E36 КОЛАТА НА ТАРИКАТИТЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 15 Фев 2008, 20:39

Penchev написа:Е38 се носят плавно,шофьорите са им спокойни и на магистралата само дават газ :D

Тук не съм много съгласен...имам няколко познати и съвсем друго виждам :lol:
Е36 колкото и болно да ми звучи стана бившия голф 2 или голф 3 незнам...преди да влезем в евросъюза,когато се плащаше мито и т.н. бяха много по-малко тези коли и определено имаше повече читави по българския пазар...честно казано мисля да прибера в някой гараж моята Е36-та и поне 5 години да не я изкарам оттам,докато отшумее тази вълна...а по въпроса тези,които карат е36 и е39 какви са бре? :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 15 Фев 2008, 21:21

Не колата определя човека, карам Е36, защото нямам кинти за Е46, а иначе съм фен най вече на Е21 и Е30, да ама имам жена, деца и ми трябва съвременен що годе и сигурен автомобил за удобно пътуване и кола, на която да разчитам а не да лежа постоянно под нея. А ей така, между другото май ще си взема сега и Е30 за лично удовлетворение, пък и нали всеки истински фен рано или късно си вземал Е30 :mhihi:
only rear wheel drive

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 15 Фев 2008, 21:23

хаха
Виждам, че някои от вас почват да изпитват на свой гръб, тежеста на общия знаменател. Неприятно нали?!
Представете си какво им е на читавите голфаджии, опелджии и хонджии :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 15 Фев 2008, 21:41

///MapTo написа:
Penchev написа:Е38 се носят плавно,шофьорите са им спокойни и на магистралата само дават газ :D

Тук не съм много съгласен...имам няколко познати и съвсем друго виждам :lol:
Е36 колкото и болно да ми звучи стана бившия голф 2 или голф 3 незнам...преди да влезем в евросъюза,когато се плащаше мито и т.н. бяха много по-малко тези коли и определено имаше повече читави по българския пазар...честно казано мисля да прибера в някой гараж моята Е36-та и поне 5 години да не я изкарам оттам,докато отшумее тази вълна...а по въпроса тези,които карат е36 и е39 какви са бре? :lol:

да, НО се отличават хубавите и лачените е36-ци от другите нормални и това се забелязва!Аз като видя по улиците някоя хубава и лачена е36-ца и получавам ерекция :mhihi:
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 15 Фев 2008, 21:49

тогава да им го върнем на голфаджиите - да им изпонакупим голфовете и в НАДИН :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от Burton » 15 Фев 2008, 21:51

Има нещо такова в имджа на Е36 в последните 1-2год. Примерно днес на връщане от работа единстената кола, която караше на зиг-заг в трафика в 6ч. вечерта беше едно бяло Е36 по Сливница.
Просто много поевтиняха и всеки цървул може да си го купи за съжаление. Некав пъпчив пикльo, кара от една седмица, ама вече е с вратите напред с тотализираната в Италия 316-ка за 3000лв.
БМВ е марка с имидж, но в 15год. коли не е останал много от него. Поне много рядко се вижда някое добре подържано Е36 или Е30, но когато ги видиш пълнят душата. Между другото евала на пича, който си паркира Е 30-ката пред общината.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 15 Фев 2008, 21:58

Аз съм шофьор на Е39 с душа на Е30-каджия :mhihi: Само детското столче отзад ми липсва :mhihi: Да бе като цяло колата не прави човека въпреки, че се забелязват доста силни тенденции особено покраи Е36-ците. И мен ме беше много яд на селяни шофьори на Е36 купе, но това неможе да ме накара да се откажа от модела като ме кефи толкова много.

Радо-ikonkata също е пример за един изключително примерен и спокоен шофьор на Е34 :mhihi: miro_mcm също :mhihi: Ние Сливналийте сме хайдути всички квото и да караме :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 15 Фев 2008, 22:01

Просто прекалено удобно стана, който иска да има БМВ, да си взима Е36 - не толкова скъпи, не толкова стари... И от всички тези Е36-ци една малка част са си истинските ентусиасти, които си карат с вратите напред не за да не правят на големите карачи, а просто защото им пълни душата това.
За останалите модели просто не са толкова масови. А и част от тях са започнали да изчезват дори :roll:
В допълнение на казаното от Пенчев за тези с Е21 - хора с промит мозък, чиято дрога никой не може да отнеме (освен ръждата :confused: ) :winky:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 15 Фев 2008, 22:09

а за е28 кво ще кажете ве :mhihi:
какви хора ги карат :mhihi:
да знам скоро към коя група ще спадам :mhihi:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 15 Фев 2008, 23:05

VesoPesaW123 написа:а за е28 кво ще кажете ве :mhihi:

хахах :mhihi: заповядай в клуба ;) тва са олдскул пичеловки бате :mhihi: кутират се по-добре от мерцедеса и общо взето или ги карат некви архивни образи набор 1930-1950 та и си ги пазят като очите... или такива като мен... с вратите напред :twisted: бмв манияци - просто кола за ценители ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 15 Фев 2008, 23:29

Turbo_Ted написа:
VesoPesaW123 написа:а за е28 кво ще кажете ве :mhihi:

хахах :mhihi: заповядай в клуба ;) тва са олдскул пичеловки бате :mhihi: кутират се по-добре от мерцедеса и общо взето или ги карат некви архивни образи набор 1930-1950 та и си ги пазят като очите... или такива като мен... с вратите напред :twisted: бмв манияци - просто кола за ценители ;)

Голям мерсаж за поканата и обещавам да се възползвам само да си намера машинка :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 16 Фев 2008, 0:44

alpina-ma6inata написа:
_BoBI_ написа:Дано остарее по-скоро модела та всички така наречени тарикати да си ги продадат и да останат ценителите
След това ще стане същото с Е46-ците. ;) Даже вече е почнало да става леко.. :roll:

Аре нема нужда е46 да остарява и да заменя е36... :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 16 Фев 2008, 2:42

и я баце сам от терекатите :mhihi: 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mityooo » 16 Фев 2008, 3:06

bam-bam написа:и я баце сам от терекатите :mhihi: 8)

Така си е :) От кога продаде на тате ЗИЛо.....

Изображение
Последна промяна mityooo на 16 Фев 2008, 3:14, променена общо 1 път
0898578595

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 16 Фев 2008, 3:14

mityooo написа:
bam-bam написа:и я баце сам от терекатите :mhihi: 8)

Така си е :) От кога продаде на тате ЗИЛо..... не можем да те "догоним" ;)

Изображение

ти са баце завиждаш ли ми ... ей аман от български манталитет и комплекси .. гледай си у твойта паничка :mhihi:

1 съвет .. земи си е36 и ти ше си като мен .. а забавих .. гледай да е 20ка ШШШестак .. с Мпаркет енжъл айс айс бейби и ше си нЪмбер Лан ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата