трагедия направо
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
70 ще бъдат директно унищожени...да ги дадат бе ...ще ги "унищожим"...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Е, едва ли ще ги унищожат ей така. Ще извадят всички здрави части според мен, само ламарината/конструкцията ще метнат някъде на пресата.
BMW only!
Loner написа:amd написа:Е, едва ли ще ги унищожат ей така. Ще извадят всички здрави части според мен, само ламарината/конструкцията ще метнат някъде на пресата.
И аз предполагам, че така ще стане.
Но все си мисля, че някои от тези коли ще дойда в БГ.
Освен БМВ-та преди години изпуснаха дузина Мазди зад борда

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Верно си е голяма греда..
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
<KrIs> написа:Освен БМВ-та преди години изпуснаха дузина Мазди зад борда![]()
Е тогава се посмях, но сега нещо не ми идва
Като стана дума и за други марки, дачиите можели да плуват

Малко от вестник "Стандарт":
ТИР изсипа нови дачии в река
СЛИВЕН. Чисто нови коли "Дачия" заплуваха в реката до Котел вчера призори. Те бях изсипани от турски ТИР, натоварен с девет автомобила, съобщи полицията.
Камионът пътувал от Румъния към южната ни съседка. Към 3 през нощта обаче тирът излетял с висока скорост от мост на пътя и пропаднал в коритото на реката на изхода на Котел. Шофьорската кабина опря в брега, а задната част на камиона се задържа върху моста, разказаха от полицията. Няколко коли от ремаркето паднали в реката и се разбили. Тай-тежкият проблем обаче се оказал спасяването на турския шофьор, който останал затиснат в кабината. На мястото пристигнал специализиран автомобил. С риск за живота си огнеборците успели да измъкнат турския шофьор. Рискът идваше от това, че всеки момент върху тях можеше да паднат автомобили, които буквално висяха над реката, обясниха вчера от сливенската полиция.
От Сливен към Котел тръгна автокран, който трябваше да изтегли ремаркето и кабината. През целия ден вчера по шосето бяха пускани само леки автомобили, а пътят остана затворен за автобуси и товарни коли. Състоянието на турския шофьор е добро, няма опасност за живота му.
източник
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2