Техномаркет Европа: "Пари не връщаме"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 24 Окт 2007, 12:19

Ааа връщат връщат. Един път доста виках из магазина и след 5 минутки ми върнха парите, че и ми се извиняваха и станха доста любезни към мен. Първоначално се държа човешки а те като идиоти, После се обърнаха нещата. Траех ги слушах ги и накрая не издържах. Развиках се и някъв дребосък ми донесе парите :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 24 Окт 2007, 18:37

Space написа:Дам и аз само в Технополис ходя. Тва ТМ е изпята песен от много отдавна. Да не говорим, че нямат и много артикули ...

Подкрепям напълно,във Варна в Техномаркет още пишат фактурите на ръка :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 24 Окт 2007, 18:49

а кои им беше собственик - на видеолукса джеи ви си или китов маи беше :help:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 24 Окт 2007, 18:55

работил съм в сервиза на техномаркет (К&К сервиз централния) и мога да кажа че уреди който са по-различни от слушалки се ремонтират от майстори си вътре няма ни един случаен човек а пък за климатици да не говориме !не защитавам колегите си но съм бил в доста сервизи и мога да кажа че има 10 пъти по-лоши места ! (да не казвам къде работя сега че ще дойдат да ме бият поне 3-4 човека от форума) :mhihi:

пп.технополис по лични обеждения са 10-пъти по голями мушеници
пп2. от нещо дето струва 10-20 лева какво може да очаква човек че ще е здраво 10 години ли ? :mhihi: айде стига мечти
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 24 Окт 2007, 19:32

Всичко си купувам от Техомаркета,мнооо съм доволен,и ше продължааам да пазарувам само там.Ходих в технополис за една ютия веднъж и копелецата не ме цакат намерих некъв сплесканяк,бил управител иначе и му разпрайх за случая,а той само ме гледа.Викам батко по добре и тебе да те нема,нещасник,и не стъпих у тоа магазин повече :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 24 Окт 2007, 19:48

petio_petiov ,не че нещо ама дано не ни меткаш нещо баце,щото във Видин няма нито Техномаркет нито Технополис ;)
На жена ми сестра и е там,и знам доста за града Ви!

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 24 Окт 2007, 20:05

Батко аз съм В Шопско ве и само регистрацията на каляската ми напомня за моя роден край :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 24 Окт 2007, 21:06

petio_petiov написа:Батко аз съм В Шопско ве и само регистрацията на каляската ми напомня за моя роден край :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аааа сори,нещо съм се подвел значи,стига с това ВЕ,то не е характерно за нашия край,тука по Варна го използват :mhihi:
Спирам вече,че се отклонихме от бая от темата.

Потребител
Аватар

Мнение от pinko » 25 Окт 2007, 21:54

Абе факт е, че в тия магазини се продава доста некачествена стока.

Ето моите преживелици с един хладилник за 1600 лева, който се оказа второ качество.

http://photo-forum.net/forum/read.php?f ... ply_667640

Накрая, след щури скандали, ми върнаха 19% от цената - толко им бил маржа.

Оказа се, че е абсолютно невъзможно да ми го сменят с първо качество, защото никога не са внасяли първо - само второ.

Те тва е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Окт 2007, 0:26

кои и да го купи като види какви простотии има тука и тои ше почне да си праи ебавки с населението :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от madsnake » 26 Окт 2007, 21:37

Не връщали парите, глупости... Почти всичко се заменя, ако не - се предлага на човек да му бъдат върнати парите. Това че някои хора отиват и си купуват (в случая) слушалки за 9 лева и очакват да свирят като слушалки за 200 лева, ами няма да се изразявам цинично ама е тъпо... Какъв точно беше проблема на слушалките от 9 лева? (обръщам се към автора). Други случаи са хора купуващи си възможно най-евтините да речем DVD плейъри, след убеждаване от страна на консултантите да не си ги купуват, защото дават дефекти и има голям шанс да ги върнат. 100% съм сигурен, че след това тези хора, връщайки ги вдигат олелия до небето и се изкарват най-невинните създания... Ами то си е казано - "не съм достатъчно богат, за да си купувам най-евтиното". От друга страна, имат си и доста трески за дялане, като всеки магазин, но като цяло са доста по либерални от почти всички останали магазини. Последния ми случай (леко отклонение от темата) беше, че направих грешката да си купя Sony Ericsson (но, то аз съм си виновен, че купих каквото и да е на Sony) от 2be. Дотук добре, но след 6 посещения на сервиза реших, че е крайно време да ми върнат парите (като последните 3 посещения бяха в рамките на няколко седмици, просто защото дадения апарат не искаше да тръгне, веднага след ремонта). Да, но какво се оказа - в магазина ми казаха, че те пари не връщат, само ако има протокол от сервиза. В сервиза пича ми каза, че протокол няма да ми напише и ще ми поправя телефона "докогато трябва". Та общо взето с това отклонение исках да обобщя, че в магазини от сорта на Технополис, Техномаркет, Зора и тн. пари се връщат, естествено след адекватно и културно държане с консултант/управител. Не подценявайте консултантите, те имат доста голямо влияние върху управителите. Ако се държите с тях (или с управителите) все едно вие сте господ, или ще ви мотаят нарочно и ще ви изнервят до дупка, или нищо няма да ви върнат (нито пари нито ще ви заменят стоката) уповавайки се на разни закони... И дано колегата се замисли като пак си купи слушалки за 9 лева, защото 3 бири са 9 лева.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 27 Окт 2007, 10:36

Vra4anin написа:
EBEEMVACIA написа:а кои им беше собственик - на видеолукса джеи ви си или китов маи беше :help:

води се Китова (съпругата на Китов), но се говори че още началото на тази година цялата верига е купена от чуждестранен бизнесмен и не са много ясни нещата какво що и кой.

Всъщност тази Китова, дето се водеше МОЛ беше дъщерята, жената на Китов се казва Петя ;) От няколко месеца Техномаркет е собственост на вездесъщия фонд EQUEST, който скоро ще е собственик на цялата държава. След като същия фонд купии румънската ДОМО сега тече обединяване на двете под марката Техномаркет. Иначе всички големи вериги са калпави като обслужване, защото бизнеса им върви много добре и собствениците не си правят труда да инвестират в обучение или изисквания към служителите. Някои от тях дори нямат представа за елементарни технически показатели на стоките в отдела им. Но поне всичката техника е на едно място и човек може да сравнява, да избира или просто да зяпа с часове...
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 27 Окт 2007, 17:12

Офтопик: Истински случай преди време. Събрал Китов персонала и им заявил: "Въпреки вас аз продължавам да печеля!" :mhihi:

П.П. Като цяло предпочитам ТМ пред "града на техниката". Защо? Винаги, когато съм търсил някакъв уред, в ТМ са предлагали най-новото, докато в Технополис са били все по-стари модели и на по-високи цени. Има и изключения, но не са много...
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 28 Окт 2007, 0:45

madsnake написа:Не връщали парите...

Пич, ако вярно си написал какво караш, не ми давай точно ти акъл да не си купувам евтини неща. Дано си излъгал каква ти е колата :mhihi:
Обясних, защо съм си купил от 9лв. Очакванията ми не бяха големи, но този боклук и 9лв не струва. 9лв не са 3 бири, а по-малко от две :winky:
А глупостите, които си написал за "културно поведение" и "влиянието на консултантите"--да не си и ти такъв?

Потребител
Аватар

Мнение от GrashOverride » 29 Окт 2007, 21:02

ivan1979g, пазиш ли си още слушалките?
Four wheels moves the body, two wheels moves the soul!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата