Емоции, агресия, злоба, завист, простащина !?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 02 Фев 2008, 0:00

© написа:май искаш да кажеш нещо? :mhihi:

абе бяха камъни в градината на "кабриото" ама не се получи нещо лафа :lol:
Изображение

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 02 Фев 2008, 0:10

по цял ден съм в центъра или в задръствания или в тесните преки и по някой път хората са толкова изнервени ,че се стига наистина до бой, случвало ми се е някой да вижда че е виновен и най-нагло да излиза от возилото да се кара на такива който са си прави в случая, напоследък се опитвам да не обръщам внимание на такива нерваци, но понякой път сами си го търсят, а от 6-7 месеца се броят на пръстите на едната ми ръка дните без скандали и проблеми по улиците в центъра , въпреки че се опитвам да бъда толерантен и да не допускам грешки :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: скрап

Re: .....

Мнение от RS » 02 Фев 2008, 0:28

Тоо Cool написа:As I always say-bg SUCKS!!!!!
Примирете се.....живеете в бг за жалост.....тва е положението момци....единствения възможен изход-емигрирайте или станете граждани на друга ДЪРЖАВА! щото тва тук е кенеф, не държава, и такова ще си остане ...завинаги......! :idea:

А може би да се опитаме да се отърсим от това схващане за нещата, да останем тук и всеки един от нас да даде това което трябва за да може една от най старите държави в европа да е отново на полагаемото си място!

Случайни размисли :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 02 Фев 2008, 1:09

Хмм...колко ли поколения ще трябва да се сменят за да почнат да се променят нещата и хората
и дали е възможно въобще
Дали "проклетата" Европа и ЕС по някакъв начин ще ни повлияе и "принуди" към промените и естественият отбор или просто семето ни е сгрешено и ще си останем една балканска треторазредна държавица
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 02 Фев 2008, 2:10

Zapa написа:Хмм...колко ли поколения ще трябва да се сменят за да почнат да се променят нещата и хората
и дали е възможно въобще
Дали "проклетата" Европа и ЕС по някакъв начин ще ни повлияе и "принуди" към промените и естественият отбор или просто семето ни е сгрешено и ще си останем една балканска треторазредна държавица

Хммм... защо говориш в трето лице? Кои са ТЕ, които трябва да СЕ сменят?
НИЕ СМЕ ТЕЗИ, КОИТО СМЕНЯМЕ!
И е възможно!!! Иска се повече увереност, упоритост и постоянство в действията, а не в чакането!
И не ни е сгрешено семето! Ако беше сгрешено, сега нямаше да сме българи от тринайсет века, нямаше да пишем на кирилица, нямаше да се тупаме в гърдите заради "България на три морета", нямаше да го има Левски, компютрите щяха да са измислени от някого, заченат с друго семе ("несгрешено" :roll: )...
И не сме треторазредна държавица!
И си мери приказките, когато говориш за България!
И дори можеш да си вземеш думите обратно!
И се ядосах много!!!

RS написа:
Тоо Cool написа:As I always say-bg SUCKS!!!!!
Примирете се.....живеете в бг за жалост.....тва е положението момци....единствения възможен изход-емигрирайте или станете граждани на друга ДЪРЖАВА! щото тва тук е кенеф, не държава, и такова ще си остане ...завинаги......! :idea:

А може би да се опитаме да се отърсим от това схващане за нещата, да останем тук и всеки един от нас да даде това което трябва за да може една от най старите държави в европа да е отново на полагаемото си място!

Случайни размисли :roll:

Никакво примирение!
Никакво бягство!
Няма по-хубаво място от България!

НЕслучайни размисли!!!

П.П. Ако у дома ви е мръсно и разхвърляно, чистите и подреждате или сменяте дома? :roll:
"... _ _ _ ..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 02 Фев 2008, 3:16

не се коси пич .. с нерви няма да се оправи нищо .. още повече знаеш тея нерви до какво може да докарат .. а мъжете доста не оцелеват до старини заради тях .. така че научи се да си ги слагаш на ... за да оцелееш до старини ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 02 Фев 2008, 3:53

Бих ти казал спокойно и да не се нервиш, но знам, че в такъв момент няма как... на 31.12 един щеше да ме удари с около 120 като той мина на червено с една голф двойка (това става на булеварда близо до румънското) и аз се изнервих и го догоних тоя боклук и като го стигнах и го питам "абе пич ти имаш ли акъл да минаваш с 120 на червено с жена и дете в колата? Знаеш ли, че ако ме беше ударил оставяш на място поне трима." и тоя почва да ми вика "Абе лешпер ти ли ще ми казваш как да карам, я си гледай работата да не те пребия" (да уточня тоя беше на около 30 и има няма 70 кила аз съм 185 на 100 кила. Тоя продължава да налива обиди и просто имаше късмет, че не си носех бухалката в тоя момент, но може би и аз имах късмет защото щях да го убия... просто нямаше да мога да се спра в такъв момент. Ръцете ми трепеха от нерви поне 30 минути след това, но по-добре, че не стигна до свади... щото почна ли не спирам докато не спре да мърда :mhihi:

За т'ва най-важното е в такива ситуации е ако можеш да се овладееш, да не им обръщаш внимание и да не се принизяваш до тяхното ниво. Не е лесно, но като им метнеш един бой ще усложниш своя живот, а те ще са си същите боклуци. Просто игнор и майната им. Толкова селяци има в тая държава, че ако почнем с бой няма да се стигне далеч ;)

А т'ва с имиграцията - никога! Ако всички се махнат нищо няма да се промени, но си трябват и сериозни хора за да се промени, а не веднага готови да бягат от проблемите ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 02 Фев 2008, 4:19

Ми приятелю - казваш, че ще му набиеш шамарите и ако тръгне нещо да прави - наистина му ги набиваш и така :)
не че съм за насилието, ама някой хора наистина от дума не разбират :)
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Re: Емоции, агресия, злоба, завист, простащина !?!?

Мнение от Dimo » 02 Фев 2008, 13:11

Zapa написа:Абе хорааа, кво ни става мамка му ?!?

Изперква ме ли тотално ?!
Къде ни е обществото ?!
Къде ни е възпитанието ?!
Не можем ли вече да контактуваме и работим нормално ?!
Кое ни пречи ?!
Беднотията ?!
Липсата на някакви традиции ?!
Зависта, злобата, комплексите и айде да не продължавам ?!
Нещата по на зле ли отиват ?!

В последната половин година започнаха да ми се случват...хмм...как да ги кажа...за мен са си
странности, въпреки че познатите ми и приятелите споделят, че това е станало нещо нормално.
Естеството на работата ми ме среща с доста хора всеки ден, повечето от които напълно непознати.
Но кажете ми редно ли или нормално ли е, пресен пример от днес сутринта:
човек, мъж на 60години, сакат човек, куца и т.н. да се е озлобил до толкова че да скача и налита на бой на
млад 28г. мъж с не особено кльощаво телосложение и височина/демек на мен/
С нищо не провокирана поне според мен агресия от него и жена му, то не бяха обиди, не бяха та и заплахи дори.
Как да реагираш в подобен случай ?!
По принцип имам самочуствието, а и покритието на доста добре възпитан, културен и образован човек
Не провокирам и неодобравям физически разправи, не разрешавам спорове и проблеми по този начин.
Опитвам се да съм сдържан в емоциите и физическата избухливост.
Знам и съм сигурен че е по добре така, практиката ми го показва и доказва
Близкото ми обкръжение ми споделя че по-добре е станало, че не се е стигнало до физическа разправа
Не говоря само за този случай разбира се. Наскоро още един такъв "мъж" се правеше на
ербап и чакаше аз първи да посегна, сдържах се не знам как.
После хора ми казват че той само това е чакал, защото сина му бил полицай.
Започвам да се чудя понякога аз ли с нещо дразня хората, привличам понякога секви баламурници дет
си мислят че са видяли и 2 и 200 и тва им позволява подобно поведение. Или ги дразнят приказките ми и не могат по друг начин да отвърнат
В колите и на улицата е същата помия, готови сме за една грешка да се избием, да покажем кой е по-големият мъж, кой е по правият и т.н.
Кофти работа Ви казвам !

Благодаря Ви, че ме изслушахте/прочетохте/ !!!

Ако знаеш колко си прав само.
Аз самият оставам без думи, работя с много хора и непрекъсната срещам всякакви, не се срамя да ги нарека "ПОМИАРИ", с пари и без, с акъл и без, простооо.....

Чудя се само тук ли е така само в БГ ли има идиоти, беднотията или простотията ни е създала подобно племе, защото не сме нация. Каква е тази злоба завист и комплексарщина благодарение на която МЕ Е СРАМ ДА КАЖА ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!! ами това е обидно!

И чужденци има кретени до досега на 100 има 1 такъв, а при нас на 100 има 99 идиоти.

Какво става с тази шибана държава?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 02 Фев 2008, 15:32

Винаги съм се гордяла да се нарека БЪЛГАРКА,но за съжаление започвам да се замислям дали си заслужава!!! :confused:
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 02 Фев 2008, 17:52

Разкажи какво е станало?

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 02 Фев 2008, 20:58

Хммм... защо говориш в трето лице? Кои са ТЕ, които трябва да СЕ сменят?
НИЕ СМЕ ТЕЗИ, КОИТО СМЕНЯМЕ!
И е възможно!!! Иска се повече увереност, упоритост и постоянство в действията, а не в чакането!
И не ни е сгрешено семето! Ако беше сгрешено, сега нямаше да сме българи от тринайсет века, нямаше да пишем на кирилица, нямаше да се тупаме в гърдите заради "България на три морета", нямаше да го има Левски, компютрите щяха да са измислени от някого, заченат с друго семе ("несгрешено" :roll: )...
И не сме треторазредна държавица!
И си мери приказките, когато говориш за България!
И дори можеш да си вземеш думите обратно!
И се ядосах много!!!

Ти някой от волните фенове на атака ли си :?:
Щот те надъхват така кварталните идиоти с празният поглед
Ти още малко ще поискаш и да ти се извиня за нещо а ;)
Това че твойте очила са малко по розово настроени от мойте не означава, че другите нямат право на ДРУГО мнение и възприятие на нещата. Все пак това тук е форум, предполагам знаеш какво означава :)
Историята иначе е чудесно нещо, но тя е история, минало, минало свършено. Може да ни служи само като една хроника на времето. Пък и според мен черните краски в историята ни са мноооооого повече от хубавите моменти за съжаление. Иначе няма лошо да се гордееш с разни неща от историята ни, имали сме и доста силни момента, но според мен те свършват малко преди падането ни под турско робство, и от там нататъка всички което се случва на милата ни родина е 99% помия, лайна, предателства, алчност и първичност.
Та така, продължавай да се гордееш с миналото ни и някой постижения, но и не забравяй че като отидеш в магазина за да си купиш хляб не може да се тупнеш о косматата гръд и да кажеш България на три морета и готово, а трябва да оставиш един български лев ;)
Айде със здраве 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Фев 2008, 1:22

колеги не сте прави ... АКО тая държава се оправи тя може да спре да съществува :mhihi:

били сте по чужбина .. знаете как са законите там .. ами представете си че и тук стане така .. какво става после ... след 1 месец 99 % от нас няма да карат коли дали ще ви хареса тоя филм ;)
и не само за това става въпрос много неща оцеляват тук благодарение на беззаконието и анархията .. колко и да ми е гадна държавката нас ни има щот е кочинка .. не всеки ще оцелее ако има ред и законност .. тогава пък ще искаме да е зле за да може да минаваме метър като стъпнем накриво .. щото в другия филм напрао ще ни режат тиквите нема да има лабаво :lol:

така че ХАРЕСВАМ си БГ такава каквато е ... и дано скоро не се оправи :mhihi:

п.п. само да кажа ... немам никакви връзки със сивата икономия ... почетен данакоплатец съм :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 03 Фев 2008, 7:00

bam-bam написа:колеги не сте прави ... АКО тая държава се оправи тя може да спре да съществува :mhihi:

били сте по чужбина .. знаете как са законите там .. ами представете си че и тук стане така .. какво става после ... след 1 месец 99 % от нас няма да карат коли дали ще ви хареса тоя филм ;)
и не само за това става въпрос много неща оцеляват тук благодарение на беззаконието и анархията .. колко и да ми е гадна държавката нас ни има щот е кочинка .. не всеки ще оцелее ако има ред и законност .. тогава пък ще искаме да е зле за да може да минаваме метър като стъпнем накриво .. щото в другия филм напрао ще ни режат тиквите нема да има лабаво :lol:

така че ХАРЕСВАМ си БГ такава каквато е ... и дано скоро не се оправи :mhihi:

п.п. само да кажа ... немам никакви връзки със сивата икономия ... почетен данакоплатец съм :lol:

Тука съм съгласен на 101% ;)
:mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 03 Фев 2008, 13:23

Zapa написа:Ти някой от волните фенове на атака ли си :?:
Щот те надъхват така кварталните идиоти с празният поглед
Ти още малко ще поискаш и да ти се извиня за нещо а ;)
Това че твойте очила са малко по розово настроени от мойте не означава, че другите нямат право на ДРУГО мнение и възприятие на нещата. Все пак това тук е форум, предполагам знаеш какво означава :)
Историята иначе е чудесно нещо, но тя е история, минало, минало свършено. Може да ни служи само като една хроника на времето. Пък и според мен черните краски в историята ни са мноооооого повече от хубавите моменти за съжаление. Иначе няма лошо да се гордееш с разни неща от историята ни, имали сме и доста силни момента, но според мен те свършват малко преди падането ни под турско робство, и от там нататъка всички което се случва на милата ни родина е 99% помия, лайна, предателства, алчност и първичност.
Та така, продължавай да се гордееш с миналото ни и някой постижения, но и не забравяй че като отидеш в магазина за да си купиш хляб не може да се тупнеш о косматата гръд и да кажеш България на три морета и готово, а трябва да оставиш един български лев ;)
Айде със здраве 8)

За добро или за зло, трудно повръщам, но като чуя "Атака" получавам неудържими позиви... ;)

А че трябва да се извиняваш - трябва, но не на мен, а на децата си или по-скоро на внуците си, защото това което сме ние сега, ще бъде история за тях, горките, и само като си представя какво биха си казвали... :uups: (Никак не ми се ще да е "Абе тея наш'те... толкова ли не са могли да направят нещо друго освен да стоят, да чакат на друг и да псуват... или да избягат... толкова ли не са могли да се сетят, че бягството не решава проблемите... как не са се напънали малко поне... глей к'во ни оста'иха... :( сега сичко на нас се пада... :roll: ) ...(я да се хващаме да поопра'им нещата, че да не повтаряме грешките им...мечтииии... но може пък крушката да се изтърколи по-далече от дървото... ;) ).

И не ми се сърди много - аз съм си така - бързо се паля, но и бързо ми минава... ;)
И аз ти желая здраве! :D

П.П. Това, че не мога да живея като в някоя Холивудска измишльотина, не е болка за умиране. ;) Сега не мога да се оплача, но в живота ми е имало мнооого моменти, в които ми се е налагало да си броя жълтите стотинки... Тъй че зная как е и на двата полюса... ;)
"... _ _ _ ..."

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата