Това ако не е далавера!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Stiks написа:а данеби някоя от 99-а да е отишла за части а тая да е земала нейния талон ?
Лошо,ако талонче 99 са си намерило купенце 94,а още по-лошо е ако от две колички е направена една,че скоро попаднах на такава гнусна историйка!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
A_DUNCHEV написа:Stiks написа:а данеби някоя от 99-а да е отишла за части а тая да е земала нейния талон ?
Лошо,ако талонче 99 са си намерило купенце 94,а още по-лошо е ако от две колички е направена една,че скоро попаднах на такава гнусна историйка!
и някой ден може да има

"Елате в районното трябва да ви питаме едни неща"
ПС Братовчед ми беше купил една голф 2-ка за 1500лв преди четири години и един ден телефона звънн "Елате в районното трябва да ви зададем няколко въпроса, елате с колата и вземете талона" Един от техните техници изкарал една шкурка и почнол да трие по задния калник, братовчеда ми гледал като втрещен

- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
Re: Това ако не е далавера!
xristooo написа:Колеги реших да споделя с вас, че преди седмица си купих една is-ка която е 94 година.. в автокъщата ми дадоха всички документи плюс италянския талон и преди два дни отивам да я регистрирам в кат и ми дадоха един лист да попълня информация за колата, написах че е 94 година, дадох всички документи и там ми викат "каква е тая 94 година дето си я писал, колата ти е 99г." а то в оригиналния талон пишело че първата регистрация била 99г. и аз се съгласих с тях естествено и сега карам кола на 9 години![]()
Тия от автокъщата как пък няма да знаят, я кажи къде се намира тази автокъща и как се казва

320i_coupe написа:Тия от автокъщата как пък няма да знаят, я кажи къде се намира тази автокъща и как се казва![]()
може и др такива екземпляри да има
![]()
xristooo написа:автокъщата е в горубляне ама незнам как се казва, колкото и да не ви се вярва това е истина,, може и талона да ви сканирам ако искате![]()
![]()
Точно пък тея от Горубляне да не знаят

OK, айде стига

Със мнго здраве да си я караш Колега и много много да те слуша

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Количката изглежда читава и със здраве да и късаш гуменките! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не искам да ти чупя хатъра, ма за '99 със старата броня и старият страничен мигач.... въпреки "дебелите" бъбреци.... не ми се вярва...
я направи една снимка отвътре.... интериор, салон, табло 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
щом е м42 са те пр**бали много яко, 94та година ти е колата и единствено печелиш да плащаш по-високи данъци 

Tux0 Ca !

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3