Всичко ли е изгубено?
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
w
И аз точно по този начин разсъждавам, и затова гласувах точно за него!
Само се моля да не се повтори историята(ужас), и да се окаже поредния спукан балон(надежди)!
Дано!
Само се моля да не се повтори историята(ужас), и да се окаже поредния спукан балон(надежди)!
Дано!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
А с боклука справи ли се а с кучетата а
Направил няколко улици и едно езеро и вече е най-добрия
Който плаща данъци има право да говори и да изисква от държавата да си върши работата. И щом не си вършат работата добре за какво да гласувам ми кажете. 

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 29 Окт 2007, 13:37, променена общо 1 път

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Човека се опитва да направи нещо и го прави,показателни бяха вчера коментарите на Мартин Заимов и БСП,кОЙТО започваха изявленията си и завършваха с Бойко,и както казаха че ще му бъдат опозиция,Иначе казано ЩЕ му пречиме както можеме,за тея цървули ли да гласувам и да ме управляватbmw maniqk ivo bmw написа:А с боклука справи ли се а с кучетата аНаправил няколко улици и едно езеро и вече е най-добрия
![]()
![]()

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Сълзите на бате Бойко лекуват рак. Жалко, че никога не плаче!
Аз лично по - голям демагог с амбиции за диктатор не съм виждал... Общинските му листи са пълни или със стари мекерета, или с новаци, не знаещи за какво става дума и пионки в ръцете му, и най - вече с скъпо платили кандидат кметове и общински съветници! Общо взето почти няма град, където първите 10-20 в листите да са без рушвет! И какви промени стават, не ми се говори... От 40 място в листата за общинари на местния "пленум", богаташчетата малко преди изборите в челната десятка без "пленум"... Че е лъжа и подмяна на вота на избирателите - на кой му пука. Без да говорим, че ако аз си платя, не зная как да съм сигурен, че след като така са ме вкарали, не могат така и да ме изкарат! Сигурно мен ще изкара престъпник, а върши по - големи престъпления от дилърите на цигански гласове.
Успех ви желая с небореца бате Бойко и неборческата му фирма "Туш"(буквален превод на името и "Ипон").
Това, което очаквам: той да излезе честен, а всички останали лъжци.
Да започне да демагогства и дестабилизира държавата и властта, на базата на демагогския си призив срещу ДПС(негови стари бойни другари) и да гони нови парламентарни избори. По същество нов вълк в старата глутница.
самата му партия е вреемнно явление, оръдие в неговите ръце. Сещате ли се за политик, създаден от нея в 5-6 годишното й съществуване? Не подкрепен и привлечен играч. Повече се сещам за изгрели "нови звезди" от "Атака"! Какво излиза? Всички млади са вътре, само че няма школа и трибуна? Докъде ще я докарат?
Аз лично по - голям демагог с амбиции за диктатор не съм виждал... Общинските му листи са пълни или със стари мекерета, или с новаци, не знаещи за какво става дума и пионки в ръцете му, и най - вече с скъпо платили кандидат кметове и общински съветници! Общо взето почти няма град, където първите 10-20 в листите да са без рушвет! И какви промени стават, не ми се говори... От 40 място в листата за общинари на местния "пленум", богаташчетата малко преди изборите в челната десятка без "пленум"... Че е лъжа и подмяна на вота на избирателите - на кой му пука. Без да говорим, че ако аз си платя, не зная как да съм сигурен, че след като така са ме вкарали, не могат така и да ме изкарат! Сигурно мен ще изкара престъпник, а върши по - големи престъпления от дилърите на цигански гласове.
Успех ви желая с небореца бате Бойко и неборческата му фирма "Туш"(буквален превод на името и "Ипон").
Да започне да демагогства и дестабилизира държавата и властта, на базата на демагогския си призив срещу ДПС(негови стари бойни другари) и да гони нови парламентарни избори. По същество нов вълк в старата глутница.
самата му партия е вреемнно явление, оръдие в неговите ръце. Сещате ли се за политик, създаден от нея в 5-6 годишното й съществуване? Не подкрепен и привлечен играч. Повече се сещам за изгрели "нови звезди" от "Атака"! Какво излиза? Всички млади са вътре, само че няма школа и трибуна? Докъде ще я докарат?
bmw maniqk ivo bmw написа:А с боклука справи ли се а с кучетата аНаправил няколко улици и едно езеро и вече е най-добрия
![]()
Който плаща данъци има право да говори и да изисква от държавата да си върши работата. И щом не си вършат работата добре за какво да гласувам ми кажете.
Май не си слушал дебати и интервюта. Кучетата са намалели на 1/3, невогат да ги избият, защото от ЕС ще реват, инак е най-зобре, с боклука се е справил наполовина, за 2 години толкоз. Че той за тия две години, никой кмет неможе екип да си създаде, камо ли да свърши нещо, а Бойко успя. Ще се справи с боклука през тоз мандат.
Сълзите на бате Бойко лекуват рак. Жалко, че никога не плаче!
Попринцип се съгласявам с писанията ти из форума, но тук не. Значи, всички, абсолютно всички политици са били членове на партитята преди 89г. Просто са били длъжни, ако ли не в Белене. Това което ги различава е, как са били членове, дали по сърце, или по неизбежност, по задъблжение. Я питай баща си и дядо си, дали не са имали членски книжки! Въпроса е, че дори и със стари кучета, ако Бойко е мъж на място, а той Е, ги командва правилно, тогава ако ще и станишев да му е общински съветник, нещата ще вървят. Слави го пита право и той отговори. Каза му, парвите 5 човека от общинската ти листа са хора от управлението на Софиянски, Бойко каза да, но те си вършат работата перфектно и няма причина да се махат от нея. Да ама Слави като пита същото и Займов, нашия кълчи пръсти 5 минути и накрая отби въпроса. Най-малкото, вижте записите от интервютата и кажете кой как говори и отговаря. От всички кандидати, единствено Бойко не се запъна на нито един въпрос и отговори както трябва. Всички останали или се запецваха, или увъртаха. Ай са кажете дали не са нечии пионки. Още нещо, Бойко се доказа като кмет последните 2 години, доказа се като човек и през времето като ген.сек на МВР. А от опонентите му, кой, като какво се е доказал? Излизат от нищото в отчаяни опити хората да се хванат за ново лице и така Бойко да падне, да ама не

Space написа:Сончо, айде сега ми кажи и ти, че щото живея в Центъра и трябва да си плащам и ще те призная ...
Брат, намери оная тема за паркирането и ще видиш кво мисля по тоз въпрос. А това, че центъра ще стане платен е необходимо, ама нема да е платен за живущите, аза пришълците като мен например. Щото ако искам да отида до цум или до халите с колата ще си платя и нема се сърдя да знаеш.Щото ще съм един от малкото де ше го направят и ще си карам на спокойствие, а тия дето незнаят накъде се гледа докато колата върви нема даплащат и ще си одат с транспорта и тогава ония готините филмчета, нема да са толкова много. Ама това едруга тема

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не знам дали откриваш разликата, но аз ти говоря за това което прави и е направил, а ти ми говориш за това какво е казал и то не пред кой да е, а пред Съвестта на Народа Слави Трифонов!
Несериозно е.
Но понеже знам на тези избори колко млади хора набутаха по - назад в листите му, на по - непродаваемите места, си замълчавам. И аз имам няколко приятели в неговите листи. Пожелавам им успех. Но не вярвам в искреността на този човек нито на реалността на неговата партия.
Проявите му като генсек на МВР бяха незаконни. Човек с тази длъжност по закон няма право да се явява на оперативни мероприятия, а той ходеше навсякъде, където има трупове, че влачеше и журналя за да се снима(без да говорим, че по принцип до напускането на полиция и изземане на всички улики снимането е вредно и даже опасно за следствието). Така и изгради образа на "достоен мъж със силна ръка".
За мутренската му фирма... По скоро питай пострадали. Говори мза престъпления, а не за формалното наличие на партиен билет.
Поздрави! И не вярвай толкова на телевизионните образи!
Несериозно е.
Но понеже знам на тези избори колко млади хора набутаха по - назад в листите му, на по - непродаваемите места, си замълчавам. И аз имам няколко приятели в неговите листи. Пожелавам им успех. Но не вярвам в искреността на този човек нито на реалността на неговата партия.
Проявите му като генсек на МВР бяха незаконни. Човек с тази длъжност по закон няма право да се явява на оперативни мероприятия, а той ходеше навсякъде, където има трупове, че влачеше и журналя за да се снима(без да говорим, че по принцип до напускането на полиция и изземане на всички улики снимането е вредно и даже опасно за следствието). Така и изгради образа на "достоен мъж със силна ръка".
За мутренската му фирма... По скоро питай пострадали. Говори мза престъпления, а не за формалното наличие на партиен билет.
Поздрави! И не вярвай толкова на телевизионните образи!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
sonny написа: Излизат от нищото в отчаяни опити хората да се хванат за ново лице и така Бойко да падне, да ама не
Въобще не съм пристрастен политически, обаче тук не ми се струваш прав. Случайно прочетох няква биография на Мартин Заимов и не мисля, че спрямо биографията си, излиза от нищото. Тука говоря само за "излизането", иначе нямам никакви преки впечатления за него.
Иначе има пълни абсурди за кандидат кметове, общиснки съветници и районни кметове, което е жалко.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Mamouk написа:sonny написа: Излизат от нищото в отчаяни опити хората да се хванат за ново лице и така Бойко да падне, да ама не
Въобще не съм пристрастен политически, обаче тук не ми се струваш прав. Случайно прочетох няква биография на Мартин Заимов и не мисля, че спрямо биографията си, излиза от нищото. Тука говоря само за "излизането", иначе нямам никакви преки впечатления за него.
Иначе има пълни абсурди за кандидат кметове, общиснки съветници и районни кметове, което е жалко.
Възможно и като личности да са някой, но за народа и в тази сфера излизат за сефте и не са познати. Аз затова говоря. Иначе да, Човека е с бизнес, плаща данъци или поне така казва, това означава, че не е хванат от гората

D3BEP написа:....
Значи, не му следя цялата политика и действия под лупа и немога да кажа, че съм запознат на 100%. Видял съм, чул съм няколко интервюта и си вадя изводи оттам и от това което найстина е свършено. Той излиза с факти и казва, направено е това, това и това. Човек като погледне вижда, че наистина е направено. Оттам нататък, за кирливите ризи немога да нито да кажа, нито да отрека, щото дефакто никой от нас няма директен поглед. Всичко което виждаме и чуваме като опетняване на името е все от опонентите му иби оне аз така си мисля. Обаче в таз тема наблегнахме както винаги на
София, а май не е правилно, макар, че пък няма никой от другите градове да излезе да напише нещо и да си кажа не се учудвам. Лошото обаче е, че родопите ясно и сигурно си отиват от България. Много, изключително много болно ми стана като в едно от предаванията даваха репортаж за листите на ДПС във възрожденските градове, села и местности на България. Подяволите, най-малко там не тярбва да стъпва турски крак. Това е парадоксално. Там където е съхранена историята ни от игото и освобождението, там където са се виквали комитети и са се водили възстания, да застанат на чело турци. Това е трагично. Представете си какво ще стане с историята ни, ако там има турски кметове, че те на втория ден ще затрият всичко. Вчера хванах едно предаване на скат,даваха архивни кадри от Ардино и от родопите и един гаден, мазен, гнусен турчин в интервю, каза, че счита себе си за турчин, че бил роден тук, ама това не било България и нямало още дълго да ес казва България. Репортерката го пита как така. А той вика ми кака, то преди се е казвало (това даже не ги о иразбрах от правилния му говор), после вика се е казвало османска империя, и после благодарение на турция се кръстило България, ама скоро нямало да е така. Хора представете си как ги манипулират, как ги учат, в Българско училище да се учи турски, деца родени в България, с Българско поданство да незнаят една дума на Български. Ми то Доган в един момент ще каже по Националната телевизия, ставайте и глей кво става. Как е възможно да се излъчват новини по Националната ни телевизия на турски? Та дори и в негледано време. Това си е чиста проба промиване на мозъци и подготовка за Булгаристан.
sonny написа:Space написа:Сончо, айде сега ми кажи и ти, че щото живея в Центъра и трябва да си плащам и ще те призная ...
Брат, намери оная тема за паркирането и ще видиш кво мисля по тоз въпрос. А това, че центъра ще стане платен е необходимо, ама нема да е платен за живущите, аза пришълците като мен например. Щото ако искам да отида до цум или до халите с колата ще си платя и нема се сърдя да знаеш.Щото ще съм един от малкото де ше го направят и ще си карам на спокойствие, а тия дето незнаят накъде се гледа докато колата върви нема даплащат и ще си одат с транспорта и тогава ония готините филмчета, нема да са толкова много. Ама това едруга тема
А, бе прави си попринцип, ама работата е там, че искат и аз да си плащам, макар и само на половина. Това е което ме вбесява, защото аз също нямам против, като дойда в твоя квартал примерно да си платя, но защо трябва да си плащам в МОЯ?! Иначе за паркирането и тн... съм абсолютно съгласен ...

П.С. А, да не говоря и за поредния малоумен стикер, който ще трябва да си прасна отпред на джама ... Ма това вече е друга тема!

_!_
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Дам, един Бойко пролет не прави. Но се опитва поне. И да ви кажа, почти няма начин човек да разбере дали не носи змия в пазвата си. Бойко не може да огрее над цялата държава - ясно е, че някой ще пирува на негов гръб. Тука се изказаха мнения, че и кандидатите на ГЕРБ били маскари. Може да има и такива, това не е изключено. Тарикати винаги има и те ще продължават да се възползват по най-добрия начин за себе си. Вие как я виждате тая работа? Тва българина е големо говедо - Бай Ганьо! На такъв народ му трябва сопа - па бой, па удри, докато и последния тарикатлък не му излезе през гъза. То се вижда какви сме бе, айде да не се заблуждаваме сега. Идеализмът е хубаво нещо, но някак си не мога да го асоциирам с българина. Малцина са хората, които живеят според правилата и етиката. Тия шопските поговорки смятам, че важат с пълна сила за целокупния ни народ - "Я не сакам на мене да ми е добре, я сакам на Вуте да му зле". Ей такива сме. Все в чуждата паница гледаме. Защо да си правим тротоара убав, та съседа да му се кефи? Абе мани.
Честен човек и политик - магаре и космос! И какво ако бате Бойко върти някаква далавера? Ако от тая далавера ще намажат всички хора, нека я върти. За мене е все тая примерно коя фирма ще извозва боклука, стига да си върши работата качествено и печалбата да не е по един вейрон на мецес.
Бе вие какво си мислите, че на запад няма корупция ли? Ооо има, ама там идеята не е да ти дадат да направиш мост, а ти да похарчиш пари колкото за 5 моста. Там е просто борба за обекти примерно. А в БГ как е? Тука всички грабят като обезумели и после защо учителите стачкували, защо лекарите стачкували, защо не знам си кой стачкувал? Ами той бюджетът на администрацията е толкова раздут, че вече ще се пръсне по шевовете. И това всичкото нали някой трябва да го заграби, просто сърце не им дава да го дадат на хора, които заслужават повече. И за да не съм голословен, ето един пример от моя живот за разхищение на държавни средства:
В поделението, в което служех като войник, така стана, че аз трябваше да въвеждам всички планове, разчети, отчети, разписания и каквото се сетите - на компютър. На средата на службата началниците се смениха - дойде нов командир и нов началник щаб. Аз бях под пряко разпореждане на НЩ-то. И като дойде времето за новия годишен план, НЩ-то каза: Ми ти си го правил миналата година, ще го правиш и тая. Представяте ли си? Бойният план и още куп други разчети на целия полк бяха в ръцете ми и аз трябваше да ги пиша на базата на миналогодишните - все едно аз съм завършил 2 военни академии. И аз естествено го направих. Обаче... всички командири в заявленията за ресурси какво направиха - миналогодишните нужди се умножиха по 1,5 до 2. И това, щото разбраха, че от мене зависи, а не от НЩ-то
Леле що отпуски изкарах тогава. И какво? Дойде командира на дивизията и завери плана. После този план беше заверен и от командващия 1-ва Армия. И тетака - патрони, гранати, ракети, нафта, масла, яжби и каквото се сетите, всичко приблизително по 2, беше одобрено. Ей така се съставят и бюджетите на всички държавни служби. Честито народе, вие си стачкувайте за по-високи заплати, пари в държавата няма... 
Честен човек и политик - магаре и космос! И какво ако бате Бойко върти някаква далавера? Ако от тая далавера ще намажат всички хора, нека я върти. За мене е все тая примерно коя фирма ще извозва боклука, стига да си върши работата качествено и печалбата да не е по един вейрон на мецес.
Бе вие какво си мислите, че на запад няма корупция ли? Ооо има, ама там идеята не е да ти дадат да направиш мост, а ти да похарчиш пари колкото за 5 моста. Там е просто борба за обекти примерно. А в БГ как е? Тука всички грабят като обезумели и после защо учителите стачкували, защо лекарите стачкували, защо не знам си кой стачкувал? Ами той бюджетът на администрацията е толкова раздут, че вече ще се пръсне по шевовете. И това всичкото нали някой трябва да го заграби, просто сърце не им дава да го дадат на хора, които заслужават повече. И за да не съм голословен, ето един пример от моя живот за разхищение на държавни средства:
В поделението, в което служех като войник, така стана, че аз трябваше да въвеждам всички планове, разчети, отчети, разписания и каквото се сетите - на компютър. На средата на службата началниците се смениха - дойде нов командир и нов началник щаб. Аз бях под пряко разпореждане на НЩ-то. И като дойде времето за новия годишен план, НЩ-то каза: Ми ти си го правил миналата година, ще го правиш и тая. Представяте ли си? Бойният план и още куп други разчети на целия полк бяха в ръцете ми и аз трябваше да ги пиша на базата на миналогодишните - все едно аз съм завършил 2 военни академии. И аз естествено го направих. Обаче... всички командири в заявленията за ресурси какво направиха - миналогодишните нужди се умножиха по 1,5 до 2. И това, щото разбраха, че от мене зависи, а не от НЩ-то

It's not who You are, it's who You know...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Сони,
Имаш ... много идеалистична представа за политиката.
Продажбата на постове в момента е основен източник на доходи за Герб. И даже мога да ти кажа, че въобще не говоря за София. Тайа че политическият свинарник просто с инамери нов играч.
ДПС или някакъв пиян турчин... Това са ракети носители. Нямат никакво значение, даже ако говорят за геноцид.
Политически ДПС взе да се изхабява. Насъбра доста негативи. Вярно, има твърд електорат, но има и ресурс за повече.
Освен това атаката на Бат Бойко сще е срещу коалицията.
Какво следва?
Вгледай се внимателно.
Тея от ДПС ще тръгнат против ДПС. Има и ще има кандидати от ДПС, излизащи срещу ДПС.
Ок, ама как така. Един политик само речи ли е? Ами кой му е електората? Ами кои са му подлрепящите го фирми? До вчера са били от един кръг, сега изведнъж ли се смениха?
Гледай да видиш.
Според мен ще видим в идващите избори кандидати от ДПС например кандидатирани. Но не от ДПС.
От ГЕРБ например. А защо не и от Атака.
Интересите им дали ще са се сменили? Може, но не вярвам.
Управляват ни едни и същи хора и пари. Насъскването ни срещу турци и цигани, насъскването на турци срещу цигани е проста политическа игра, тип "разделяй и владей". Интересите зад тея пропаганди, зад хилядите, уж случайни публикации във вестника, кото всъщност струват пари са едни и същи.
Върви, гласувай. Ти ги промени. Желая ти успех.
logout ,
Чекам я тая далавера на Бат' Бойко, дет от нея ще намаже и той и целият народ. Леле. Ако се появи такъв политик ще му разцелувам ръцете. Откога го чакам.
Вие май не се чувате какво говорите. Проблемът не е в наличието на Някаква, а в наличието на Неконтролирана корупция.
Коя фирма в България според тебе дава подкупи на администрацията за да свърши добре и готино за потребителите държавната поръчка например? Защото това е единствения начин да е доволен Бойко, Фирмата и потребителите, т.е. електората.
Има нещо много несвързано в тази хипотеза.
Имаш ... много идеалистична представа за политиката.
Продажбата на постове в момента е основен източник на доходи за Герб. И даже мога да ти кажа, че въобще не говоря за София. Тайа че политическият свинарник просто с инамери нов играч.
ДПС или някакъв пиян турчин... Това са ракети носители. Нямат никакво значение, даже ако говорят за геноцид.
Политически ДПС взе да се изхабява. Насъбра доста негативи. Вярно, има твърд електорат, но има и ресурс за повече.
Освен това атаката на Бат Бойко сще е срещу коалицията.
Какво следва?
Вгледай се внимателно.
Тея от ДПС ще тръгнат против ДПС. Има и ще има кандидати от ДПС, излизащи срещу ДПС.
Ок, ама как така. Един политик само речи ли е? Ами кой му е електората? Ами кои са му подлрепящите го фирми? До вчера са били от един кръг, сега изведнъж ли се смениха?
Гледай да видиш.
Според мен ще видим в идващите избори кандидати от ДПС например кандидатирани. Но не от ДПС.
От ГЕРБ например. А защо не и от Атака.
Интересите им дали ще са се сменили? Може, но не вярвам.
Управляват ни едни и същи хора и пари. Насъскването ни срещу турци и цигани, насъскването на турци срещу цигани е проста политическа игра, тип "разделяй и владей". Интересите зад тея пропаганди, зад хилядите, уж случайни публикации във вестника, кото всъщност струват пари са едни и същи.
Върви, гласувай. Ти ги промени. Желая ти успех.
И какво ако бате Бойко върти някаква далавера? Ако от тая далавера ще намажат всички хора, нека я върти. За мене е все тая примерно коя фирма ще извозва боклука, стига да си върши работата качествено и печалбата да не е по един вейрон на мецес.
logout ,
Чекам я тая далавера на Бат' Бойко, дет от нея ще намаже и той и целият народ. Леле. Ако се появи такъв политик ще му разцелувам ръцете. Откога го чакам.
Вие май не се чувате какво говорите. Проблемът не е в наличието на Някаква, а в наличието на Неконтролирана корупция.
Коя фирма в България според тебе дава подкупи на администрацията за да свърши добре и готино за потребителите държавната поръчка например? Защото това е единствения начин да е доволен Бойко, Фирмата и потребителите, т.е. електората.
Има нещо много несвързано в тази хипотеза.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Eй тия дето НЕ са гласували да си траят, щото нямат право вече на глас! Големи сте ми шматки всичките, нямало за кой да гласуват - ей ви на сега, нека ви управляват цигани, турци, некадърници и измници щом се толкова отворени
Дано поне им дойде акъл на балотажа да се разпишат на бюлетината, ако не да млъкнат до следвашите избори! Аз гласувах и съм доволен, сега ще имам пълното право да критикувам новия кмет, след като не е моя.

BMW only!
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5