Много голями смешковци
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Чак и цените знае как вървят
Остави не се занимвай, че там всички се правят на модератори. Явно висят по цял ден във форума, щото мама и тате не дават кинти за бензинче/ газчица и леко изнервени чакат някой във форума да направи нещо, което не им се нрави, за да се закачат и да избият и някой друг комплекс.
Направи ми впечатление обаче, че темите в купува/ продава ако не са свързани с опел се трият

наИлиенци са за по 38лв
Остави не се занимвай, че там всички се правят на модератори. Явно висят по цял ден във форума, щото мама и тате не дават кинти за бензинче/ газчица и леко изнервени чакат някой във форума да направи нещо, което не им се нрави, за да се закачат и да избият и някой друг комплекс.
Направи ми впечатление обаче, че темите в купува/ продава ако не са свързани с опел се трият

Eliana написа:Чак и цените знае как вървят![]()
наИлиенци са за по 38лв
Да това доколкото разбрах е в правилата им

- Eddiy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M3
- Мечтае да кара: E36 m3 turbo :)
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Най-вероятно рекламират си спонсора , то и лошата реклама си е реклама нали ?BMW_F1Team написа:Че вие нищо не знаете, ИЛИЕНЦИ е спонсор на хЛопел клуба![]()

Последна промяна bmwLEMANS на 23 Ное 2007, 1:59, променена общо 1 път

- Eddiy
- кандидат ентусиаст
-
- Eliana
-
Точно тези правила ме учудиха
Тук изобщо не може се говори за толерантност що се отнася до други марки автомобили.
Имам чувството, че ако някой пусне обява, че продава примерно пежо ще стане лудница
Това е място в което пишат доста ограничени хора с доста ограничени правила, а за поведение да не говориме.
Така, че работа там нямате

Тук изобщо не може се говори за толерантност що се отнася до други марки автомобили.
Имам чувството, че ако някой пусне обява, че продава примерно пежо ще стане лудница

Това е място в което пишат доста ограничени хора с доста ограничени правила, а за поведение да не говориме.

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Eliana написа:Точно тези правила ме учудиха![]()
Кумунисти са тия

- Eliana
-
- Eddiy
- кандидат ентусиаст
-
- Illusion
- Бургаското явление
-
Много странни правила имат тия
оооооо ама нека не забравяме, че трябва и колите с вода да се карат, което се оказа, че е възможно до някъде. Така че аз й вярвам
ПС: Само не поставяйте всички опелджии под общ знаменател. Все си мисля, че ще има и по-ориентирани сред тях въпреки лошата им ориентация за колите. Ако не някои от форума имат служебни коли - различни от БМВ и предполагам, че и с опел може да се подвизава някой из улиците. За това не е хубаво да ги гледаме лошо, че не се знае дали не са със синьо-бял пламък

Eliana написа:Нали знаеш, че кумунистите са виновни за всичко. Включително и за глобалното затопляне
оооооо ама нека не забравяме, че трябва и колите с вода да се карат, което се оказа, че е възможно до някъде. Така че аз й вярвам

ПС: Само не поставяйте всички опелджии под общ знаменател. Все си мисля, че ще има и по-ориентирани сред тях въпреки лошата им ориентация за колите. Ако не някои от форума имат служебни коли - различни от БМВ и предполагам, че и с опел може да се подвизава някой из улиците. За това не е хубаво да ги гледаме лошо, че не се знае дали не са със синьо-бял пламък

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Eddiy
- кандидат ентусиаст
-
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4