Неразбирателство между феновете

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Фев 2008, 0:38

pavlin_e30 написа:баси темата :shock:

:yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 06 Фев 2008, 0:38

само да споделя аз не сам с дизелов мотор :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 06 Фев 2008, 0:39

Както звучи една изтъркана фраза - за всеки влак си има пътници, лично аз съм фен на старата школа Е12 и най вече Е21, ама да имаш читаво такова струва доста повече от читаво Е36 т.е. средства, които аз нямам, а и все пак не съм ерген /имам и бебче/ и ми трябва семейна кола с нужните за съвремието екстри и затова съм с Е36. А конкретно по темата - това някога беше, а и за момента е най-сериозният и колегиален марков форум и силно се надявам, че ще си остане такъв, въпреки, че напоследък забелязвам доста негативни промени и ми се иска да вярвам, че нещата ще се променят към по-добро. Помня първите години / макар да съм рядко пишещ, съм редовно четящ/ и онзи небивал ентусиазъм, човечност, добронамереност и всеотдайност, които сега ги няма, а за съжаление с тях ги няма и имена на страшно значими хора за този форум и общност - хората, създали това, което понякога някои от нас, осират без да си дават сметка за всичко, било преди тях. И точно затова сега ги няма хора, които поне на мен много ми липсват, а те създадоха всичко това, което имаме днес.
only rear wheel drive

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 06 Фев 2008, 0:44

michev написа:Както звучи една изтъркана фраза - за всеки влак си има пътници, лично аз съм фен на старата школа Е12 и най вече Е21, ама да имаш читаво такова струва доста повече от читаво Е36 т.е. средства, които аз нямам, а и все пак не съм ерген /имам и бебче/ и ми трябва семейна кола с нужните за съвремието екстри и затова съм с Е36. А конкретно по темата - това някога беше, а и за момента е най-сериозният и колегиален марков форум и силно се надявам, че ще си остане такъв, въпреки, че напоследък забелязвам доста негативни промени и ми се иска да вярвам, че нещата ще се променят към по-добро. Помня първите години / макар да съм рядко пишещ, съм редовно четящ/ и онзи небивал ентусиазъм, човечност, добронамереност и всеотдайност, които сега ги няма, а за съжаление с тях ги няма и имена на страшно значими хора за този форум и общност - хората, създали това, което понякога някои от нас, осират без да си дават сметка за всичко, било преди тях. И точно затова сега ги няма хора, които поне на мен много ми липсват, а те създадоха всичко това, което имаме днес.

Единственият смислен пост от цялата тема, който казва много!!! :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 06 Фев 2008, 0:54

Понякога нещтата струпани в мен натежават, а почти винаги тук съм намирал разбиране и съпричастност.Макар лично не познавайки почти никого тук, този форум ми е второ семейство и наистина ме боли за много неща, случващи се сега, а паралела с миналите дни за съжаление е трагичен. Винаги съм се гордял с този клуб и форум и просто бих искал да остане това, което бе някога.
only rear wheel drive

Предишна

Назад към Извън Темата