележи по средата) и те го отминават и ни спират нас, защото сме му казали здрасти и това не говорело добре за нас, на нас се правят на тарикати, а не на него, и ни питат "какъв е тоя?" е иди си го питай бе долна фуражка, ама на него какво му е, вика си "що да се занимавам, боли ме фуражката, дай да спрем момчетата, поне на тех можем да се отваряме".
Защото още има такива, които ПАРКИРАТ на бул. Витоша, който май е пешеходна зона, ама ти откъде да знаеш и какво те грее, е да те грее, ама СВ12-то е спряло там и зад него има черен Лендкруизер и патрулката минава по булеварда ама не спира при тях да ги пита, аджеба що са спрели насред булеварда. Това не са ли пумяри ве?!
Да не говорим, че ме спират извънградско за проверка и едвам успяха да спрат един джип и само гледам, спира, сваля се прозореца 2 пръста и се подава 20-левка и ясно чувам "ще я вземаш ли или да си ходя" и полицая се почуди почуди, взе я и тоя си подпали гумите с джипа. ТОВА НЕ Е ЛИ ПУМИЯР ВЕ?!?!?
Ай не ме ядосвай, такива ги имам до утре да доказвам.
СТРАХ ГИ Е!!! СТРАХ ГИ Е и то с право, защото престъпниците имат повече власт от тях и не искат проблеми тъпите шапки!!! И понеже няма на кого да се правят на отворени, се правят на нас, пикльовците на по 20се години.
СТРАХ ГИ Е БАЦЕ!!! Помни ми думата!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ми дръж се мъжки да те уважават
мене не са ме спирали от 6-7 месеца ( 3 пъти опитаха без успех
) иначе в 99% се разбираме без фишове, актове, почерпки и т.н. накрая си пожелаваме лек път / лека работа и това е 

мене не са ме спирали от 6-7 месеца ( 3 пъти опитаха без успех

vicho написа:Да не говорим, че ме спират извънградско за проверка и едвам успяха да спрат един джип и само гледам, спира, сваля се прозореца 2 пръста и се подава 20-левка и ясно чувам "ще я вземаш ли или да си ходя" и полицая се почуди почуди, взе я и тоя си подпали гумите с джипа. ТОВА НЕ Е ЛИ ПУМИЯР ВЕ?!?!?
Това не го вярвам

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве незнам ама мене с джипката ме спират нон-стоп ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колега Вичо,карах същата йеска като твойта,същия цвят,пак в Сф...Е вечерно време не ме пропускаха,стигало се е до 2-3 пъти на ве4ер да ме спрат
Ма глеаха докиментити,глеа мене,глеам го аз,глеаме се влюбено
и приятна ве4ер,лека ралта и тфа е...Даже бръмчех с изтекъл акт,за което се полага нов акт
но и така са ме пускали
Та не знам
П.С. Сеа съм с Гоф3,като мина покрай тях поглеждат настрани,гнус ги е 4ак
,не че те съветвам де 

П.С. Сеа съм с Гоф3,като мина покрай тях поглеждат настрани,гнус ги е 4ак

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
еххх вичо чичо .. дано поне да ти олекна като го написа
и да ревеш и да се запалиш и стачка да правиш на тех си им точно на ..... ПИИИБ ... за съжаление неможе да си избираме родителите .. иначе и ти можеби даже 99 % щеше да си като ония които описваш ... на българина даи му пари и малко власт и след 1 месец неможеш да го познаеш
така че давай по споко .. мноо инфаркти и инсулти има с тея нерви .. нема да искараш до пенсия

и да ревеш и да се запалиш и стачка да правиш на тех си им точно на ..... ПИИИБ ... за съжаление неможе да си избираме родителите .. иначе и ти можеби даже 99 % щеше да си като ония които описваш ... на българина даи му пари и малко власт и след 1 месец неможеш да го познаеш

така че давай по споко .. мноо инфаркти и инсулти има с тея нерви .. нема да искараш до пенсия

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
vicho написа:Писна ми, навсякъде, където ме видят да ме спират. Писна ми винаги, като съм изряден да си търсят причина да ме глобят. Писна ми, като съм в грешка да не покажат разбиране. Писна ми все аз да отнасям глобите, а тези дето ПИЯТ/КАРАТ/УБИВАТ да се разминават. ПИСНА МИ!!!
Какво толкова съм им бръкнал в гъзъ мазен, дебел, та все мен ще нарисуват. С колата си за 4-5к лв.? С това ли?
Никога няма да се оправиме, защото аз съм МУТРАТА, а този с чисто новия S клас за 300 000лв. се подсмихва на полицайте и си отминава, той не е.
Ама аз и тоя акт ще си платя, а те ще си останат същите прости тъпи скапани шапкари и никой няма да ги уважава, ми те са си го заслужили да ги плюят. Уважавах ги, уви, вече не. Явно е вярно, че АКО НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБ, то ставаш ПОЛИЦАЙ (и то не полицай, ми долен милиционер). Никакво уважение към долните шапки. Такива подляри никъде няма, но ще дойде време и ще си купя Черен Джип и тогава ще треперят, както треперят сега, като видят такъв!!! И мазно мазно ще се подсмихвам и ще ги подигравам. ТЪПАНАРИ!!! Нямам достатъчно обидна дума за тая СГАН!![]()
![]()
![]()
Личен опит:
190Е 1984 ........ палка = заяждане = къв си ти бе = акт
ТойоДа ЛАнд КУрзер там със всичките му салтанати ...... палка = колко кубика е, ам в кл пробвал ли си я ...... ам колко плащаш ма месец, ам колко гори /уф тоя нея даде кинти дай го пускаме/ и тва без да ми искат документи
Хвала на Българската "МИЛИЦИЯ"

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Вичо, Вичо, много си прав, но ме учудва, че чак сега си забелязал всичко това
ти до сега не кара ли кола, не видя ли какви са мизерии, ако нямам пари ми искат химикалки, ако нямам химикалки гледат в багажника дали ша си харесат нещо (в моя случай туба 1л. масло Мотул 10/40), просто думи нямам. Учудва ме само колко си тънал в заблуда преди да разбереш
За колегите които не вярват мога да потвърдя случка с G класа, вдига и се палка и ония от вътре отговори със среден пръст и продължи, полицая
ама гледах непосмя да си вдигне станцията и да каже квото и да е.
Абе с две думи МИЗЕРНИ МИШОЦИ!!!

За колегите които не вярват мога да потвърдя случка с G класа, вдига и се палка и ония от вътре отговори със среден пръст и продължи, полицая

Абе с две думи МИЗЕРНИ МИШОЦИ!!!

- zodiak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36/e39
- Мечтае да кара: през просото
Ммааа комбинация между BMW, регистрация от друг град и леко необръсната физиономия гарантира 90% стоп палка.
оня ден на Аспаруховия мост колоната пъпли пред мен и зад мен едни лъскави такива едни черни едни.... и познай на кого беше показана палката? на Е36-цата с тиксото по стъклото, че на всичкото от горе ми праснаха предния джам ей така щото е с регистрация Е ... келешчета.
нема оправия ама аз съм си непукист. нема кво да се косим като ке ми мине
оня ден на Аспаруховия мост колоната пъпли пред мен и зад мен едни лъскави такива едни черни едни.... и познай на кого беше показана палката? на Е36-цата с тиксото по стъклото, че на всичкото от горе ми праснаха предния джам ей така щото е с регистрация Е ... келешчета.
нема оправия ама аз съм си непукист. нема кво да се косим като ке ми мине

Чрез светло пиво, към светло бъдеще
ми само аидучета ги карат тия е36
тия хомурески за джип показал среден пръст и неспрял некъде другъде едно е да не спреш друго е чак и
па и подред бял ден да не спреш може ако са пешаци иначе вечерно време как виде какво му показва да не е запалил лампата вътре
според мен е обикновенно деца карат е36 (75%) лесно се плашат и излизат от джобовете

според мен е обикновенно деца карат е36 (75%) лесно се плашат и излизат от джобовете
- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
И мен ме спират. Проверка и толкоз. От вчера следобяд, до тази сутрин са точно три пъти. Не са се заяждали по никакъв начин, просто проверка ... но си е дразнещо. Усещам ги, как са ме фиксирали отдалече през 3-4 коли и с бодра стъпка се гласи да ми "помаха" с палката.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Някои са в голяма заблуда относно полицаите... тия педерасти, дето взимат кинти ги махам.... те са си капути така или иначе... тва не е полицай... иначе другите, свестните полицаи колкото и да са малко не ги е страх от мутрите.... по-скоро ги е страх, че ако напише на мутрата ония ше се "обади" и после куката отива да се обяснява защо му е написал.... и след 1-2 пъти така и вече не си полицай... и така нататък....
И мен ме спират.... винаги съм си изряден... проверяват ме и чао и кой от къде е... дори вчера ме спряха точно на Дондуков, щото зад мене "виеше" линейка, а един бастун с едно А2 от дясно се чудеше къде се намира.... и ме спря, пита ме що не съм направил път на линейката и като му "показах", че бях наясно със ситуацията и проблема беше в неориентираното А2 само ми каза "Документите ОК ли са?" - ДА! - Лек път и карай внимателно...
Проблема по-скоро е двустранен.... някои тарикати се държат селски, пък доста от куките са си кретени..... и така..
И мен ме спират.... винаги съм си изряден... проверяват ме и чао и кой от къде е... дори вчера ме спряха точно на Дондуков, щото зад мене "виеше" линейка, а един бастун с едно А2 от дясно се чудеше къде се намира.... и ме спря, пита ме що не съм направил път на линейката и като му "показах", че бях наясно със ситуацията и проблема беше в неориентираното А2 само ми каза "Документите ОК ли са?" - ДА! - Лек път и карай внимателно...
Проблема по-скоро е двустранен.... някои тарикати се държат селски, пък доста от куките са си кретени..... и така..
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Нито си първия, нито последния. Дали е от колата или от нещо друго не знам, спират си тия и без причина...ей така за тонус
В редките случаи, когато съм с джипа, съм забелязала, че само с поглед ме подминават и въобще не тръгват да ме спират.../защо ли
/

В редките случаи, когато съм с джипа, съм забелязала, че само с поглед ме подминават и въобще не тръгват да ме спират.../защо ли

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3