Моята 335ца...надявам се да ви хареса
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Escape написа:Принципно е арна колица, особено с този двигател, ама според мен да беше взел купенцето....пак 335 и пак същия цвяти щеше да караш полу М3-ка
Вече ще има и М-ка 4 врати

Иначе колицата е много добра. На мен също ми е интересно колко струва ТАМ?
За сравнение в Бг нова е около 92000лв с ДДС - начална цена.
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Винаги се радвам да видя хора от колонийте в този форум
Честита количка. . . дори и автоматична
. . . милион без-авариини километра.

Честита количка. . . дори и автоматична

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Plamen_335i
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на всички за комплиментите и пожеланията. Трябва да ви кажа, че на тази колица и се радвам като на детенце
Антената тип акула наистина не може да се свали, защото няма да работи навигацията. Не че много я ползвам, щото си познавам района, но все пак се налага от време на време. Колата струва към $50,000. Преди да я купя проверих колко струва в България и наистина бях много изненадан, че излиза над 90000 лева в този си вид. Скоро гледах темата за новата М3-ка на пловдивския панаир и направо ми призля като видях крайната цена (194000 лева). Досещате се, че тук е по-евтина. Предполагам, че производителите на автомобили тук печелят от оборота, щото има много продажби. Знам ли? Примерно моята кола си е правена в Лайпциг; качена е на кораб и е докарана тук. Би трябвало поне транспорта да излиза по-скъпо в сравнение с качването и на автовоз от Лайпциг до София примерно. Иначе клипче с пушещи гуми ще гледам да кача в най-скоро време
Купето определено е по-красиво. Спор няма. Само, че на мен купе (стани да седна, му викам аз) работа не ми върши, защото постоянно возя хора. Иначе с удоволствие бих си взел. Друг проблем при купетата е, че тук застрахователите ги водят спортни и плащаш повече пари за застраховка
А, иначе седана е само към 10 кила по-тежък, така че и седана и купето вървят еднакво с този мотор. Еscape, съгласен съм, че е малко тясна колицата. Все пак си е 3ка, но аз съм 1.74/75 кила, така че няма проблем. Да му мислят хората дето ги возя
. Не съм сигурен дали може на старо да я вземеш за $20-30к. 2007ма е първата година на 335иците тук. Тия дни пускат 2008ма. Е46 М3 може и за по-малко пари да вземеш вече в зависимост от състоянието. С автоматика проблеми няма. Разликата между автоматика и механичната трансмиция май беше само 0.1 секунда по книга. Автомата е 6 скорости и е направен много кадърно както се и очаква от BMW. Мисля че, воланът на автоматика просто изглежда зверски с тези "бутони" (F1-style shifters) за сменяне на скоростите. А, и ми се струва, че по-бързо сменя скорости от "бутоните" в сравнение със спортния режим (DS). Все по-често ги ползвам. Вече съм се дърпал доста пъти по светофарите. Винаги се намират мераклии с барнати японки да се пробват
До момента не съм губил, ама и не съм се дърпал със кой знае колко сериозни автомобили. Да, тук наистина продават 535i със същия мотор като на моята (двигател на годината в 3 категории за 2007ма). Друго си е то 5та серия
Grnka, галон бензин тук в момента върви към $3.50 Доста щати задължават да имаш преден номер, но и в доста не е задължително. За съжаление аз живея в Illinois където е задължително, а в съседния щат Indiana примерно не е. Американска му работа. Последно искам да обърна внимание на разхода на гориво. Моята дава разход 13л/100км (градско + магистрала + натискане), което смятам, че е много добре за 300 коня кола с такъв въртящ момент. А, чувам, че дизеловата версия на 335 е съвсем малко по-бавна от бензина, а пък гори доста малко за вървенето си. BMW си е BMW 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ей тва е подробен отговор..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
взе ми го от устатаpavlin_e30 написа:ей тва е подробен отговор..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Моята 335ца...надявам се да ви хареса
---------------joke-----------------
Еми ко да ти кажа сега... Взел си я вече... Става.
Ако искаш може да ми я дадеш, пък аз ще ти дам едно кръгче с моя Бимбо за да се изкефиш максимално.

---------------joke-----------------
Майтапа настрана. Колата е мечта. Визията отвън е страхотна и воланът определено бие на очи. Сигурен съм че си струва парите. Желая ти много щастливи моменти с нея и най - вече здраве и за двама ви. Безаварийни няма да ти пожелавам, мисля, че е излишно.
Поздрави!
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
........
Евала пичага-страхотна ти е колата! Със здраве да си я караш!
Викаш там по-евтини колите и бензина излиза по-евтино...ми какво да ти кажа-USA-Land of Realized Dreams!!!!!!!!
Викаш там по-евтини колите и бензина излиза по-евтино...ми какво да ти кажа-USA-Land of Realized Dreams!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4