Яка реклама на ауди R8 за феновете на "Кръстника".

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 05 Фев 2008, 3:10

bam-bam написа:въпреки че съм заклет фен на БМВ .. немога да си крива душата .. колата е един път :D

Въпреки че и аз съм заклет фен на БМВ и въпреки, че уважавам Ауди, смея да твърдя че от техническа гледна точка R8 e провал, но от дизайнерска като изключим селските фарове с лампички от автомания :mhihi: е успех, иначе рекламата е страшна !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Фев 2008, 3:21

Dimo написа:
bam-bam написа:въпреки че съм заклет фен на БМВ .. немога да си крива душата .. колата е един път :D

Въпреки че и аз съм заклет фен на БМВ и въпреки, че уважавам Ауди, смея да твърдя че от техническа гледна точка R8 e провал, но от дизайнерска като изключим селските фарове с лампички от автомания :mhihi: е успех, иначе рекламата е страшна !

естествено ... САМО БМВ .. колко по старо толко по добре и всичко е оргиналдЪ от аутофИешън :mhihi: :mhihi: :mhihi:
но не се коси това е черта на българина да оплюва всичко което е по хубаво от неговото си и винаги да се пъне да доказва че той е Нумбер ЛАн ;)

как беше ... М3 М3 М3 М3 М3 М3 :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

всяко обобщаване от типа "коли ххххх са по-лоши от ууууу" или "еди коя си марка е лоша" е признак на ниска автомобилна култура (да не кажа житейска щото това важи във много по широк план)
..... някъде из интернет пространството :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Фев 2008, 4:13

alx написа:сега някой ако ми обясни защо бих си купил р8 вместо галардо...

гаярдо-то е много по-зле като изпълнение ... като започнем с това че моделите с Egear имат гадния навик да изключват от скорост по светофарите и после трябва да го рестартираш за да тръгне

и освен това интериора е много зле - лъха на евтино - с нищо не е по-добро от а4, всъщност като се замисля и усещането на пътя не е много по-различно от а4

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Фев 2008, 4:40

enigma написа:
alx написа:сега някой ако ми обясни защо бих си купил р8 вместо галардо...

гаярдо-то е много по-зле като изпълнение ... като започнем с това че моделите с Egear имат гадния навик да изключват от скорост по светофарите и после трябва да го рестартираш за да тръгне

и освен това интериора е много зле - лъха на евтино - с нищо не е по-добро от а4, всъщност като се замисля и усещането на пътя не е много по-различно от а4

и-гиър-а го флашнаха много отдавна и няма проблеми.

за интериора- аз във р8 не съм сядал, но съвсем отговорно ти казвам че на галардото интериора изобщо не лъха на евтино. не бъркай спартанско със евтино... а спартанското е част от "ламбо"-преживяването...

а ако можеш да сравниш а4 със галардо като седене на пътя - мисля че някои ти е изгорил нервните окончания на сетивата ;) аз лично мисля че ако и галардото да не е типичното ламбо и днк-то на ауди да си му личи- няма нищо общо със а4... може би само арматурното табло малко напомня, ма това не е задължително да е лошо...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AntropoS » 05 Фев 2008, 7:54

ахаха много оригиналана реклама !
Не трябва да те е страх от действието, а от бездействието.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 05 Фев 2008, 10:07

alx написа:сега някой ако ми обясни защо бих си купил р8 вместо галардо... волскваген се оформят като майсторите на канибализма :mhihi:

Ми с R8 май Ауди се опитват да си наложат по-скоро целия бранд в Щатите, който към момента доста изостава от БМВ, Бенц и Лексус, ако и от тази операция евентуално малко да пострада Ламбо.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 05 Фев 2008, 10:29

bam-bam написа:
Dimo написа:

естествено ... САМО БМВ .. колко по старо толко по добре и всичко е оргиналдЪ от аутофИешън :mhihi: :mhihi: :mhihi:
но не се коси това е черта на българина да оплюва всичко което е по хубаво от неговото си и винаги да се пъне да доказва че той е Нумбер ЛАн ;)

всяко обобщаване от типа "коли ххххх са по-лоши от ууууу" или "еди коя си марка е лоша" е признак на ниска автомобилна култура (да не кажа житейска щото това важи във много по широк план)

А къде видя да споменавам x срещу y коли и кои са по хубави?
Или ти си от ония авто фенчета дето щом колата е нова значи е хубава, а ако е лъскава значи хептен става?

Освен тва някакъв комплекс на тема М3 ли имаш, защото тук нито съм засегнал нещо подобно нито съм казал еди кой си е за пример, не че М3 не е ;)

Ако се поразровиш и попрочетеш малко задълбочена техническа информация за този автомобил ще разбереш какво имам в предвид, но ако предпочиташ можеш да си останеш от страната на осевдо разбирачите за които всички които не казваме че еди коя си готина кола става сме комплексари, не в същност БМВ комплексари :winky:

П.С. Не мислиш ли че R8 е един провален опит да се осъществи сериен осъвременен вариант на Avus?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 05 Фев 2008, 10:33

Колата е яка, ама рекламата не ме кефи нещо.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Фев 2008, 15:26

alx написа:и-гиър-а го флашнаха много отдавна и няма проблеми.

флашваха го ... няколко пъти ... проблеми прдължава да има от време на време като го караш всеки ден в градски трафик (нали имат претенции, че е всекидневна кола)

твоите приятели в Lamborghini Boston не знаят кво да го правят освен да го сменят :D

alx написа:за интериора- аз във р8 не съм сядал, но съвсем отговорно ти казвам че на галардото интериора изобщо не лъха на евтино. не бъркай спартанско със евтино... а спартанското е част от "ламбо"-преживяването...

не бъркам аз , ами VAG са си объркали концепциите в тая кола ... не можеш да кажеш, че е спартанско в духа на мурчиелаго. в гаярдото са се опитали някак по-всекидневен интериор да докарат

alx написа:а ако можеш да сравниш а4 със галардо като седене на пътя - мисля че някои ти е изгорил нервните окончания на сетивата

за нервните окончания - нямаш представа колко си прав :) въпреки това ако трябва да сравняваме, гаярдото е толкова далече от ламбо усещане както при мурчиелаго , колкото и а4 ... просто няма никаква тръпка.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 05 Фев 2008, 17:35

И аз не мога да си изкривя душата, хич не ги обичам аудитата, ама това изглежда ужасно добре. Добре са се сетили да сложат емблемата на капака. Само лампичките от коледната елха са зле :mhihi: А вътре ми напомня на Е36 :mhihi: Яд ме е, че БМВ нямат в момента такава кола, а М1 е малко старичко вече и сигурно ще падне от Р8 :mhihi:
We love you Ronnie!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Фев 2008, 17:40

enigma написа:проблеми прдължава да има от време на време като го караш всеки ден в градски трафик (нали имат претенции, че е всекидневна кола)

аз пък знам съвсем отговорно че проблема е решен и оплаквания няма след рефлаш-а. смесваш софтуерния проблем със механичния проблем на определена партида трансмисии. тези като се "изявят" ги сменят - да. фирмена политика (а и на много други "скъпи" производители) е когато двигател или трансмисия се строшат да се подменят целите и повредения агрегат да се праща обратно непипнат.

твоите приятели в Lamborghini Boston не знаят кво да го правят освен да го сменят :D

виж по-горе.

alx написа:не бъркам аз , ами VAG са си объркали концепциите в тая кола ... не можеш да кажеш, че е спартанско в духа на мурчиелаго. в гаярдото са се опитали някак по-всекидневен интериор да докарат

разбира се. сравняваш 140к кола със 260к кола. интериора е по-спартански, но ако се вгледаш- качеството е същото- добро.

за седенето на пътя- говори си.. не ми пречиш ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 05 Фев 2008, 17:49

И на мен много ми харесва, но ще покажа и рекламата на един автомобил, които имах огромното удоволствие да шофирам миналото лято. Автомобилът е на един мой приятел от Варна. :lol:
shock: ПРОСТО САМОЛЕТ :shock: :
AUDI S6, 2006, 5.2, V10, 435ps, black pearl, FULL.......... :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=_Qy49lE8J-w

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 36/ 318iS '94

Мнение от saphir » 05 Фев 2008, 18:26

Само по себе си Р8 е готино, а рекламата на с6 повече ми хареса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 07 Фев 2008, 0:19

Dimo написа:
bam-bam написа:
Dimo написа:

А къде видя да споменавам x срещу y коли и кои са по хубави?
Или ти си от ония авто фенчета дето щом колата е нова значи е хубава, а ако е лъскава значи хептен става?

Освен тва някакъв комплекс на тема М3 ли имаш, защото тук нито съм засегнал нещо подобно нито съм казал еди кой си е за пример, не че М3 не е ;)

Ако се поразровиш и попрочетеш малко задълбочена техническа информация за този автомобил ще разбереш какво имам в предвид, но ако предпочиташ можеш да си останеш от страната на осевдо разбирачите за които всички които не казваме че еди коя си готина кола става сме комплексари, не в същност БМВ комплексари :winky:

П.С. Не мислиш ли че R8 е един провален опит да се осъществи сериен осъвременен вариант на Avus?

сам го каза .. спора нататък е излишен ..
най малко за да има спор трябва да не си кон с капаци и да си знаеш само едно и да го повтаряш като развалена плоча .. не мисля че БМВ е топ колата на света и никога няма да бъде ;) ... просто готина кола според вкусове на някои .. за други друга е готина и така всеки си има готина кола според неговия вкус

въпроса е друг ... когато някои плюе по БМВ всички се газирате яко ... няма лошо .. но като вие плюете :roll: ... и нататък се сещаш що има караници между автомобилните форуми ;)
елементарен пример от къде идва целия проблем но едва ли доста хора ще го разберат :idea:

а това да кажеш че Р8 е гадна кола .. знам ли .. като си позволя Бугати или нещо от тоя клас бих плювал по тая кола .. докато карам каруца за 5 бона и си мисля че карам кола .. няма как да плюя по нещо което никога няма да имам .. тфа е 1 доста срещан комплекс при българите ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 07 Фев 2008, 14:07

Р8 може да дрифти. Много повече задно задвижване има отколкото quattro . Като цяло е красиво, но предницата не ме кефи. Същото кравешко изражение като други АЛДИ-та и светодиодчетата също не ме кефят. Вътре обаче е много яко. Ех само да имаше и дух тази кола :).
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата