Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тва баси мисленето имаш бе човек 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Жал ми е за теб, явно багажа ти е толковаKickingKing написа:Е кофти, че е станало така ама ако тръгнем да събираме за всеки катастрофирал...
Дано се оправи бързо и безпроблемно

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
няма нужда от спорове .. монетата винаги има 2 страни ... дано да се оправи момчето ... но ако не беше от клуба сигурно доста щехме да го нахраним ЧЕ така не се кара но уви .. както винаги съм казвал тука се правим на овчички и си пишем лицемерни думички а като излезем на пътя .. кои сме ние .. бмв хулиганите ... ето ви резултата .. бмв били здрави били ЯКО бръзи и тем подобни ....
просто тъпо се получава че четат млади момченца зимат колите на тате и си викат .. я тфа е бръзото бмв дет сички разправят у форума за него ... я да видя колко борчета мога да отрежа с него и така ...
п.п. жалко пак за пича ... но неможе да отречете истината ... па после като земе некои да я каже на глас и сички му се зъбят ...
п.п. банките ще работят чак на 1вия работен ден след НГ сега мисля няма начин да се преведът пари освен на ръка
просто тъпо се получава че четат млади момченца зимат колите на тате и си викат .. я тфа е бръзото бмв дет сички разправят у форума за него ... я да видя колко борчета мога да отрежа с него и така ...
п.п. жалко пак за пича ... но неможе да отречете истината ... па после като земе некои да я каже на глас и сички му се зъбят ...

п.п. банките ще работят чак на 1вия работен ден след НГ сега мисля няма начин да се преведът пари освен на ръка

- KickingKing
- ентусиаст
-
Мисля bam-bam каза точно каквото имах впредвид и аз.
Както казах пожелавам на момчето бързо оправяне и е жалко, че е станало така, но...
Както казах пожелавам на момчето бързо оправяне и е жалко, че е станало така, но...

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
А защо си мислите че винаги хората с БМВ-ата са виновни
Станалото станaло който може нека помогне а не само да си чешем езиците тук.

Niki Lauda
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Лок-тар-а искаше да каже според мен по-скоро че трябва да внимаваме повече от колкото да пускаме теми да събираме пари за опрераций на колеги
А иначе ний не е казал че винаги хората с бмв са виновни,просто ставаше дума че от писанията и действията на рейсърите стават тия бели.
Айде зарежете споровете и дайте да видим какво става с колегата
и да помагаме с каквото можеме

Niki Lauda написа:А защо си мислите че винаги хората с БМВ-ата са виновни![]()
![]()
А иначе ний не е казал че винаги хората с бмв са виновни,просто ставаше дума че от писанията и действията на рейсърите стават тия бели.

Айде зарежете споровете и дайте да видим какво става с колегата

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
VesoPesaW123 написа:Лок-тар-а искаше да каже според мен по-скоро че трябва да внимаваме повече от колкото да пускаме теми да събираме пари за опрераций на колеги
Niki Lauda написа:А защо си мислите че винаги хората с БМВ-ата са виновни![]()
![]()
А иначе ний не е казал че винаги хората с бмв са виновни,просто ставаше дума че от писанията и действията на рейсърите стават тия бели.![]()
Айде зарежете споровете и дайте да видим какво става с колегата![]()
![]()

Niki Lauda
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Аз искам да ви кажа, че точно защото момчето мисли много по-трезво от "момчетата с колата на тати" избра да избегне удар и се хвърли извън пътя за да спаси другите.
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Инцидента се разви на Сливенското летище. Тръгваме с Радослав към бензиностанция ОПЕТ. Движим се по летището към изхода, който е пътя Сливен-Ямбол. С Радослав се движихме един до друг, той с неговата Е34, аз с мойта Е30. Аз се движих с около 100 км, а той с около 120. Имаше адски гъста мъгла и изведнъж летището свърши. Видях сирените и патрулката, мигновено скочих на спирачката. Колата политя като шиина напред и видях с периферното си зрение един Голф 3, който идва от Сливен към Ямбол. Разбрах, че ще го засека и просто стиснах здраво волана, който стана на 8 след удара. Бях без колан и съм разбил предното стъкло с глава и краката незнам къде съм ги ударил. Аз съм общо взето добре .. само с натъртвания и охлузвания. Голф-а беше ударен странично. Вътре имаше 2 момчета. И двете са добре. Едното е само с изкълчена китка. След удара голф-а удря и патрулката в задната част и патрулката влиза на половина в канавката. Ако не бях ударил Голф-а щях и аз да полетя над канавката и можеше да съм сега на съседното легло до Радослав. За Радослав знам, че е реагирал малко по-бавно, защото точно преди да стане случката ме гледаше. Той не засече никого, просто прелетя на половин метър пред патрулката над канавката и в нивата. При скока се е наранил гърбът му. След удара видях само как момчето от Голф-а изкочи през прозореца. Полицаите излезнаха от патрулката и нещо викаха, но не ги чувах. Единственото нещо което направих е да се обадя на баща ми и да пребягам 100 метра до Радослав. Разбрах че го боли кръста и останах до последно до него да не се движи. От там дойде линейка и с Гошо Бозуков и още няколко момчета от отбора съдействахме да го изнесем с носилка до линейката. В линейката бяхме аз и Радослав, както и един санитар. От там нататък в болницата и така нататък.
Искам да благодаря на целия отбор от Сливен, на Мишо и още няколко момчета, които останаха до последно и съдействаха всячески. Сега се надявам и цялото БМВ общество да бъде сдружно и да помогнем на Радослав в този никак лек момент за него.
И нека не забравяме, че автомобилите са за да ни служат, а не да ни убиват......защото точно тези 2 секунди, в които преминава целия ни живот като на кино, ги изживях и аз.
Пазете се!
Искам да благодаря на целия отбор от Сливен, на Мишо и още няколко момчета, които останаха до последно и съдействаха всячески. Сега се надявам и цялото БМВ общество да бъде сдружно и да помогнем на Радослав в този никак лек момент за него.
И нека не забравяме, че автомобилите са за да ни служат, а не да ни убиват......защото точно тези 2 секунди, в които преминава целия ни живот като на кино, ги изживях и аз.
Пазете се!
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Spit-Fire написа:Аз искам да ви кажа, че точно защото момчето мисли много по-трезво от "момчетата с колата на тати" избра да избегне удар и се хвърли извън пътя за да спаси другите.
И така колеги,както спомена колегата по-горе,поради гъста мъгла и видимост не-повече от 30м.,Радото виждайки в последният момент събралите се хора и коли избра наистина мъжко да постъпи и за да не ги избие се хвърли в полето.Нека всеки да помогне с каквото може!!!
При Радото положението е много сериозно и операцията според колегите с които говорих е доста рискована!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
ах
ами колеги бивали с 100-120км в такава мъгла!!! аз минавах от там но по рано и мъглата наистина не беше много лека. иначе жалко за момчето,дано се оправи бързо!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
айде пловдивската група да се съберем за половин час извънредно предполагам на първи вечерта или втори най-късно да съберем кой колкото може и да се внесат, че не всеки има възможност да ходи по банки и да чака! смятам никой няма да излъже другия! просто немам възможност да се разхождам, а искам да помогна на момчето, макар и с малко... пък ако няма възможност за сбирка нека някой мой познат, който ще внася да се свържи с мен и да му дам пари направо на него.