Винетки за хората

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 28 Яну 2008, 18:41

Аз от както ми писаха акт за винетка не си правя експерименти щото сега вместо 67 ще дам 167 :confused: ... и то не от друго а от тва, че забравих да си купя на новата служебна кочина :evil:
... и кухата палка и от дума не разбира и пари не ще :evil:

п.п. ...а инъче миналата година я изкарах цялата със седмична :confused: точно щото пътищата ни са като на марс :evil:
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 28 Яну 2008, 20:53

Винетка никога не съм си купувал и никога няма да си купя :evil:

закво да си купувам като всеки ден скачам в някакви огромни дупки,постоянно колата ми се влачи по картер и само изтръпвам, а зимата едвам се влача и се побърквам от къде да мина :twisted:

аз за тея три години откакто има винетки не виждам промяна в пътищата :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 28 Яну 2008, 22:24

GEORGIEV написа:Винетка никога не съм си купувал и никога няма да си купя :evil:

закво да си купувам като всеки ден скачам в някакви огромни дупки,постоянно колата ми се влачи по картер и само изтръпвам, а зимата едвам се влача и се побърквам от къде да мина :twisted:

:yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 29 Яну 2008, 1:01

GEORGIEV написа:Винетка никога не съм си купувал и никога няма да си купя :evil:

ти караш ли :roll:
щот те доста така казват ама като изгорат 1 път и после омекват китките :lol:

иначе става и с безцветно двойнолепещо
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 29 Яну 2008, 18:35

bam-bam написа:

....ми не некарам, тя даже съм я спрял от движение и си стои пред блока като паметник :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 30 Яну 2008, 1:54

GEORGIEV написа:
bam-bam написа:

....ми не некарам, тя даже съм я спрял от движение и си стои пред блока като паметник :roll:
ю

е няма нужда чак до толко ... нали знаеш в града може спокойно да си караш :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 31 Яну 2008, 0:59

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 31 Яну 2008, 2:56

:mhihi: :mhihi: евала на тоя пич хубаво ги е наредил тея нещасници , чак пък и и пречело че е на стотинки , ми да даде винетката без пари тогава :!:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 31 Яну 2008, 4:08

Дайте и ние да почваме да събираме само по 1 по 2 да се видят в чудо. :mhihi: :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 31 Яну 2008, 4:35

Този юнак е дал добър пример. Незнам дали ще имам нерви така да събирам стотинки но с удоволствие бих си платил по този начин данъка. Ако това се направи от повече хора, не само от този форум но и от другите, то тогава определено ако не друго ще им скъсаме нервите и ще вдигнем шум до небето :mhihi:
Представете си хиляди хора как плащат данъка за колата с помоща на чували със стотинки :mhihi:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 31 Яну 2008, 9:55

"Монетите са 1342 по 1ст., 794 по 2ст. и 754 по 5ст. Всичките са 2890бр., тежат 7кг. и са 67лв точно"

е това като го прочетох, заклевам се сълзи ми потекоха от смях :lol: и аз започвам да събирам, сериозно! И така ще си платя :evil:

п.с. дайте да направим някаква такава кампания, идеята е да се съберат пари, и примерно 10-тина човека един след друг да отидат за винетки на едно и също място :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 31 Яну 2008, 11:38

Който иска стотинки от 5 може да му събирам от машините ми, за 1 и 2 не мога.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 31 Яну 2008, 12:47

Добре има идея да се помага с винетките, но не мога да разбера друго... Бива ли толкова разправий и всякви игри за едната винетка. Това си е чисто "българска" работа, незнам дали на други места се прави... А другия "девиз' който не малко съфорумци ползват - "караш БМВ а ти е скъпо...", макар че съм против този девиз, не мисля че точно 67 лева за 1 година са проблем - това са точно 30 литра гориво, което си заминава за 1-2 семдици...
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 31 Яну 2008, 14:27

Въпросът е принципен, като плащаш нещо очакваш коректно свършена работа и добре предложена услуга, карай Перник - София всеки ден и ще се замислиш къде точно отиват парите за винетките...

И 1000лв. ще дам стига да си карам по нормален аутобан, половината от пътищата ни са еднопосочни и се мотам 3 часа до границата!

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 31 Яну 2008, 14:55

!!Asen_X написа:Този юнак е дал добър пример. Незнам дали ще имам нерви така да събирам стотинки но с удоволствие бих си платил по този начин данъка. Ако това се направи от повече хора, не само от този форум но и от другите, то тогава определено ако не друго ще им скъсаме нервите и ще вдигнем шум до небето :mhihi:
Представете си хиляди хора как плащат данъка за колата с помоща на чували със стотинки :mhihi:
аз съм навит да го направим :) ...но освен че ще изгърбим обикновенния служител в данъчното, който едва ли е виновен за обстановката, дали ще стигнем до когото трябва или ще е поредния сеир за тях :roll:
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата