Емоции, агресия, злоба, завист, простащина !?!?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
© написа:май искаш да кажеш нещо?![]()
абе бяха камъни в градината на "кабриото" ама не се получи нещо лафа

по цял ден съм в центъра или в задръствания или в тесните преки и по някой път хората са толкова изнервени ,че се стига наистина до бой, случвало ми се е някой да вижда че е виновен и най-нагло да излиза от возилото да се кара на такива който са си прави в случая, напоследък се опитвам да не обръщам внимание на такива нерваци, но понякой път сами си го търсят, а от 6-7 месеца се броят на пръстите на едната ми ръка дните без скандали и проблеми по улиците в центъра , въпреки че се опитвам да бъда толерантен и да не допускам грешки 

- RS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: скрап
Re: .....
Тоо Cool написа:As I always say-bg SUCKS!!!!!
Примирете се.....живеете в бг за жалост.....тва е положението момци....единствения възможен изход-емигрирайте или станете граждани на друга ДЪРЖАВА! щото тва тук е кенеф, не държава, и такова ще си остане ...завинаги......!
А може би да се опитаме да се отърсим от това схващане за нещата, да останем тук и всеки един от нас да даде това което трябва за да може една от най старите държави в европа да е отново на полагаемото си място!
Случайни размисли

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Хмм...колко ли поколения ще трябва да се сменят за да почнат да се променят нещата и хората
и дали е възможно въобще
Дали "проклетата" Европа и ЕС по някакъв начин ще ни повлияе и "принуди" към промените и естественият отбор или просто семето ни е сгрешено и ще си останем една балканска треторазредна държавица
и дали е възможно въобще
Дали "проклетата" Европа и ЕС по някакъв начин ще ни повлияе и "принуди" към промените и естественият отбор или просто семето ни е сгрешено и ще си останем една балканска треторазредна държавица

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Zapa написа:Хмм...колко ли поколения ще трябва да се сменят за да почнат да се променят нещата и хората
и дали е възможно въобще
Хммм... защо говориш в трето лице? Кои са ТЕ, които трябва да СЕ сменят?
НИЕ СМЕ ТЕЗИ, КОИТО СМЕНЯМЕ!
И е възможно!!! Иска се повече увереност, упоритост и постоянство в действията, а не в чакането!
И не ни е сгрешено семето! Ако беше сгрешено, сега нямаше да сме българи от тринайсет века, нямаше да пишем на кирилица, нямаше да се тупаме в гърдите заради "България на три морета", нямаше да го има Левски, компютрите щяха да са измислени от някого, заченат с друго семе ("несгрешено"

И не сме треторазредна държавица!
И си мери приказките, когато говориш за България!
И дори можеш да си вземеш думите обратно!
И се ядосах много!!!
RS написа:Тоо Cool написа:As I always say-bg SUCKS!!!!!
Примирете се.....живеете в бг за жалост.....тва е положението момци....единствения възможен изход-емигрирайте или станете граждани на друга ДЪРЖАВА! щото тва тук е кенеф, не държава, и такова ще си остане ...завинаги......!
А може би да се опитаме да се отърсим от това схващане за нещата, да останем тук и всеки един от нас да даде това което трябва за да може една от най старите държави в европа да е отново на полагаемото си място!
Случайни размисли
Никакво примирение!
Никакво бягство!
Няма по-хубаво място от България!
НЕслучайни размисли!!!
П.П. Ако у дома ви е мръсно и разхвърляно, чистите и подреждате или сменяте дома?

"... _ _ _ ..."
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
не се коси пич .. с нерви няма да се оправи нищо .. още повече знаеш тея нерви до какво може да докарат .. а мъжете доста не оцелеват до старини заради тях .. така че научи се да си ги слагаш на ... за да оцелееш до старини 

Бих ти казал спокойно и да не се нервиш, но знам, че в такъв момент няма как... на 31.12 един щеше да ме удари с около 120 като той мина на червено с една голф двойка (това става на булеварда близо до румънското) и аз се изнервих и го догоних тоя боклук и като го стигнах и го питам "абе пич ти имаш ли акъл да минаваш с 120 на червено с жена и дете в колата? Знаеш ли, че ако ме беше ударил оставяш на място поне трима." и тоя почва да ми вика "Абе лешпер ти ли ще ми казваш как да карам, я си гледай работата да не те пребия" (да уточня тоя беше на около 30 и има няма 70 кила аз съм 185 на 100 кила. Тоя продължава да налива обиди и просто имаше късмет, че не си носех бухалката в тоя момент, но може би и аз имах късмет защото щях да го убия... просто нямаше да мога да се спра в такъв момент. Ръцете ми трепеха от нерви поне 30 минути след това, но по-добре, че не стигна до свади... щото почна ли не спирам докато не спре да мърда
За т'ва най-важното е в такива ситуации е ако можеш да се овладееш, да не им обръщаш внимание и да не се принизяваш до тяхното ниво. Не е лесно, но като им метнеш един бой ще усложниш своя живот, а те ще са си същите боклуци. Просто игнор и майната им. Толкова селяци има в тая държава, че ако почнем с бой няма да се стигне далеч
А т'ва с имиграцията - никога! Ако всички се махнат нищо няма да се промени, но си трябват и сериозни хора за да се промени, а не веднага готови да бягат от проблемите

За т'ва най-важното е в такива ситуации е ако можеш да се овладееш, да не им обръщаш внимание и да не се принизяваш до тяхното ниво. Не е лесно, но като им метнеш един бой ще усложниш своя живот, а те ще са си същите боклуци. Просто игнор и майната им. Толкова селяци има в тая държава, че ако почнем с бой няма да се стигне далеч

А т'ва с имиграцията - никога! Ако всички се махнат нищо няма да се промени, но си трябват и сериозни хора за да се промени, а не веднага готови да бягат от проблемите

Ми приятелю - казваш, че ще му набиеш шамарите и ако тръгне нещо да прави - наистина му ги набиваш и така
не че съм за насилието, ама някой хора наистина от дума не разбират

не че съм за насилието, ама някой хора наистина от дума не разбират

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: Емоции, агресия, злоба, завист, простащина !?!?
Zapa написа:Абе хорааа, кво ни става мамка му ?!?
Изперква ме ли тотално ?!
Къде ни е обществото ?!
Къде ни е възпитанието ?!
Не можем ли вече да контактуваме и работим нормално ?!
Кое ни пречи ?!
Беднотията ?!
Липсата на някакви традиции ?!
Зависта, злобата, комплексите и айде да не продължавам ?!
Нещата по на зле ли отиват ?!
В последната половин година започнаха да ми се случват...хмм...как да ги кажа...за мен са си
странности, въпреки че познатите ми и приятелите споделят, че това е станало нещо нормално.
Естеството на работата ми ме среща с доста хора всеки ден, повечето от които напълно непознати.
Но кажете ми редно ли или нормално ли е, пресен пример от днес сутринта:
човек, мъж на 60години, сакат човек, куца и т.н. да се е озлобил до толкова че да скача и налита на бой на
млад 28г. мъж с не особено кльощаво телосложение и височина/демек на мен/
С нищо не провокирана поне според мен агресия от него и жена му, то не бяха обиди, не бяха та и заплахи дори.
Как да реагираш в подобен случай ?!
По принцип имам самочуствието, а и покритието на доста добре възпитан, културен и образован човек
Не провокирам и неодобравям физически разправи, не разрешавам спорове и проблеми по този начин.
Опитвам се да съм сдържан в емоциите и физическата избухливост.
Знам и съм сигурен че е по добре така, практиката ми го показва и доказва
Близкото ми обкръжение ми споделя че по-добре е станало, че не се е стигнало до физическа разправа
Не говоря само за този случай разбира се. Наскоро още един такъв "мъж" се правеше на
ербап и чакаше аз първи да посегна, сдържах се не знам как.
После хора ми казват че той само това е чакал, защото сина му бил полицай.
Започвам да се чудя понякога аз ли с нещо дразня хората, привличам понякога секви баламурници дет
си мислят че са видяли и 2 и 200 и тва им позволява подобно поведение. Или ги дразнят приказките ми и не могат по друг начин да отвърнат
В колите и на улицата е същата помия, готови сме за една грешка да се избием, да покажем кой е по-големият мъж, кой е по правият и т.н.
Кофти работа Ви казвам !
Благодаря Ви, че ме изслушахте/прочетохте/ !!!
Ако знаеш колко си прав само.
Аз самият оставам без думи, работя с много хора и непрекъсната срещам всякакви, не се срамя да ги нарека "ПОМИАРИ", с пари и без, с акъл и без, простооо.....
Чудя се само тук ли е така само в БГ ли има идиоти, беднотията или простотията ни е създала подобно племе, защото не сме нация. Каква е тази злоба завист и комплексарщина благодарение на която МЕ Е СРАМ ДА КАЖА ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!! ами това е обидно!
И чужденци има кретени до досега на 100 има 1 такъв, а при нас на 100 има 99 идиоти.
Какво става с тази шибана държава?

- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
Винаги съм се гордяла да се нарека БЪЛГАРКА,но за съжаление започвам да се замислям дали си заслужава!!! 

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Хммм... защо говориш в трето лице? Кои са ТЕ, които трябва да СЕ сменят?
НИЕ СМЕ ТЕЗИ, КОИТО СМЕНЯМЕ!
И е възможно!!! Иска се повече увереност, упоритост и постоянство в действията, а не в чакането!
И не ни е сгрешено семето! Ако беше сгрешено, сега нямаше да сме българи от тринайсет века, нямаше да пишем на кирилица, нямаше да се тупаме в гърдите заради "България на три морета", нямаше да го има Левски, компютрите щяха да са измислени от някого, заченат с друго семе ("несгрешено")...
И не сме треторазредна държавица!
И си мери приказките, когато говориш за България!
И дори можеш да си вземеш думите обратно!
И се ядосах много!!!
Ти някой от волните фенове на атака ли си

Щот те надъхват така кварталните идиоти с празният поглед
Ти още малко ще поискаш и да ти се извиня за нещо а

Това че твойте очила са малко по розово настроени от мойте не означава, че другите нямат право на ДРУГО мнение и възприятие на нещата. Все пак това тук е форум, предполагам знаеш какво означава

Историята иначе е чудесно нещо, но тя е история, минало, минало свършено. Може да ни служи само като една хроника на времето. Пък и според мен черните краски в историята ни са мноооооого повече от хубавите моменти за съжаление. Иначе няма лошо да се гордееш с разни неща от историята ни, имали сме и доста силни момента, но според мен те свършват малко преди падането ни под турско робство, и от там нататъка всички което се случва на милата ни родина е 99% помия, лайна, предателства, алчност и първичност.
Та така, продължавай да се гордееш с миналото ни и някой постижения, но и не забравяй че като отидеш в магазина за да си купиш хляб не може да се тупнеш о косматата гръд и да кажеш България на три морета и готово, а трябва да оставиш един български лев

Айде със здраве

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
колеги не сте прави ... АКО тая държава се оправи тя може да спре да съществува
били сте по чужбина .. знаете как са законите там .. ами представете си че и тук стане така .. какво става после ... след 1 месец 99 % от нас няма да карат коли дали ще ви хареса тоя филм
и не само за това става въпрос много неща оцеляват тук благодарение на беззаконието и анархията .. колко и да ми е гадна държавката нас ни има щот е кочинка .. не всеки ще оцелее ако има ред и законност .. тогава пък ще искаме да е зле за да може да минаваме метър като стъпнем накриво .. щото в другия филм напрао ще ни режат тиквите нема да има лабаво
така че ХАРЕСВАМ си БГ такава каквато е ... и дано скоро не се оправи
п.п. само да кажа ... немам никакви връзки със сивата икономия ... почетен данакоплатец съм

били сте по чужбина .. знаете как са законите там .. ами представете си че и тук стане така .. какво става после ... след 1 месец 99 % от нас няма да карат коли дали ще ви хареса тоя филм

и не само за това става въпрос много неща оцеляват тук благодарение на беззаконието и анархията .. колко и да ми е гадна държавката нас ни има щот е кочинка .. не всеки ще оцелее ако има ред и законност .. тогава пък ще искаме да е зле за да може да минаваме метър като стъпнем накриво .. щото в другия филм напрао ще ни режат тиквите нема да има лабаво

така че ХАРЕСВАМ си БГ такава каквато е ... и дано скоро не се оправи

п.п. само да кажа ... немам никакви връзки със сивата икономия ... почетен данакоплатец съм

bam-bam написа:колеги не сте прави ... АКО тая държава се оправи тя може да спре да съществува![]()
и не само за това става въпрос много неща оцеляват тук благодарение на беззаконието и анархията .. колко и да ми е гадна държавката нас ни има щот е кочинка .. не всеки ще оцелее ако има ред и законност .. тогава пък ще искаме да е зле за да може да минаваме метър като стъпнем накриво .. щото в другия филм напрао ще ни режат тиквите нема да има лабаво![]()
така че ХАРЕСВАМ си БГ такава каквато е ... и дано скоро не се оправи![]()
Тука съм съгласен на 101%

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Zapa написа:Ти някой от волните фенове на атака ли си![]()
Щот те надъхват така кварталните идиоти с празният поглед
Ти още малко ще поискаш и да ти се извиня за нещо а![]()
Това че твойте очила са малко по розово настроени от мойте не означава, че другите нямат право на ДРУГО мнение и възприятие на нещата. Все пак това тук е форум, предполагам знаеш какво означава![]()
Историята иначе е чудесно нещо, но тя е история, минало, минало свършено. Може да ни служи само като една хроника на времето. Пък и според мен черните краски в историята ни са мноооооого повече от хубавите моменти за съжаление. Иначе няма лошо да се гордееш с разни неща от историята ни, имали сме и доста силни момента, но според мен те свършват малко преди падането ни под турско робство, и от там нататъка всички което се случва на милата ни родина е 99% помия, лайна, предателства, алчност и първичност.
Та така, продължавай да се гордееш с миналото ни и някой постижения, но и не забравяй че като отидеш в магазина за да си купиш хляб не може да се тупнеш о косматата гръд и да кажеш България на три морета и готово, а трябва да оставиш един български лев![]()
Айде със здраве
За добро или за зло, трудно повръщам, но като чуя "Атака" получавам неудържими позиви...

А че трябва да се извиняваш - трябва, но не на мен, а на децата си или по-скоро на внуците си, защото това което сме ние сега, ще бъде история за тях, горките, и само като си представя какво биха си казвали...

И не ми се сърди много - аз съм си така - бързо се паля, но и бързо ми минава...

И аз ти желая здраве!

П.П. Това, че не мога да живея като в някоя Холивудска измишльотина, не е болка за умиране.

"... _ _ _ ..."
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3