НЯкой може ли да даде инфо за отнемането на книжка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Окт 2007, 22:10

Sharo написа:
sonny написа:
Sharo написа:аве и аз знам, че зависи за какво са ти я взели ...
познавам 1 който му я върнаха просто когато изтекоха 3те(при него) месеца
;)

На един приятел, а и на ЯВор кат се изпонапият и след изтичане на накзанието им ги връщат ей така, това което съм написъл е за отнемане на книжка заради отнети точки.

ПС До Еврото, Азимам чувството, че немаш нужда от тия пари, откога те чакам, драсни едно ЛС кога и къде да се видим ;)

то като ти взимат книжката не е ли винаги заради точки просто някой нарушения са за повече точки от колкото имаш в талона ... поне 1 път така ме плашеше некъв чичко полицай

а на не го му я взеха заради каране без гражданска неспазване на предимство и не спиране на пост

Не, има нарушения, при които не се отнемат точки, а направо книжката, след това ти я връщат без курсове, това което писах горе е само когато ти отнемат книжката за свършли точки. Например за алкохол ти я прибират и след изтичане на наказанието ти я връщат кат носна кърпичка. На мен са им явзимали затова, че нямах номер отпред. Нарушението ми беше глоба от 100лв и лишаване от правоспособност от 1 до 3 месеца, аз седях 1 месец, ама само без книжка, не и без да карам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 15 Окт 2007, 22:14

Абе като се замисля май е като по границите :mhihi: , ако им харесаш минаваш без да ти гледат документите - ако не ги кефиш яко фън :mhihi: - това за летището :) та така е и в КАТ, предполагам - всеки дава различни версии, явно не съм далеч от истината :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 15 Окт 2007, 22:15

sonny написа:
Sharo написа:
sonny написа:
Sharo написа:аве и аз знам, че зависи за какво са ти я взели ...
познавам 1 който му я върнаха просто когато изтекоха 3те(при него) месеца
;)

На един приятел, а и на ЯВор кат се изпонапият и след изтичане на накзанието им ги връщат ей така, това което съм написъл е за отнемане на книжка заради отнети точки.

ПС До Еврото, Азимам чувството, че немаш нужда от тия пари, откога те чакам, драсни едно ЛС кога и къде да се видим ;)

то като ти взимат книжката не е ли винаги заради точки просто някой нарушения са за повече точки от колкото имаш в талона ... поне 1 път така ме плашеше некъв чичко полицай

а на не го му я взеха заради каране без гражданска неспазване на предимство и не спиране на пост

Не, има нарушения, при които не се отнемат точки, а направо книжката, след това ти я връщат без курсове, това което писах горе е само когато ти отнемат книжката за свършли точки. Например за алкохол ти я прибират и след изтичане на наказанието ти я връщат кат носна кърпичка. На мен са им явзимали затова, че нямах номер отпред. Нарушението ми беше глоба от 100лв и лишаване от правоспособност от 1 до 3 месеца, аз седях 1 месец, ама само без книжка, не и без да карам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хехе ясно ;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нахилен
Мечтае да кара: Е30 кабрио

Мнение от Maverik » 17 Окт 2007, 12:23

За съжаление Сони е прав.Аз бях наказан за същото и процедурата я научих и да знаеш,че шесте месеца стават малко повче.Дано да имаш късмет за психото защото там като отидеш да се записваш ако има много хора те записват след бая време аз чаках 18 дни.След това и с инструктори се занимаваш после с дати за изпит и така.Затова бъди готов за да не губиш време,намери си инструктор и си подготви нещата и след изтичането на наказанието да не се луташ като мен.А и другото лошо е че трябва да си платиш и всички глоби които имаш преди да си подадеш докоментите за новата книжка.Аз не можах да издържа да не карам(не че съм пробвал де),карах си с колан и по правилата и за около 8 месеца шофиране без книжка не са ме спирали или поне аз не съм им спирал(несъм спирал 3-4 пъти)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 17 Окт 2007, 12:43

Ако книжката е отнета със съдебно решение/ т.е. като наказание за определен период ти я връщат след изтичането без проблеми/!Ако е отнета с акт-т.е. за свършили точки или при нарушение/независимо пиене,червен семафор или друго/ си караш курсове,плащаш си ги,минаваш психо-тест,който се оказва доста труден и гаден и скъп и накрая я получаваш!!! Кофти работа!
Бе давайте им бе хора!!! По-евтино е! Що им се дуете-тва е просто бизнес и като си сгафил сметни коя сделка е по-печеливша и ше видите,че винаги излиза по-тънко да дадеш! Мноо важно кво ше си купят с тия пари....свещи ли ,лекарства ли!!!

Предишна

Назад към Извън Темата