Смех, смех!
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
evans написа:Братле, ти ако си мислиш,че някой в университета в Англия го интересува колко знаеш,май някъде четеш грешна инмформация.Те ги интересуват да ли имаш пара,ако нямаш изобщо не се пробвай.То и за това ходят там да учат,само деца на депутати и бизнесмени.Ако баща ти е шофер в градския,май софийският е идеалното място за теб.ge6pen4 написа:ХахаБългарин и ниска компетенция ... е па те в Англия влизат в универститет с квадратно уравнение ... от там нататък може да си направите и сметка колко им е сложна службата и колко си заслужават заплатите ...
Тва си мислех и аз

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:
а иначе верно .. дЗвер за ко питаше
Казва се риторичен въпрос.
Въпрос към себе си. Говорих със себе си демек.
Ама не моа да се сетя дали си отговорих.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Цялата работа идава от риторика
.Иначе тоя баси вицовете дето разправя.Не че ще ни е лошо ама тва може да стане само ако станем колония на някоя от развитите държави 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Space написа:Wenzy написа:Цялата работа идава от риторика.Иначе тоя баси вицовете дето разправя.Не че ще ни е лошо ама тва може да стане само ако станем колония на някоя от развитите държави
Аз нямам нищо против да станем нечия колония. Дори отдавна си мисля, че само това е единствения начин да се оправим
В духа на предходната антична дискусия: Муниципия или колония?
Внимавайте, колония предполага земята да я населят колонизатори, даже и ойкисти!
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Абе верно преди нашия край - Добруджа сме били румънско.Трябва да ги запитам с едно писно дали случайно не искат пак да ни вземат под тяхно владение
Не е смешно ама поне ще сме по добре

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2