парола за хард (програмка)??????
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Невидими папки. Най - лесно, най бързо и ефикасно.
Иначе за постоянно съм измислил система.
Папката я права невидима и с парола.
Невидима правя и програмата с паролата.
А с програма забранявам папките да стават видими. Другата програма и тя защитена с парола.
Требва да си голем играч за да пробиеш... Особено че копиране и местене го има в пермишъните... но го правя обикновенно за много важни файлове, иначе е неоправдана играчка.
Моята и тя се пише че много разбира, ама от години не е намерила цифра файлове.
Ито как да ги намериш, като са кръстени с неподходящо име, прибрани в неподходяща папка че и скрити в 200 гб. хард...
Още една ужасно ефективна система срещу жени:
Архивираш файла. Сменяш името, И РАЗШИРЕНИЕТО МУ.
Да се оправя.
Дали ще се оправи
Вервай, програмки като folderguard ще бъдат по - малка загадка.
Иначе за постоянно съм измислил система.
Папката я права невидима и с парола.
Невидима правя и програмата с паролата.
А с програма забранявам папките да стават видими. Другата програма и тя защитена с парола.
Требва да си голем играч за да пробиеш... Особено че копиране и местене го има в пермишъните... но го правя обикновенно за много важни файлове, иначе е неоправдана играчка.
Моята и тя се пише че много разбира, ама от години не е намерила цифра файлове.
Ито как да ги намериш, като са кръстени с неподходящо име, прибрани в неподходяща папка че и скрити в 200 гб. хард...
Още една ужасно ефективна система срещу жени:
Архивираш файла. Сменяш името, И РАЗШИРЕНИЕТО МУ.
Да се оправя.
Дали ще се оправи

Вервай, програмки като folderguard ще бъдат по - малка загадка.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Само аз ли набутвам снимки на стари гаджета (и на такива, дето си мислят, че са ми настоящи такива) в ... Скин директорията на Winamp-а ?

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
А не можеш ли просто да скриеш нещата които не искаш тя да вижда? Просто сложи на сътветните неща да са hidden и готово 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
тази е добра жената не толко умна ина4е нямаше илиза смене оба4е много по4на да седи и ги набарва и после има ама ама ама аз такова добре 4е сме се разделяли неколко пъти та викам тия са като те немаше

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тряя се крие,че мноо въпроси изникват после 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
genezis написа:Nucl3arDru1D написа:хайде стига вече, че знаем ли кой чете![]()
на лични
един да се сети....
тва че вие киснете тука дали не го знаят и домашните ви питомници![]()
![]()
![]()
ти като тва за вица седели 3ма приятели и си говорели кво праве ли жените им единия казал еми сигурно се ебат или плетата и единия излетел след малко а другия вика каде бе а тои моита неможе да плете

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
То на жените аз съм готов да им издам технологията братко genezis.
Сменям името на файла, сменям му разширението в системно, библиотека или баа данни и го местя в системните папки на windows.
Пак не могат да се справят, вервай ми. Даже и отделна тема, "инструкции за жени" да напишеш пак нема файда.
Така че нека си четат, на никого не пречат. Тя мойта да не мислиш че не се сеща че имам разни файлове... При това има доста високо ниво компютърни познания за обикновен икономист....
Сменям името на файла, сменям му разширението в системно, библиотека или баа данни и го местя в системните папки на windows.
Пак не могат да се справят, вервай ми. Даже и отделна тема, "инструкции за жени" да напишеш пак нема файда.
Така че нека си четат, на никого не пречат. Тя мойта да не мислиш че не се сеща че имам разни файлове... При това има доста високо ниво компютърни познания за обикновен икономист....
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Тя може да влезе, ама какво ще направи там?
Ще намери файла сред хилядите подобни, ще преименува да кажем "*.db" в "*.rar" и ще го разархивира?
Искам да го видим...
Иначе таквиа дето влизат и развалят, бол. Ама те ще развалят каквото и да е, не само твоят файл...
То аз от тебе мога да скрия файл по този начин... само датата му на сътворение да се изфабрикува, и ти няма да го намериш. В най - добрия случай може да го изтриеш с някой клийнър.
Ще намери файла сред хилядите подобни, ще преименува да кажем "*.db" в "*.rar" и ще го разархивира?
Искам да го видим...
Иначе таквиа дето влизат и развалят, бол. Ама те ще развалят каквото и да е, не само твоят файл...
То аз от тебе мога да скрия файл по този начин... само датата му на сътворение да се изфабрикува, и ти няма да го намериш. В най - добрия случай може да го изтриеш с някой клийнър.
не ти говоря за такива дето товят безцелно и само се чудят тва кво ли е а онова за кво ли беше.яяяяяяяяя тука си имаме ново файлче я да го видим,ааааааа ма то не се отваря значи е повредено да го изтрия по добре че да не пречи само....
говоря ти за такава дето сяда и съвсем целенасочено отваря файл след фал знаейки много добре кое за какво е и дали там му е мястото или не,така че колкото и да ми е неприятно да го призная,жените не са за подценяване има някой индивиди сред тях който найстина знаят какво правят
говоря ти за такава дето сяда и съвсем целенасочено отваря файл след фал знаейки много добре кое за какво е и дали там му е мястото или не,така че колкото и да ми е неприятно да го призная,жените не са за подценяване има някой индивиди сред тях който найстина знаят какво правят
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2