Шабан Шаулич
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Дам Шабан е един невероятен певец ( баща ми му е върл фен ), аз също много го харесвам и има страхотни песни , които ме кефят ( и стари и нови ( Био сам пиянац, Вероием у любав, Шадравани и т.нат), но честно да ви кажа не бих ги дал тия пари !!! Може би защото Шабан не е от моето време аз по се кефя на живата музика по кръчмите и на циганчетата дето врекат както казахте, само че някои хич не врекат !!! Някои хора винаги правят една съпоставка между българите и сърбите като музиканти и повечето твърдят, че сърбите са по добре, но аз не съм съгласен !!!! Наще музиканти по нищо не отсътпват на сърбите , да Шабан е велик, но аз за мойте си години по се кефя на Лески Каручка , Моториста е без каска ( Стораро ) и останалите култови парчета, Блада булка бела пак игрива и т.нат. А също и Сашо Роман , тва за мене е един певец ( или по точно с уникални текстове на песните )- примерно Мой Ангеле - тази песен е успявала да ме разплаче , докато песен на Шабан НЕ, или "Първородна рожба", мога да ви дам още хиляди примери !!! Така че аз за 100 лева , или по точно с трима, четрима човека ще събереме по 100 лева и ще си викна оркестър да ми свири на живо на масата и съм сигурен че ще ми е 100 % повече гот !!! Защото се занимавам донакъде в тази сфера и познавам доста музиканти и както казах те няма да ми направят по малко кеф от Шабан
Re: Шабан Шаулич
Цитат написа:100 лв

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
BMW_325 TDS написа:Д100 лева и ще си викна оркестър да ми свири на живо на масата и съм сигурен че ще ми е 100 % повече гот !!!
Нали, друго си е цигането да ти бие на барабанчетата до главата

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2