Въпрос за цена на RFT гума?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Lubbbo написа:Много ви благодаря за отговорите,няма да се слага RFT.А като нямам резервна гума със спрейчето и компресорчето ли оправям нещата?
мани ти спрея ... той може само да ти покаже къде е дупката ... иначе неможе да залепи некви по големи дупки ...
ако дупката е чак толкова голяма, че гумата да спада бързо си купуваш от тия фитили с шилата и си готов ... те така лепят и по гумаджийниците ако дупката не е на борда ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Sharo написа:ама на хасвалта и неравности такиа некви леки по пътя се едно съи с кони спорт на мах натегнато и Х&Р прожини ....
Диляне виде ли кво не им харесвам ....
че то всеки това иска бе

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
MaXimal написа:Аз пък не знам крив ли съм или имам усещането, че с RFT гумите колата ми е доста по-стабилна.
напълно възможно е, стените на рън флат гумите са много по-твърди от тези на другите гуми, за да могат да се движат с изпуснат въздох, и затова при завой колата не се накланя толкова спрямо височината на гумата заради по-твърдата стена

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
За лятото е добре с RFT,ама за зимата не е ...LeX написа:MaXimal написа:Аз пък не знам крив ли съм или имам усещането, че с RFT гумите колата ми е доста по-стабилна.
напълно възможно е, стените на рън флат гумите са много по-твърди от тези на другите гуми, за да могат да се движат с изпуснат въздох, и затова при завой колата не се накланя толкова спрямо височината на гумата заради по-твърдата стена
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
bmwLEMANS написа:И на мене ми трябва такава РФТ гума пак за новата х5 .. колегата с дизеловата като си зема ако може да ми каже от каде ги е купил
aз за джипа ги взех от Аутогруп на Хладилника .. на ул.Сребърна ...
ама не са рфт .. сложи едни ннормални да видиш после как няма се качиш на рфт никога
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- KickingKing
- ентусиаст
-
Вчера разбрах защо на 3ката няма проблеми с РТФ-ите. За разлика от другите модели, които пускат с такива 3ката била проектирана да е с тях и окачването съответно пригодено за тях и било добре. Тук излиза въпроса защо има оплаквания от комфорта на НОВАТА Х5 (примерно) като е излязла след 3ката. Ни нам...

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Гост
-
на мойта Е61ца летните бяха рън-флат 18ки и очаквах да е ужасно,щот съм слушал ,но се оказа ,че си вози колкото Е39ката с нормални добре.
сега ,обаче като сложих нормални за зимата се промени коренно возията,но пък не е толкова стабилна с по-високо профилни и по-нисък цолаж! във всеки случай през зимата едва ли ше дигам високи скорости ,така че си става.
сега ,обаче като сложих нормални за зимата се промени коренно возията,но пък не е толкова стабилна с по-високо профилни и по-нисък цолаж! във всеки случай през зимата едва ли ше дигам високи скорости ,така че си става.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2