Отстъпки за бензиностанции или читав и евтин бензин?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 13 Ное 2007, 12:59

Аз имам карта за отстъпка 4 стотинки на литър гориво от Петрол. Вярно не е особена далавера ама поне като сипя 10-тина 15 литра ми връщат пари за 1 пакетче семки да имам да чопля докато другите карат :)
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Ное 2007, 16:06

Лъки, аз с тебе няма какво да се заяждам братле. Аз си пазя темата от намеси, а ако решат, с теб ще се заядат модераторите. Аз бих казал, че се опиваш да продаваш пенсионни осигуровки, те какво биха казали... Явно не съм прав, защото още нищо не са казали.

Лукойл гарант не е на Лукойл значи.
А на кого е? На бившия държавен холдинг Химимпорт, приватизиран барабар с Нефтохима?
Естествено е. Големите компании си ползват отделни холдингови дружества. Така се крият данъци и се правят сделки на тъмно.
Ок, може и да греша, макар че се съмнявам, нямам история на акционерите на Химимпорт, ти може и да имаш нещо като работещ там.

Какви други преференции дава тази карта? Аз лично нямам договора й. Мога да го намеря, естествено. Обърнал съм внимание, че и А95 и А98 да заредя, все отстъпката си е 2,5% от сумата, а смятам добре. Но може и да е съвпадение.
Та какво друго може да се облажа :) :?:

Предишна

Назад към Извън Темата