Малоумна тема в един друг форум
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Ама как си личи като се включи някой от "сектата"... 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз се отказах да пиша... там има толкова неразбрани хора, че изобщо нема сми да се хабя... те си знаят тяхното, дори почнаха да се подиграват с различните слогани на компанията.... т'ва вече не е спор с цел изясняване на различните позиции, т'ва е лопане на глупости с цел всеки да се покаже колко много знае, че BMW са коли, които се карат от киселяци, некадърници и разни глупаци....
- Mollov
- Мародератор
-
Напротив, просто киселяците с BMW в ръка са прекалено много и пораждат подобни теми....
Всеки ден ги виждам, по два пъти (на отиване и на връщане от работата)... и аз си позволявам чат-пат по някое и друго минаване по трамвайната линия, но има някои "водачи" с BMW волан в ръка, за които граници няма.... яхнали 150 (например) коня и летяяяяяят ли летяяяят.... и ти светкат тарикатски с тунинг стоповете за 150лв от Илиянци.... е как да не те кефят такива...
Тук разбирай, че става дума за Е36-ци, че верно вече са много... средна цена - 4899лв... оценка на моментно състояние.

Тук разбирай, че става дума за Е36-ци, че верно вече са много... средна цена - 4899лв... оценка на моментно състояние.
Последна промяна Mollov на 12 Дек 2007, 23:02, променена общо 1 път
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и от мен-Браво...защити достойно марката-мерсиMollov написа:amd написа:Теглихме по няколко средни пръста, мерси за линка. Аз от доста време чета и пиша в хардуера, ама ето, че имало и не чак толкова читави и там.
Аз не знаех за тая тема, ма ми я показаха.... и за нула време се оправих с хейтърите![]()

- Mollov
- Мародератор
-
Опитвам се.... ма има яко надъхани хора там, дето четат яко между редовете и не съумяват да проумеят две думи на кръст... аз квото имах го написах... но за едно нещо си много прав - аз защитавам "BMW" като марка, като автомобили... а не многобройните им водачи.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
[quote="Mollov"][/quote]
Има много истина в думите ти брат
Има много истина в думите ти брат

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
какво да им обяснявам ,всеки си хвали своята кошница там ама 2ма 3ма направо ме изнервят безобразно .. и 2мата мият чинии в Щатите ама се имат за голямата работа .. между другото темата я пуснаха заради мене щото изказах фенско мнение в една тема за покупка на Браво и някой го доядя че мен ми харесва какво карам и си обичам колиците
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Бахти завистливите копелета
Като не могат да си купят BMW-та да си карат там таратайките и да не се заяждат

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 13 Дек 2007, 0:03, променена общо 1 път

- Mollov
- Мародератор
-
Малий, ма и ти нещо четеш между редовете... вярвай ми, в HWBG има не малко хора, които могат да си позволят да си купят поне Е36... т'ва ще ги направи повече хора в твоите очи ли? Не всеки иска да кара BMW, кво странно има в това? Ако не беше така, единствените автомобили, движещи се по пътищата щяха да са...... да, позна - BMW...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
мене пък ме кефи как ги е яд на БМВтата--ми много ясно --тоа автомобил винаги си е бил номер 1-ако не беше първенец щеше ли да събира толкова негативи--помислете не съм ли прав а

bmw maniqk ivo bmw написа:Бахти завистливите копелетаКато немогат да си купят BMW-та да си карат там таратайките и да не се заяждат
![]()
Колега, извинявай за въпроса, но колко струва BMW-то , което караш?
Така ще е по-лесно да се прецени дали може или не може да се купи от други ( тоест дали могат да си го позволят).

P.S. немогат всъщност се пише : не могат .
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Не съм казал че ще ги направи повече хора в мойте очи
Ама като говорят така създават впечетление че завиждат. Всеки може да си кара каквато иска марка автомобил ама е тъпо така да плюеш без дори да си карал BMW.

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3