акт-128 км/ч при ограничение от 90?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
На мойта приятелка баща и е направил радарите, камерите в колите с радарите и един път засекъл един полицай и питал работат ли радарите и камерите в колите и полицаят вика ние не ги ползваме нямаме файда на нас ни е по добре да спираме и да си взимаме пари без угризение си го е казал човека 

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
та значи закона от 2008 е пред мен поради факта че жената ше я праим шофиор и за твоя случаи пише: от31до40км/ч 6точки 1месец. лишаване от правоуправление и 100лв глоба. Честито!
Айде момци заключвайте! 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Evangeline написа:100 лева е глобата, за лек автомобил става въпрос, нали? Талона не го вземат за тва, споко
На мене ми го взеха ... Така че ти го вземат ама ти го връщат де след като си платиш всичките гяволий...

dqvola666 написа:та значи закона от 2008 е пред мен поради факта че жената ше я праим шофиор и за твоя случаи пише: от31до40км/ч 6точки 1месец. лишаване от правоуправление и 100лв глоба. Честито!
Айде момци заключвайте!

май ще ходя пеша 1 месец

ако е 100 лв ще съм доволен. на един приятел му писаха 2 акта за един ден - преминаване през ЖП прелез и 20 км отгоре при ограничение от 60, като за първото нарушение постановлението му е 150 лв, а за второто 100 лв

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
g-powerr написа:ами ако имам неплатени актове отпреди повече от 2 години и тях ли трябва да плащам? ами фишове?
Всички актове трябва да си платиш, както и настоящия за да ти върнат талона (ако са ти останали точки в него). Фишовете не се броят - те май отиват в общината.
Миналата година имах фиш, написан на магистрала Тракия, както и няколко акта от София. При последната ми издънка платих в КАТ 190 лв актове + 6лв транзакция (или както там го водят) и ми върнаха талона без 14 точки.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
и мене доста долно ме прецаках с актовете отивам и викам искам да си платя за последният акт и тя вика плати си за всички и ти връщам талона и след 2 дена отивам пак давам и 490лв и тя вика о ма ти нямаш точки, ако ми беше казала по рано което е задължително, може да се обжалва и да ти отпаднат 1-2 акта ако не си взел наказателните и плащаш само глоби без точки. И отидох като поп платих си и си дадох талона.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
err0r написа:g-powerr написа:ами ако имам неплатени актове отпреди повече от 2 години и тях ли трябва да плащам? ами фишове?
Всички актове трябва да си платиш, както и настоящия за да ти върнат талона (ако са ти останали точки в него). Фишовете не се броят - те май отиват в общината.
Миналата година имах фиш, написан на магистрала Тракия, както и няколко акта от София. При последната ми издънка платих в КАТ 190 лв актове + 6лв транзакция (или както там го водят) и ми върнаха талона без 14 точки.

Значи плащат се всички актове и ФИШОВЕ до преди 2 години ,на които им е изтекло тва 2 години не се плащат

Ходих 2-3 дена приди нова година до кат да си напрява справка за глобите които имам не че имам акт сега и ми така проверка просто и ми го дадоха даже и като разпечатка и на тези актове и фишове които им е минало 2 години ми ги задраскаха и не се плащат , даже сега гледам че на един сериозен акт му изтича срока скоро

иначе оная като ми даде разпичатката и задраска старите и на тез дато би трябвало да ги платя им удати чертата и....

Плащат се всички актове и фишове за 2 години назад

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Ми аз тва дето съм го написал е моя случай от малко преди нова година , разбрах че мога да си направя извадка в кат за глобите и отидох от любопитство
Дано устискам без нарушения че да изтекат тея по сериозните актове

Дано устискам без нарушения че да изтекат тея по сериозните актове

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Актове с излезнали наказателни постановления преди повече от 2 години са с изтекла давност и не се плащат! Може да се опитат да злоупотребят и да те накарат да платиш всичко, чувал съм за подобен случай и не знам как се процедира тогава
Аз се пазя и карам кат пенсионер и внимавам щото а ми написаха АКТ, а изкихах 1000 лв
Гледам да не превишавам скоростта с повече от 10-15 км/ч и не ме спират, а когато положението е тежко повече от 29 км/ч не превишавам! за 1.5 година успях да се разбера с един полицай наскоро за превишение със 19 км/ч и един път за "Червен" светофар (по техните думи) и разкайвайки се и обяснявайки човешки какво ми е положението и пак се разбрахме
Сега съм по-внимателен от всякога защото ми остава малко време до падането на последния акт и възстановяването на точките...но имам чустворто че много ми се промени манталитета на каране и дори и този срок да изтече пак ще си карам прилично
Мисля че е редно всички да го правим защото движението и пътната обстановка вече не са това което беше преди
Сега е самоубийство да караш с 200 на Цариградско, докато преди 2 години си беше ежедневие
Всяка вечер го взимах за 3 минути цялото
Няма коли няма пашеходци - няма опасност кой да утрепеш, най много себе си ако заспиш на волана или спукаш гума
А сега посления ми случай беше със 105 км/ч на мокро ми изкочи няква луда пешеходка преди Плиска и сърцето ми слезна в петите и от тогава ме е още по-страх! Предпочитам да си карма бавно ама да знам че мога да карам и живея на свобода без да ми тежи нечий живот на съвестта! За лудеене има Витоша има магистрали в мъртво време когато няма коли и т.н.
Мислете хубаво преди да вършите глупости

Аз се пазя и карам кат пенсионер и внимавам щото а ми написаха АКТ, а изкихах 1000 лв

Гледам да не превишавам скоростта с повече от 10-15 км/ч и не ме спират, а когато положението е тежко повече от 29 км/ч не превишавам! за 1.5 година успях да се разбера с един полицай наскоро за превишение със 19 км/ч и един път за "Червен" светофар (по техните думи) и разкайвайки се и обяснявайки човешки какво ми е положението и пак се разбрахме

Сега съм по-внимателен от всякога защото ми остава малко време до падането на последния акт и възстановяването на точките...но имам чустворто че много ми се промени манталитета на каране и дори и този срок да изтече пак ще си карам прилично

Сега е самоубийство да караш с 200 на Цариградско, докато преди 2 години си беше ежедневие

А сега посления ми случай беше със 105 км/ч на мокро ми изкочи няква луда пешеходка преди Плиска и сърцето ми слезна в петите и от тогава ме е още по-страх! Предпочитам да си карма бавно ама да знам че мога да карам и живея на свобода без да ми тежи нечий живот на съвестта! За лудеене има Витоша има магистрали в мъртво време когато няма коли и т.н.
Мислете хубаво преди да вършите глупости

Последна промяна Дилян Пенчев на 17 Яну 2008, 16:03, променена общо 1 път

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Сега да ви дам съвет, както се копна горе от 31 до не ззнам си колко ти зимат книжката за месец. Обаче при толкова минимално надвишаване над определена граница, има вратичка. Баща ми е със същия акт, с 31км надвишава, ама ако беше с 30 нямаше да му земат тескерето. Та не знам кой го подучи и сега обжалва, та радарите имали 10% откат, и той сега обжалва точно заради 10%те процента, щото от 31 да падне с 3 км значи на 28 и така ще го глобят и ще му вземат точки и няма да оди пеш. Другото което е, когато ви спрат за превишена скорост или нещо друго и се съмнявате, че ще ви напишат акт и ще ви вземат талончето, просто не го давайте, в акта ще добавят един член който е 10лв без отнемане на точки за не предоставено талонче, лично съм го тествал, картончето ми в ръката, ченгето го вижда и вика дай го, аз викам загубил съм го и толкоз. В акта ми написа члена и да го духа, така не се занимавате с кат, квот решение ще да излиза, не се разкарвате по опашките. а ако нарушението е да ви вземат тескерето пак си карате докато не ви направят проверка и ви ги взимат на място, а срока започва да важи от момента на предоставяне на книжката в Кат.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
А на мене как ми се заядоха влизам в един завой даже и не се заварте колата а само подсвирна едната гума и оня ме спира и вика оо предпоставка за ПтП и аз викам изпуснах съединителя и той вика дай да не се разправяме защото началника ги мрази такива дай 20лв.
Последна промяна ditko1 на 17 Яну 2008, 16:03, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ditko1 написа:Сони значи като не им го дадеш не ти пишат акт за превишена ли ?
Пишат ти,ама няма да ходиш в кат да си плащаш акта а просто ще си кротък следващите 2 години

45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3