за зависта и злобата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 24 Яну 2008, 23:49

за едно огедало хем че е..м хем че го бием хем и с....и ще ми върти аз за едно колело счупих ръката на един и носа ма после го съжалих след като ми върна колелото му дадох 10 лв кълнем се :twisted: изглеждаше зле ма полудех като разбрах кои е

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 24 Яну 2008, 23:55

А тва за гаража ще звъня ли боже най го мразя тва някой да ме запуши
баща ми навремето имаше гараж и ей така един шибек с няква пумия май фиеста няква беше спрял пред гаража че и нагъл на скорост и ръчната горе :mhihi: то не бяха шутове тая аларма 20 минути квича на всички звънци се звъня и накрая се подаде някъв тъпкач от една тераса гол :D утправи разни заплахи
слезна с бойна крачка :mhihi: получи някви саблени удари крак брадва под мишницата и млъкна :mhihi:
вече съм сигорен че не спира пред гаражи
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 25 Яну 2008, 0:01

denko а ти плащаш ли си за гаража наем защото много мразя такива дупета от моя блок купил си гараж и не трябва да се спира там. Колкото е негово това место толкова и е мое. А не стига че и 2 места заема.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 25 Яну 2008, 0:31

българската простотия краи няма

Та и аз да се оплача мен ме центрят 2 чички от блока спират на еда боя от голедалата и няма как да се кача и напрао откачам боклуци шибани и са чудя ква мизиерия аз да им напрая (ама ще поломят я джам я нещу затова не ми се занима)

А иначе и аз съм правил цигани затова сега ме дебнат така.Единия има жигули бях му вързал задния мост за един стълб та от тогава са тези цигански номерца

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 25 Яну 2008, 1:36

Много гадно да ти надерат колата,но ще използвам темата да споделя,че сериозно се замислям дали да не дера колите,които са паркирани по тротоарите.Поне незнам как инае да им кажа на тези хора ,че като са паркирали на тротоара саздават много неприятности на хората.Като се налага да вървя пеша по тротоара и трябва да преодолявам паркираните коли и ако има много малко място между колата и сградата и като си изтрия връхната дреха върху колата ,знаете ли какво е чувството?Особено отиваш някъде да си вършиш работата и се срещаш с хора,с които контактувате професионално и ти отиваш с мръсно яке или палто защото е нямало вазможност от 100те неправилно паркирани коли да не обършеш поне една. :( Досега винаги се стърпявам,ама може би не е далече деня в който ще пробвам колко е здрав лака на някоя кола.Е това наистина ме дразни.Аз като паркирам кола в центъра мога да си платя 1-2 лева и да стои на синя зона или паркинг ,а умниците ги насложили по тротоарите и въобще не им съчувствам.А относно кварталите ,когато колата е в зелена площ,или на тротоара положението немисля че е по различно.В зелената площ не пречи,но пък после разнася калта по тротоарите и улицие и се чудиме защо е мръсно.А когато колата е на паркинг пред блока немисля че някой ще си позволи да издевателства над нея,най-малкото защото през паркинга минават по принцип хората които си паркират колите.Другите в пшовечето случаи използват тротоара.Някой може и да не ме разберат ,но като се проектира пространството около блоковетве така се прави проекта,че ходовите линии на пешеходците да не пресичат паркинга и по тази причина там по принцип ходят водачите на автомобили.И може би децата правят поразии ,но те правят поразии на всякъде.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 25 Яну 2008, 1:42

много кофти случка но трябва да сте свикнали вече ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Яну 2008, 1:52

Значи

Като слезете от колата, след като сте я паркирали на 2км от вкъщи на някоя поляна.

Винаги трябва да имате раница, предварително да сте си счупили халогените, фаровете ви да са кондензирали, стоповете надрани, прибирате си огледалата в раницата,заедно с касетофона и панела, джантите на рамо, чистачките и антената (ако е ел.) се свалят и в раницата и сте готови, ако имате късмет няма да ви откраднат нищо или да ви надерат колата.

И те така. :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Яну 2008, 1:55

vicho написа:...

Тоя ранг май не е случаен... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 25 Яну 2008, 2:36

Дитко
не дъртия му плащаше данък всяка година понеже му съ пише с апартамента в кирливата пънелка
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 25 Яну 2008, 13:02

road666 написа:....

Точно за това говора...аз спирам на тротоара пред нас,когато успея да си намеря място де,не защото не мога да давам пари някъде да я оставям,а защото е пълно с колии няма къде да се спре! И точно за такива селщини говора,какво да си продам колата,че да може да се върви по тротоара ли?! Това е положението като се напълни със милярди коли в София!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 25 Яну 2008, 13:16

mi градоустроиство са виновни насрали са блокове без да мислят къде ще си оставят хората колите това С ДРАНЕТО НА КОЛИ Е ОПАСНО ХВАНАТ ЛИ ТЕ ПОНЕ СЕДМИЦА ЩЕ СИ НА СУПИЧКИ :box: просто това е ситуацията неможе 100 коли да паркират на тротоара а ти на улицата или на 3км на платен паркинг В МОМЕНТА СИНЯ ЗОНА СИ Е НАВСЯКЪДЕ В ЦЕНТЪРА Т.Е ПО ТРОТОАРИТЕ ти дава право да паркиташ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 25 Яну 2008, 13:57

Мдам,и аз вече имам "дупчица" на калника от един нещастник с джип,дето много обича да се паркира до мене...ама само ако го заваря просто незнам...не че мога да го набия,ама поне да му се разкрещя едно хубаво :mhihi:
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 25 Яну 2008, 14:21

Точно на 1 седмица и на 500 км беше колата когато видяхме с бащата черта от стотинка или ключ, не знам точно но си личи, че е от човешка ръка ( по дължина на дясната врата ), бащата изобщо не се впрегна и вика за тва е каското, но аз съм по-емоционален човек и много ме подразни. Само чакам да вида някой да ми бара колите (в сяка имам ножове,защото съм почитател на хладни оражия) , предупредил съм и бащата, защото само към него имам респект, че видя ли някой ще го надупча с късото острие (8см.) по бедрата и гъза да помни мизерника...Има един чичец в саседния блок кара една стара жигула с теглич. Таман миналата година джипа ми беше на 2000 км и гледам на предната броня (тя е сребриста) 2 черни точки и много очуден бях, защото знам, че до тогава нямаше щети. След един-два дни гледам тоя образ с жигулата как паркирва на задна и леко ме докосва с теглича (не за първи път). Мина ми през акъла да го бия, ама си викам той е над 70 год, знам ли го ако е диабетик или получи инфаркт да умре...та взех си стария испански нож Cudeman и с няколко сръчни движения една вечер към 2-3 часа му спуках гумите а след това с ритник му свалих огледалото (беше и без това само едно). Има лайнари които спират пред блока с ясната цел да заемат 2 места, аз най-много ги мраза тия, на последния такъв - Няква Ц класа и свалих чистачките , ама фиректно с железата ги изкъртих защото нямаше каде да спра, а тоя ми спрял мизерното мерцедесче на 2 места (ако не беше ц класа а бмв 3-ка можеше да го пожала ;) )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 26 Яну 2008, 12:34

Браво браво, това е много хубаво само така :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: за зависта и злобата

Мнение от dqvola666 » 26 Яну 2008, 14:21

ka4i написа:Не мога да разбера какво удоволствие изпитват хората които и когато ти дерат колата с някакви остри предмети.Не, 4е ми е за първи пут ама трябва ли да свиквам.Щото сериозно взе да ми писва.

Аз правя почети така като някоййй кретен спре пред нашия блок за 3 коли а аз после обикалям квартала вечерта и се чудя къде да си спра колата за да не ми я тарашат. Аз искренно се надявам че ти не си от тези. Споко моя почерк си личи аз не действам с пирони и пукане на гуми а с нещо дет се яде и ти преебава цялата боя.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата