Полезно ... Изчегъртай стикера

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 07 Яну 2008, 19:53

krika написа:Пичове не съм чел цялата простотия от горе :mhihi: Но нечовешки добрият начин за махане на тая напаст е: купувате си за около 1лв :mhihi: "стъргалка" (от мъничките за да я завирате дет ви е кеф :mhihi: ) за сваляне на боя от джамове :!: Толкова добре работи тва ЧУДО :shock: , че ми хареса да свалям там граждански, винетки та почнах на баща ми и на съседа да лющя кат луд :mhihi:

и аз с такава ги махнах щото моите бяха останали 2 гражданска 2 винетки и доста прегледи и ги натарках с малко сняк (това имаше под рака ) и стана за 5 мин и не си личи ваобще

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Evangeline » 08 Яну 2008, 3:53

Отиваш някъде, където сменят автостъкла и ще ти го махнат за секунди. Отлепят ги с пара.
Колегата, който спомена сешоара има право, в комбинация с топла вода се постига ефекта на парата, само че без да се налага да духаш :)
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 08 Яну 2008, 11:28

С бръснарско ножче или от макетно ножче само резеца пак става ,вчера махах две застраховки с на едно макетно ножче резеца и стана ток ;) ,стикера се свали здрав и цял и можеше даже да се лепне пак някъде :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlix » 09 Яну 2008, 12:50

Evangeline написа: Колегата, който спомена сешоара има право, в комбинация с топла вода се постига ефекта на парата, само че без да се налага да духаш :)

Това е начина. Действа беотказно!
Затопляш винетката със сешоар или пистолет за гореш въздух, отлепяш с нокти (даже сама пада) и почистваш мястото с влажен парцал и си готов 8)

Предишна

Назад към Извън Темата