E36 КОЛАТА НА ТАРИКАТИТЕ
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Penchev написа:Е38 се носят плавно,шофьорите са им спокойни и на магистралата само дават газ
Тук не съм много съгласен...имам няколко познати и съвсем друго виждам

Е36 колкото и болно да ми звучи стана бившия голф 2 или голф 3 незнам...преди да влезем в евросъюза,когато се плащаше мито и т.н. бяха много по-малко тези коли и определено имаше повече читави по българския пазар...честно казано мисля да прибера в някой гараж моята Е36-та и поне 5 години да не я изкарам оттам,докато отшумее тази вълна...а по въпроса тези,които карат е36 и е39 какви са бре?

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Не колата определя човека, карам Е36, защото нямам кинти за Е46, а иначе съм фен най вече на Е21 и Е30, да ама имам жена, деца и ми трябва съвременен що годе и сигурен автомобил за удобно пътуване и кола, на която да разчитам а не да лежа постоянно под нея. А ей така, между другото май ще си взема сега и Е30 за лично удовлетворение, пък и нали всеки истински фен рано или късно си вземал Е30 

only rear wheel drive
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
хаха
Виждам, че някои от вас почват да изпитват на свой гръб, тежеста на общия знаменател. Неприятно нали?!
Представете си какво им е на читавите голфаджии, опелджии и хонджии
Виждам, че някои от вас почват да изпитват на свой гръб, тежеста на общия знаменател. Неприятно нали?!
Представете си какво им е на читавите голфаджии, опелджии и хонджии

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
///MapTo написа:Penchev написа:Е38 се носят плавно,шофьорите са им спокойни и на магистралата само дават газ
Тук не съм много съгласен...имам няколко познати и съвсем друго виждам![]()
Е36 колкото и болно да ми звучи стана бившия голф 2 или голф 3 незнам...преди да влезем в евросъюза,когато се плащаше мито и т.н. бяха много по-малко тези коли и определено имаше повече читави по българския пазар...честно казано мисля да прибера в някой гараж моята Е36-та и поне 5 години да не я изкарам оттам,докато отшумее тази вълна...а по въпроса тези,които карат е36 и е39 какви са бре?
да, НО се отличават хубавите и лачените е36-ци от другите нормални и това се забелязва!Аз като видя по улиците някоя хубава и лачена е36-ца и получавам ерекция

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Има нещо такова в имджа на Е36 в последните 1-2год. Примерно днес на връщане от работа единстената кола, която караше на зиг-заг в трафика в 6ч. вечерта беше едно бяло Е36 по Сливница.
Просто много поевтиняха и всеки цървул може да си го купи за съжаление. Некав пъпчив пикльo, кара от една седмица, ама вече е с вратите напред с тотализираната в Италия 316-ка за 3000лв.
БМВ е марка с имидж, но в 15год. коли не е останал много от него. Поне много рядко се вижда някое добре подържано Е36 или Е30, но когато ги видиш пълнят душата. Между другото евала на пича, който си паркира Е 30-ката пред общината.
Просто много поевтиняха и всеки цървул може да си го купи за съжаление. Некав пъпчив пикльo, кара от една седмица, ама вече е с вратите напред с тотализираната в Италия 316-ка за 3000лв.
БМВ е марка с имидж, но в 15год. коли не е останал много от него. Поне много рядко се вижда някое добре подържано Е36 или Е30, но когато ги видиш пълнят душата. Между другото евала на пича, който си паркира Е 30-ката пред общината.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз съм шофьор на Е39 с душа на Е30-каджия
Само детското столче отзад ми липсва
Да бе като цяло колата не прави човека въпреки, че се забелязват доста силни тенденции особено покраи Е36-ците. И мен ме беше много яд на селяни шофьори на Е36 купе, но това неможе да ме накара да се откажа от модела като ме кефи толкова много.
Радо-ikonkata също е пример за един изключително примерен и спокоен шофьор на Е34
miro_mcm също
Ние Сливналийте сме хайдути всички квото и да караме 

Радо-ikonkata също е пример за един изключително примерен и спокоен шофьор на Е34

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Illusion
- Бургаското явление
-
Просто прекалено удобно стана, който иска да има БМВ, да си взима Е36 - не толкова скъпи, не толкова стари... И от всички тези Е36-ци една малка част са си истинските ентусиасти, които си карат с вратите напред не за да не правят на големите карачи, а просто защото им пълни душата това.
За останалите модели просто не са толкова масови. А и част от тях са започнали да изчезват дори
В допълнение на казаното от Пенчев за тези с Е21 - хора с промит мозък, чиято дрога никой не може да отнеме (освен ръждата
) 
За останалите модели просто не са толкова масови. А и част от тях са започнали да изчезват дори

В допълнение на казаното от Пенчев за тези с Е21 - хора с промит мозък, чиято дрога никой не може да отнеме (освен ръждата

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
VesoPesaW123 написа:а за е28 кво ще кажете ве![]()
какви хора ги карат![]()
да знам скоро към коя група ще спадам
хахах

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Turbo_Ted написа:VesoPesaW123 написа:а за е28 кво ще кажете ве![]()
какви хора ги карат![]()
да знам скоро към коя група ще спадам
хахахзаповядай в клуба
тва са олдскул пичеловки бате
кутират се по-добре от мерцедеса и общо взето или ги карат некви архивни образи набор 1930-1950 та и си ги пазят като очите... или такива като мен... с вратите напред
бмв манияци - просто кола за ценители
Голям мерсаж за поканата и обещавам да се възползвам само да си намера машинка

alpina-ma6inata написа:След това ще стане същото с Е46-ците._BoBI_ написа:Дано остарее по-скоро модела та всички така наречени тарикати да си ги продадат и да останат ценителитеДаже вече е почнало да става леко..
Аре нема нужда е46 да остарява и да заменя е36...

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
bam-bam написа:и я баце сам от терекатите![]()
Така си е

Последна промяна mityooo на 16 Фев 2008, 3:14, променена общо 1 път
0898578595
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
mityooo написа:bam-bam написа:и я баце сам от терекатите![]()
Така си еОт кога продаде на тате ЗИЛо..... не можем да те "догоним"
![]()
ти са баце завиждаш ли ми ... ей аман от български манталитет и комплекси .. гледай си у твойта паничка

1 съвет .. земи си е36 и ти ше си като мен .. а забавих .. гледай да е 20ка ШШШестак .. с Мпаркет енжъл айс айс бейби и ше си нЪмбер Лан

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4