ПОМОЩ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 11 Дек 2007, 7:51

2advanced написа:
BMW_POWER написа:
///peter написа:Мършата са тези който бягат - и по-добре ходете да миете чинии!
А как можем да се оправим ли? Като 97-ма но с повече контрол след това!

Тичай цункай тате, че без него явно си за никъде.

Тук една миялна машина струва 2-300$ и никой не плащя на миячи. Минималната заработка е 8$ на час, кило олио е 1.35$, детските храни струват 0.40 - 0.85$ бурканчето, детските надбавки са 450$ на месец, 160 памперса са 30$, училищния автобус взима децата пред входа на блока и ги връща пак там, 7 дни ол-инклузив в Куба са 600$ на човек (алкохола също в вътре), правителството и всички чиновници се возят в обикновени коли, никой не отцепва движението, когато минават, литър бензин е 1.10$ и в момента се обсъжда намаляване на данъците и акцизите върху петролните продукти, за да не се позволи повишаване на цената им, в 4 милионен Монреал за една година има извършени 40 (четиридесет) убийства и ако отделяйки лице от задника на ББ имаш интрес към нещата, мога да ти изпратя линкове с подробности.

Ми кво да ти кажа, май само ти без тате не можеш - да секи на по-лесното може, що не беше си останал тука като си големия мъж а?
Щото не можеш да се справиш? А тея сичките балъци като тебе ако бяха останали дали щяхме в момента да сме на това дередже, ама айде у чужбината, че е по-лесно...гади ми се от вас
п*тки с извинение...

Аре ся да не се правим на големи националисти..... секи търси по добър живот и това. Секи ако имаше равни други условия щеше да избере да живее в БГ, ама няма как да стане. Колкото и да ме кефи БГ предпочитам кат се пенсионирам да играя голф в кварталното голф игрище, отколкото да живея с мизерните 100лв от държавата и да се бия по главата защо съм бъхтал 45години, а после са ми наврели голямата лопата в гъза. Айде нема нужда. Може да са балъци хората навън, ама какво от това. В началото и аз виках "Да ги еба у тъпите американци" ама после какво се оказа, че повечето от тях са тъпанари и не са чували за Европа даже, ама пак живеят 200 пъти по добре от майка ми дето е 2 висшета.

А като си помисля и как в БГ не те броят за жив изобщо ми призлява. Сещам се за един тинейджър дето падна със скейборда и си шибна главата в бордюра и нищо му нямаше, ама на 3-та минута дойде полиция, линейка и пожарна :shock: а БГ как е а? Я потърси темичката (някъде из форум я четох) за пич дето блъска бабичка присичаща на червено, вика линейка, чака 1/2ч и понеже я закарва с колата до болницата му пишат акт че е избягал от местопрестъплението. Те тава е.... България RULEZZZZZZZZ, a сички дето са навън са путки...

Живей си в заблуждение.
///peter се опита да ти го обясни, ама като не вдяваш :roll:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Дек 2007, 8:01

2advanced написа:
BMW_POWER написа:
///peter написа:Мършата са тези който бягат - и по-добре ходете да миете чинии!
А как можем да се оправим ли? Като 97-ма но с повече контрол след това!

Тичай цункай тате, че без него явно си за никъде.

Тук една миялна машина струва 2-300$ и никой не плащя на миячи. Минималната заработка е 8$ на час, кило олио е 1.35$, детските храни струват 0.40 - 0.85$ бурканчето, детските надбавки са 450$ на месец, 160 памперса са 30$, училищния автобус взима децата пред входа на блока и ги връща пак там, 7 дни ол-инклузив в Куба са 600$ на човек (алкохола също в вътре), правителството и всички чиновници се возят в обикновени коли, никой не отцепва движението, когато минават, литър бензин е 1.10$ и в момента се обсъжда намаляване на данъците и акцизите върху петролните продукти, за да не се позволи повишаване на цената им, в 4 милионен Монреал за една година има извършени 40 (четиридесет) убийства и ако отделяйки лице от задника на ББ имаш интрес към нещата, мога да ти изпратя линкове с подробности.

Ми кво да ти кажа, май само ти без тате не можеш - да секи на по-лесното може, що не беше си останал тука като си големия мъж а?
Щото не можеш да се справиш? А тея сичките балъци като тебе ако бяха останали дали щяхме в момента да сме на това дередже, ама айде у чужбината, че е по-лесно...гади ми се от вас
п*тки с извинение...

Виж какво ще ти кажа, моето дете:

На 42 години съм и през последните 24 от тях тате не ми е дал нищо. Аз от друга страна и не искам нищо.
Да тук е много лесно, когато кацнах на летището, веднага започнаха да не замерят с пачки CAD и добре че нямаше монети, че щяха да ме посинят. Тук от леснотия никой не работи...

"Балъците" като мен да работя във фирмата на баща ти ангария по 12 часа на ден ли - не мерси. Живеем в "демократична" страна и всеки има право да избира къде да ходи и какво да прави.

Обиждаш всички, които са навън - браво, ти си юнак, поредния форумен лъв, а защо не попиташ, защо са там? Питай онези дето спят по яхтите в Испания защо са там, а не се приберат в БГ? Онези, които делят по 3-5 човека стая, за да могат да си платят наема? Питай онази лелка от кенефа на пл. Сан Марко във Венеция, защо не се прибере в БГ? И с двя думи:
Н*щастнико, ти през живота си друго освен тор направил ли си, та да обиждаш?

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Дек 2007, 8:11

Escape написа: Сещам се за един тинейджър дето падна със скейборда и си шибна главата в бордюра и нищо му нямаше, ама на 3-та минута дойде полиция, линейка и пожарна :shock: а БГ как е а? Я потърси темичката (някъде из форум я четох) за пич дето блъска бабичка присичаща на червено, вика линейка, чака 1/2ч и понеже я закарва с колата до болницата му пишат акт че е избягал от местопрестъплението. Те тава е.... България RULEZZZZZZZZ, a сички дето са навън са путки...

Стига бе, наложи ми се преди хлапето да му правят скенер на главата. Доктора си "бил в къщи", платих му таксито и няма да казвам още колко на ръка, та да ми прегледа детето.
Аман от дечурлига, дето гледат света измежду краката на тате. :twisted: :twisted: :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 11 Дек 2007, 10:30

когато някой от вас тръгне да създава нещо, не да го открадне или да преебе някой както голяма част от нас го правят, когато искаш да градиш семейство, дом и т.н. А не да слушаш чалга докато ти изтръпне мозъка.
Не може нищо да се направи това е! Дори и да имаш ултра много пари шак газиш в тая лайняна държава, а че се е напълнило със селяци в София е така. Просто проблемите мили хора са толкова много, че направо незнам.
Ма кво да ви обяснявам
Къде съм аз, къде сте Вийй!
П.С.
последното отразява Вас не мен

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 11 Дек 2007, 10:37

За сведение на непросветените
"Ние не сме народ а сме мърша", са думи на най-великият български писател, поет и т.н-Иван Вазов

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 11 Дек 2007, 16:58

Ами пичове, днес в 11:30 пред военния клуб е имало един човек с плакат да иска оставката на Масларова. После прочетох, че са били двама-трима. Ако бях прочел навреме и аз бих се присъединил. Това обаче на фона на всички, които са гледали филма...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 11 Дек 2007, 19:27

Ами аз пък не разбирам за какво само се плюе по тези ,които не са в БГ.Ако мога да се уредя заминавам на секундата и изобщо няма и да му мисля.Отначало винаги е трудно,после ако се оправя добре,ако не, се връщам и ще си търся начини за реализация в родината,по натам може пак да се пробвам в чужбина :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 11 Дек 2007, 19:27

Ами аз пък не разбирам за какво само се плюе по тези ,които не са в БГ.Ако мога да се уредя заминавам на секундата и изобщо няма и да му мисля.Отначало винаги е трудно,после ако се оправя добре,ако не, се връщам и ще си търся начини за реализация в родината,по натам може пак да се пробвам в чужбина :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 D E46

Мнение от карел » 11 Дек 2007, 19:39

Dimo написа:
ian190 написа::idea:
ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ Е ДА ИЗБЯГАШ ОТ ВСИЧКАТА ТАЯ ПУМИЯРЩИНА ПЪЛНА С ДОЛНИ ПУМИЯРИ:idea:
което скоро аз и цялото ми семейство ще направим.
е*ем ти и Българията
нищо не може да се направи не разбираш ли, нищо!
НИЕ НЕ СМЕ НАРОД, НИЕ СМЕ МЪРША!

Съгласен съм на 100%!

нищо не става от нас, не сме народ а Свине

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 11 Дек 2007, 22:09

Ай са да ми отговорите на едно въпросче.Колко от българите в чужбина са постигнали нещо?Вероятно по малко и от 1%.Повечето изкарват пари колкото да живеят ,спестявания таратанци.И само гледай кво става като се върнат в отпуска така наречените испанци,италиянци,гърци,германци ит.н.Тва са салтанати,къчове там така ,там иначе.А реално се бутат по 2-3 семейства в апартамент за да спестят някое евро.Виждал съм по милано десетки българи да ходят като битълски просяци ,а за Мадрит няма и да коментирам,само отиди на гарата и ще видиш какво става.
Благодаря,наработих се в чужбина.Малко или много по някакъв начин се оправям тук и парите ми стигат.А и не ми се работи на 2-3 работи и по 14-15 часа и като се пребереш в къщи да немаш сила да наебеш жената :mhihi: Навремето имаше един лозуг"Работата краси човека" ,епа аз искам да съм грозен. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 36/ 318iS '94

Мнение от saphir » 12 Дек 2007, 1:51

Добре да оставим българите в чужбина да си живеят както намерят за добре и те са хора и те имат права(като нас са!). какво стана с дома за тези деца, ако не стане с господари на ефира мога да пробвам с БТВ. Лека вечер!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 12 Дек 2007, 12:54

GVT написа:Ай са да ми отговорите на едно въпросче.Колко от българите в чужбина са постигнали нещо?Вероятно по малко и от 1%.Повечето изкарват пари колкото да живеят ,спестявания таратанци.И само гледай кво става като се върнат в отпуска така наречените испанци,италиянци,гърци,германци ит.н.Тва са салтанати,къчове там така ,там иначе.А реално се бутат по 2-3 семейства в апартамент за да спестят някое евро.Виждал съм по милано десетки българи да ходят като битълски просяци ,а за Мадрит няма и да коментирам,само отиди на гарата и ще видиш какво става.
Благодаря,наработих се в чужбина.Малко или много по някакъв начин се оправям тук и парите ми стигат.А и не ми се работи на 2-3 работи и по 14-15 часа и като се пребереш в къщи да немаш сила да наебеш жената :mhihi: Навремето имаше един лозуг"Работата краси човека" ,епа аз искам да съм грозен. :mhihi:

ми колко мега известни българи има на фона на китайците примерно които са 1.5 млрд.
я ми кажи некой известен китаец?
аз щи кажа известен българин
Христо Стоичков, който едва ли не се отрече че е българин.
Райна Кабаиванска, Васко Василев, Йордан Йовчев, Кристо,

ентусиаст
Аватар

е

Мнение от bobi_maxo » 13 Дек 2007, 20:13

Абе момчета аз викам да им помогнем с некой лев?
Ако слушате Z-rock, ще чуете как там рокери събират пара за децата от дома в Доганово.
Айде сега и ние да помогнем на тия от филма, а може и други, но да е кампания! :help:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 13 Дек 2007, 21:13

ian190 написа:
GVT написа:Ай са да ми отговорите на едно въпросче.Колко от българите в чужбина са постигнали нещо?Вероятно по малко и от 1%.Повечето изкарват пари колкото да живеят ,спестявания таратанци.И само гледай кво става като се върнат в отпуска така наречените испанци,италиянци,гърци,германци ит.н.Тва са салтанати,къчове там така ,там иначе.А реално се бутат по 2-3 семейства в апартамент за да спестят някое евро.Виждал съм по милано десетки българи да ходят като битълски просяци ,а за Мадрит няма и да коментирам,само отиди на гарата и ще видиш какво става.

ми колко мега известни българи има на фона на китайците примерно които са 1.5 млрд.

Има баце има,това ,че не ги знаем ние не значи ,че няма.Но тези които ги посочваш са еденици ,мисълта ми беше ,че нашенците в чужбина са приемани като измет ,без значение в коя държава са.Всеки има право да реши как да живее,жалкото е ,че скапаните ни оправници прават така,че най-къдърните ни хора напускат страната.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Дек 2007, 4:54

GVT написа:
ian190 написа:

Има баце има,това ,че не ги знаем ние не значи ,че няма.Но тези които ги посочваш са еденици ,мисълта ми беше ,че нашенците в чужбина са приемани като измет ,без значение в коя държава са.Всеки има право да реши как да живее,жалкото е ,че скапаните ни оправници прават така,че най-къдърните ни хора напускат страната.

Тук има една скрита дискриминация към имигрантите. Тя се изразява в това, че не ги допускат лесно до хубавите държавни служби, където и заплащането е по-високо. Но от друга страна никой не се интересува откъде си. Щом си кадърен - никакъв проблем. Има едно единствено условие и то е да имаш тапия за завършен курс. Не може както в БГ всеки да вземе гараж под наем и да отвори сервиз. Трябва да имаш документ за професионален курс или колеж. Тук доктор не може да сменя гуми или да изчуква коли...
1% - ми може би 10% от идващите тук българи се прибират обратно. Останалите бачкат и никой не ги смята за хора 2-ра ръка. Тук не е Европа и не са и чували за "конекрадците от долен Дунав".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата